If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Императорът проникновено писа:
Всеки нормален човек - ако види сосно кюлченце злато - очичките му се изцъклят, започва да се хили налудничаво, избива го пот, спазматически се облизва, а пръстчетата му правят нервни сграбчващи движения из въздухът.
А-а-а - това е различно - не е треперушкане.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Императорът проникновено писа:
Всеки нормален човек - ако види сосно кюлченце злато - очичките му се изцъклят, започва да се хили налудничаво, избива го пот, спазматически се облизва, а пръстчетата му правят нервни сграбчващи движения из въздухът.
и ние сме навити, имаше една дописана бюлетина я бяха снимали, допълнено и задраскано името му голям майтап ... За мен, най-големия политик в последните 20 години... Ако някой не го е гледал слушал, просто не можеш да видиш нито един голям лидер да излезе свободно на какъвто и да е форум и да му задарват въпроси от всякакво естество, включително и провокативни и щекутливи теми. Той е непоклатим където и да го пипнеш, уникален, не може да се отрече......
Ти го гледай в ръцете като как му треперушкат пред златните екюта ли бяха, кой ги знай кви са. После погледни твоите кога ближеш златцето и ще сфанеш приликите.
Моите не треперушкат.
Няма никаква прилика - това е плешиво ококорено дядо със смешна яка. Аз не съм плешиво ококорено дядо със смешна яка.
Ти го гледай в ръцете като как му треперушкат пред златните екюта ли бяха, кой ги знай кви са. После погледни твоите кога ближеш златцето и ще сфанеш приликите.
Ако пазаруваш от Тавексът - препоръчвам ти дукатите - с доста висока проба, красивички, на добра цена, като цяло в ного добро състояние (дялкани са 15-а година в началото на ПСВ и са били кратко в обръщение), но все пак използвани, което за мен е плюс. Твоят кенгур не бива да го вадиш от капсулката, а дукатът можеш да си играеш с него и да си го ближеш. По-добре 8 дуката, отколкото един голям кенгур.
Напальоните също нелош вариант.
То не само със златото е така и с валутните курсове е същото и с нефта и с акциите.Казвам съм много пъти че комар с по силни не се играе.Ще те оберат.
Да, за златцето винаги се е водила прикрита война - държави, бамки, спекуланти. Ама.... да не стане както по принцип с истинските войни - дето тоя ги започва, оня ги започва - накрая Русия ги завършва
Апропо - колко ли девствени златни залежи има в далечният север - някой замислял се е ли? Чувал съм, че на курортистите в Колима са им намирали занимание - "добив" на златце по доста забавен и смешен и показателен начин - дава ли са им по една торбичка и са ги пускали във верига през тундрата - да обират каквото лъскавко намерят на повърхността...
[QUOTE=Императорът;1059901052]Н да разбере кой е истинският враг.
ДААААААААААААА
Очертава се и валутен съюз Русия-Китай
Пътници са
Не забравяй и че дните на маймуната в Белият дом са преброени, скоро ще чуе: "ТИ СИ УВОЛНЕН !!!" и властта ще бъде поета от безкрайно по-способен и диалогичен човек.
Кукловодите ще сложат който трябва така че все тая кой е в овалния кабинет центровете на властта които дърпат конците на САЩ не са в тази държава там са само изпълнителите.
Няма да се отрази! Ако беше координирано в 5-6 европейски столици, тогава ДА, но сега не смятам, че ще има каквото и да е отражение!
Европа не е подпалена, а врага е невидим! Не може да има война с "призраци"!
Как да са призраци. Знае се кой защо и как. Контролните центрове организатори също. Така че война има и тя избухна още миналата година но малко хора го осъзнаха. Сега се провеждат само тренировъчни атаки целящи да засекат колко съответните служби са подготвени какъв ресурс биха могли да организират как ще изконтролират ситуацията, но жегата тепърва предстои и ще бъде изпепеляваща. Но началото е още със взрива на кулите, но това е тема за дисертация. Отражение би трябвало да има върху еврото. Пергелистите го отписаха още 2011 година може би и преди това, а те знаят повече от всеки друг
Коментар