If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ШЦБ се заканиха да го фиксират на 1.1 евро както по-рано беше на 1.2, но много им харесва да изтръскват крушата от наглите спекуланти и затова не съм му фен
Те си водят политика в интерес на франка. Така че те ще печелят винати.
Ние от кога ви разправяме, че левът е феномен и така или иначе до него го докарвате ами вземете поне да се защитите от валутни манипулации с бфб-папири - вземете пример от Бъфет )) Инвестирайте в бизнес а не само в спекулация
Аз това с бизнеса съм им го казал отдавна ама няма кой да те чуе.Искат да им обират парите и са неудържими.Трябва да си много глупав да инвестираш в нещо в което друг взема решенията и определя правилата
Какво става с швейцарският франк? Много започна да пада като златото ..............Сигурно ще стане пак левче.
ШЦБ се заканиха да го фиксират на 1.1 евро както по-рано беше на 1.2, но много им харесва да изтръскват крушата от наглите спекуланти и затова не съм му фен
Какво става с швейцарският франк? Много започна да пада като златото ..............Сигурно ще стане пак левче.
Ние от кога ви разправяме, че левът е феномен и така или иначе до него го докарвате ами вземете поне да се защитите от валутни манипулации с бфб-папири - вземете пример от Бъфет )) Инвестирайте в бизнес а не само в спекулация
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Мерси, прочетох за случая. Най-малкото банкерите няма да се прецакат да им заобиколят отрицателните лихви.
Така е, но в държава като Швейцария това означава загуба на доверие, а това е основнният им продукт за износ от столетия. Загубата на доверие води до колапс рано или късно и тази закономерност няма как да бъде заобиколена
cash.ch от първоизточника
И в момента пенсионните фондове имат забрана да обърнат капитала си в банкноти, не е официална но никой не им позволява да сложат парите си в сейф. То ибез друго в Цюрих и Базел няма свободни трезори от няколко години, но и да са намерили им отказват законното право да си изтеглят парите и то в Швейцария , а някой чака пари от издънената еврозона
Коментар