IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• mom4eta vsi4ko e qsmo slizame do 1.3007 i do lqtoto sme na 1.38

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Санде - БВП 2.0% очаквана стойност 2.2%
      Е на къде мислиш ще ходим? ;-)
      Не бих заложил на $ в близките дни.
      Успех на всички Спекуланти.
      Петър къде го гледаш това 2.2 бе като консенсуса още вчера беше 2.0, хайде стига това е за тримесечието към септември в сравнение с предходната година сега кой месец сме те експертите които пишат консенсусите трябва да са тъпи та да не го изчислят, водещите индикатори незначат нищо - съгласен съм за филаделфия в 19ч че би могъл да донесе изненада - ако стойностите са под 0 това би отслабило малко долара не го отричам но консенсуса засега е 3.7 което е бая над първоначалните очаквания да е около 3, относно долара и мнението ти - моето е че по принцип си прав - но стопът ти ще отлети в големите ловни полета.

Аз при еврото ще търся дълга около 1.30 даже от сега си слагам ордер бай на 1.2996 със стоп от 45 пипа и цел от 450п - че да е доволен седесето, реално сигурно ще избера доларшв за скъсяване като наближим тия нива и ще се откажа от еврото по чисто политически причини, защото знаеш ли чалмарите дали няма да спретнат някой атентатче някъде да ги знам в ...... и аз предпочитам да имам шв франкове в джоба по празниците, защото са сейв валута към която всички бягат при такива глупости. Та така - стопът ми ще е къс защото ако падне ще продължа отново с късите идеи към 1.25-1.19...1.14 тоест тая моя дълга ще бъде лирическо отклонение - нещо като "руската тройка" във "война и мир" хехе

Коментар

• Санде - БВП 2.0% очаквана стойност 2.2%
        Е на къде мислиш ще ходим? ;-)
        Не бих заложил на $ в близките дни.
        Успех на всички Спекуланти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Първоначално изпратено от SANDO
          дааа 15.30 не е страшно бвп е ясен възможни са някакви корекции но не вярвам да им се обърне голямо внимани,молбите са за седмицата
          по скоро са с информативен характер.
          Санде,аз не съм толкова уверен че няма да има изненади.Освен това и верижен ценови индекс.А после имаме Водещи индикатори и Филаделфия ФЕД индекс,така че доста интересно ще стане.
          въпроса беше за 15.30
          Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
            дааа 15.30 не е страшно бвп е ясен възможни са някакви корекции но не вярвам да им се обърне голямо внимани,молбите са за седмицата
            Санде,аз не съм толкова уверен че няма да има изненади.Освен това и верижен ценови индекс.А после имаме Водещи индикатори и Филаделфия ФЕД индекс,така че доста интересно ще стане.

Коментар

• И безработицата е в 15:30... само, че сега си оставям позицията на произвола на ордерите, щото трябва да изляза
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

• дааа 15.30 не е страшно бвп е ясен възможни са някакви корекции но не вярвам да им се обърне голямо внимани,молбите са за седмицата

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                  Първоначално изпратено от koko
                  Лимитирана поръчка селл кабел 1.9660 цел 1.9560 стоп 1.9770
                  коко, неква не рентабилна ми се чине тая поръчка... 100 пипса печалба срещу 110 загуба... такива даже и аз не ги правя ;-)
                  Иначе... тука каквото и да си говорим с тия новини в 15:30 ... я камилата я камиларя. За туй съм с къс стоп, ако го жулне - здраве да е!
                  А така е аз се надявам обаче ако ми задейства села да ми стане ясно по-рано така че ще реагирам тогава принципно сложих такъв стоп заради петър защото не виждам никаква логика в бая му, но остави това. Какви толкова важни новини има в 15.30 ако визираш БВП то то е ясно за 3 месечието и не виждам как ще има изненада, в 14.45 може да искочи обаче някакво зайче обаче при срещата на ЕСБ
                  Успех

Коментар

• Na 1H se obrazuva nesto kato H&S kato celta e pri
                    ?/$ e 1.3080 sell sym tam sys stop na 1.3217
                    pri Ј/$ - Sell tekusto cel 1.9520 stop 1.97

ako ima logika w tezi figuri ma maj obiknowenno niama pre tezi dwojki.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
                      Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                      Първоначално изпратено от mitak1969
                      Болинджъра, на каква м. графика е най добре да се гледа
                      mitak, зависи. Аз гледам 1Н и М15, като отигравания правя предимно според Н1
                      Мерси
                      болинджъра си работи на всички графики.не разбирам какво точно питаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                        коко, неква не рентабилна ми се чине тая поръчка... 100 пипса печалба срещу 110 загуба... такива даже и аз не ги правя ;-)
                        Иначе... тука каквото и да си говорим с тия новини в 15:30 ... я камилата я камиларя. За туй съм с къс стоп, ако го жулне - здраве да е!
                        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                        България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                          Първоначално изпратено от mitak1969
                          Болинджъра, на каква м. графика е най добре да се гледа
                          mitak, зависи. Аз гледам 1Н и М15, като отигравания правя предимно според Н1
                          Мерси
                          http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• А да видим аз ли ще взема стопчето на Петър или той моето

Петър Караиванов написа:
                            Покупка на кабел от 1.9627 стоп на 1.9560 цел 1.9770

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              коко, мислиш ли че пак ще върне до 9660, от одеве два пъти го отиграх и трети път ако стане ще е хубуу
                              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Коментар

Working...
                                X