mom4eta vsi4ko e qsmo slizame do 1.3007 i do lqtoto sme na 1.38
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановСанде - БВП 2.0% очаквана стойност 2.2%
Е на къде мислиш ще ходим? ;-)
Не бих заложил на $ в близките дни.
Успех на всички Спекуланти.
Аз при еврото ще търся дълга около 1.30 даже от сега си слагам ордер бай на 1.2996 със стоп от 45 пипа и цел от 450п - че да е доволен седесето, реално сигурно ще избера доларшв за скъсяване като наближим тия нива и ще се откажа от еврото по чисто политически причини, защото знаеш ли чалмарите дали няма да спретнат някой атентатче някъде да ги знам в ...... и аз предпочитам да имам шв франкове в джоба по празниците, защото са сейв валута към която всички бягат при такива глупости. Та така - стопът ми ще е къс защото ако падне ще продължа отново с късите идеи към 1.25-1.19...1.14 тоест тая моя дълга ще бъде лирическо отклонение - нещо като "руската тройка" във "война и мир" хехе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от SANDOдааа 15.30 не е страшно бвп е ясен възможни са някакви корекции но не вярвам да им се обърне голямо внимани,молбите са за седмицата
по скоро са с информативен характер.Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SANDOдааа 15.30 не е страшно бвп е ясен възможни са някакви корекции но не вярвам да им се обърне голямо внимани,молбите са за седмицата
по скоро са с информативен характер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от kokoЛимитирана поръчка селл кабел 1.9660 цел 1.9560 стоп 1.9770
Иначе... тука каквото и да си говорим с тия новини в 15:30 ... я камилата я камиларя. За туй съм с къс стоп, ако го жулне - здраве да е!
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitak1969Първоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от mitak1969Болинджъра, на каква м. графика е най добре да се гледане разбирам какво точно питаш?
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoЛимитирана поръчка селл кабел 1.9660 цел 1.9560 стоп 1.9770
Иначе... тука каквото и да си говорим с тия новини в 15:30 ... я камилата я камиларя. За туй съм с къс стоп, ако го жулне - здраве да е!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
Коментар