IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitak1969
    Болинджъра, на каква м. графика е най добре да се гледа
    mitak, зависи. Аз гледам 1Н и М15, като отигравания правя предимно според Н1
    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Лимитирана поръчка селл кабел 1.9660 цел 1.9560 стоп 1.9770

Коментар

• Болинджъра, на каква м. графика е най добре да се гледа
        http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• СДСД ще оставя заяждането ти без коментар, аз не ти се меся в борсовата търговия ти също май от година и половина я заряза след далаверата с великото Химко - дето бая народ изядохте тървото, а сега се преквалифицира на форекс мен, вчера ми проглуши ушите колко е глупаво да продавам на 3215 надявам се че скоро ще ти стане ясно дали е толкова глупаво

Коментар

• Имамзадействана добавка в къса на 1.3201 целите засега са същите

Коментар

• КОРЕКЦИЯ :
              то ако начало на първа е 1,2267,КРАЯ НА ПЪРВА Е 1,2110

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader
                Да не хванеш дългата случайно!
                Започва да става интересно!
                Ако вчерашната корекция,според мене,а според НАСС начало на движение в полза на долара,днес сме пред дилемата,стара колкото и ФОРЕКС-а,а именно накъде ?
                Ако предположенията ми са верни,а те се основават на теорията на Елиот и Основния вариант за Д/Ш за месец Декември на руснака Дмитри Возни,то сега следва импулсно движение на двойката в посока юг и по точно започва начало на трета вълна,вярно,засега се очаква първа от трета от [a],но и трета от трета ще дойде,"вервайте ми".....
                Аз съм отдавна дълъг на Д/Ш - просто така се случи и тази прогноза не е в полза на позицията ми,но и тя(позицията0 е толкова,че да издържи доста надолу,така че може да си пада .......
                Според теорията - метод за определяне на трета- отново ЕВА анализ,то ако начало на първа е 1,2267,края на първа е 1,2210 и края на втора вълна е 1,2192,то за край на трета вълна се получават три точки,а именно:1,618% ФИБО = 1.1938,2,00% ФИБО = 1,1878 и 1,618% ФИБО = 1,1781.Е,има и 4,618% ФИБО = 1,1467,обаче засега това не е на дневен ред.Който мисли да търгува с Д/Ш може да обърне внимание на това изчисление......досега почти не съм се подвеждал

Коментар

• всичко се случва.....при EUR DOLL под 1.3120 може и за това да поговорим....

Коментар

• the fan*

Да не хванеш дългата случайно!
                    D.Y.F-091066

Коментар

• ..моята идея е късата страна на долара в момента ....

stilyan-е, прочетох, че можеш да даваш прогнози "ако тръгне натам ,ще тръгне ,ама ако не тръгне ще отиде обратно"....давай ги ..по-добре от това да четеш за "изграждане" на позиция през 70-80 пипса в обратната посока....

Коментар

• Re: sdsd

Първоначално изпратено от doty
                        Ей такива като sdsd са ми любими, няма няма и избише 1 екран с безмислени думички обвиняващи другите в писане на безмислици !

Успех на всички
                        Doty погледни долу и реши сaм зa себе си кой говори безмислици. Дa ти подскaжa - второ ниво и 0.5 пип спред при евро към долaр. Сори зa кaчеството нa снимкaтa.

Коментар

• Добро утро,стига сте са деркали бря, давайте идей за търговия , че празници наближават
                          http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• doty, не бързай с изводите .. прочети го пак ако трябва...

Коментар

• .....

Мариане след като Ви ползват форума не се ли чуствате морално задължени да проверите чие е това ай-пи от Бостън дето е уж и кой се представя за въпросната госпожица от Бостън дето си пие там кафе за 100 долара.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• sdsd

Ей такива като sdsd са ми любими, няма няма и избише 1 екран с безмислени думички обвиняващи другите в писане на безмислици !

Успех на всички

Коментар

Working...
                                X