IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ppppp
    Коко , на akmos.ru стопът пре еврото е 1.3070 , а входът е 1.3110 т.е. почти същите позиции както на Куки.
    ни6то просто се надява на дневната съпротива а 1,3110 е гравитационната зона тъи като 1.31 е естествена съпротива като цяло 4исло а стопа е дъното от 12.18 2006 докато пи6а запо4ва да откатва сега остава да се образува 1.2.3 формация на по малките графики а за6то не и на дневна и риврса е готов сори за дългия пост
    Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
      Първоначално изпратено от kukuvicata
      GBP/USD дълъг от 1.9474 със стоп на 1.9395 t/p & reverse 1.9619
      Куки, тоя стоп не е ли история вече??? При мене лоу е точно 9395...
      Иначе тука на 1.3104 в е/д имам 200ЕМА и ако затворим под нея на Н4 /аз съм с платформа по СЕТ/ в 13:00, не виждам нищо хубаво за говедата :lol:
      Ajax4o, не не е. Поне при мене. При тебе не знам.

Коко, радвам се за коментарите.

Коментар

• Дълъг кабел от 9434 с цел 2-30 пипса...
        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
        България Над Всичко

Коментар

• петрола е много мазала ситуация... в смисъл причина за спада на цената се води топлата зима, ама не мисля, че е това... просто големите спекулативни фондове или фалираха излязоха с голяма загуба от предните им щуротии и сега няма голям спекулативен играч... по-скоро ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМ.
          Естествено това е едно ламерско предполужение де... Технически отдавна не съм гледал картинката...
          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
            Първоначално изпратено от VIP
            Здравейте, дойде време и аз да отворя първата ми сделка за тази година !
            Покупка на евро-долар от 1.3103. Играя поне за 150 пипса
            Скъсявам usd cad 1.1740 с цел 1.1665 за сега !

коко,

преди 2-3 седмици си говорихме за добрите стари времена и движенията от по 100-150-200 пипса на ден без "особени" причини !
            Пазара май ни чу
            Привет на всички! Успешна и здрава година!

п.п. ВИП с теб съм в канадеца
            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Честита Нова Година на всички !
              Ето моите позиции :
              GBP/JPY дълга от 231.82 със стоп 231.26
              GBP/JPY buy limit 231.50 stop 231,15
              затварям по една пета през 40 пипа
              EUR/USd buy 1.3101 stop 1.3030
              EUR/USD buy limit 1.3050 stop 1.3020
              затварям по една пета през 30 пипа
              EUR/CHF sell 1.6143 stop 1.6185 tp 1.6060 но смятам да затворя половината
              ако стигнем 1.61 и другата да я оставя със стоп на нулата без tp

Какво ви е мнението за спада на цените на петрола ? Предвид силната корелация с курса на долара смятате ли, че още от тези нива евентуален нов спад може да спомогне за едно силно поскъпване на долара

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
                Здравейте, дойде време и аз да отворя първата ми сделка за тази година !
                Покупка на евро-долар от 1.3103. Играя поне за 150 пипса
                Скъсявам usd cad 1.1740 с цел 1.1665 за сега !

коко,

преди 2-3 седмици си говорихме за добрите стари времена и движенията от по 100-150-200 пипса на ден без "особени" причини !
                Пазара май ни чу

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
                  ситуацията на пазара май си остава все още доста празнична.

за момента съм със следните позиции:
                  EUR/USD дълъг от 1.3122 със стоп на 1.3073 t/p & reverse 1.3219
                  GBP/JPY дълъг от 232.21 със стоп на 231.45 t/p & reverse 233.73
                  GBP/CHF къс от 2.3925 със стоп на 2.3980 t/p & reverse 2.3816
                  USD/CHF къс от 1.2298 със стоп на 1.2346 t/p & reverse 1.2202
                  EUR/JPY къс от 156.53 със стоп на 156.07 t/p & reverse 157.51

GL GT
                  Да така е напълно съм съгласен с КОКО много неща можеш да научиш от тези постове !
                  "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от ppppp
                    Коко , на akmos.ru стопът пре еврото е 1.3070 , а входът е 1.3110 т.е. почти същите позиции както на Куки.
                    не обвинявай куки в плагиатство - той е човека от който съм научил много даже ми е кеф че го апострофирам - един вид ученика надминава учителя, хехе - това на майтап - КУКИ Е МНОГО ДОБЪР И МОЖЕ ДА НАУЧИ МНОГО ХОРА НА ТЪРГОВИЯ

Успех

Коментар

• sled 15 minuti e Monster empl index -> EUR/USD 1.3150?

Коментар

• Коко , на akmos.ru стопът пре еврото е 1.3070 , а входът е 1.3110 т.е. почти същите позиции както на Куки.

Коментар

• фактс, ако се видим някога ще ти разкажа за доста неща на които съм бил свидетел/участник по време на прехода а на такива съм бил - реално няколко човека, аз още като студент вкарахме РМД в българия, а бяхме ентусиасти да не ти говоря - направихме и първите пилотни проекти за такава приватизация финансираха ни от бритиш кноухау фонда и се учихме от прайс уотърхаус и делойта как да стане аджеба - и алелуя еспяхме с първите това бяха Трактор плевен и старт добрич, после всичко се опорочи и нямаше нищо общо с идеята, след това консултирах много приватизационни големи проекти и се разочаровах от всичко - направих много ама много пари от това после загубих всичко ама всичко от едни земеделия после пак ставай падай и така хехе но истината е че наистина вярвам че вече всичко свърши и от 2007 година сме по правилата
                          на играта и вече няма игри ала Оруел - всички животни са равни но някой са по-равни от другите както е във фермата
                          Успех

Коментар

Куки, тоя стоп не е ли история вече??? При мене лоу е точно 9395...
                            Иначе тука на 1.3104 в е/д имам 200ЕМА и ако затворим под нея на Н4 /аз съм с платформа по СЕТ/ в 13:00, не виждам нищо хубаво за говедата :lol:
                            България Над Всичко

Коментар

ситуацията на пазара май си остава все още доста празнична.

GL GT

СТОПЪТ НА 200% ЩЕ ИЗБЯГА ПОНЕ 20П НАДОЛУ СПОРЕД МЕН СКЛОНЕН СЪМ ДА ХВАНА БАС

СЪЩОТО СТОПЪТ ПОНЕ 80П НАДОЛУ

СЪЩОТОСТОППОНЕ 40П ПОВЕЧЕ

КРОСОВЕТЕ БЕЗ КОМЕНТАР ЦЕЛИТЕ ТИ СА ПЕРФЕКТНИ НО СТОПОВЕТЕ ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА
                              УСПЕХ

ПП И АЗ ЩЕ ОТВОРЯ ОТ ДРУГАТА СЕДМИЦАПОДОБЕН БЛОГ ЗАЩОТО НАИСТИНА Е ПРИГЛЕДНО И Е ПО-ДОБРЕ

Коментар

• ситуацията на пазара май си остава все още доста празнична.

GL GT

Коментар

Working...
                                X