IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
    Пилците са броят наесен
    пп-въпреки 3те фигури загуба от един от дългите кабели пак съм на плюс, абе важното е движение да има.
    Успех
    Съгалсявам се!!! Излязох от позицията очаквайки тест на ниво на подкрепа, имаше тест, който засега бе неуспешен... Ама дори и Плевен не е паднал при първия щурм ;-) Та сега очаквам да се качим малко ... и от ново сел...
    Искрено не ти желая успех, защото твоя успех ще е неуспех за мене в тая двойка, но дано другите ти излязат :P
    Поздрави!
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• Хоската здравей,

Видях че си се появил тук след известно време липса, все едно това не е важно !
      Искам да кажа едно ИЗВИНЯВАЙ към теб !
      Евала и искренно се надявам да си изиграл кабел хиена както говореше преди няколко месеца !
      Аз лично виждах падане още преди 10-15 фигури (хахахах добър анализатор съм )
      Имаш ли мнение за кабел киви ?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Ето имоъте ордери за днес

Лонг евро 1.3065 стоп 120п цел 300п ордера ми е малко под тоя на куки като време очаквам до 7ми да сме над 1.33 и да ми е изпълнен тп - ордерът ми пак е в противоречие с тоя на куки но селави поне посоката пак е същата
        koko, моите позиции са изцяло съсредоточени за днес. изключително рядко държа отворена позиция повече от 2 бизнес дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
          Първоначално изпратено от Facts
          Първоначално изпратено от Форекс Форексов
          Здравейте. След вчерашните трепети с кабела закрих един от хеджовете си току що на 1.9459. Държа още дълги кабели от вчера и понеделник, като очаквам след сегашния спад да отидем за едно финално покачване над 1.98, понеже от сегашните нива май нямаме сила да направим голям даун.
          Успех
          Няма да има голям даун. Само някакви си 7-8 фигури до 1,88 и след това максимум до 1,93 преди 1,75!
          Безкрайно се съгласявам!!!!!
          Аз затворих късия кабел с 2 фигури печалба, след като във вторник се бях обринал с 150 пипса назад...
          Ще чакам малко да ревърсне малко и ще го продвама пак, като циганин кабел в пункт за вторични суровини!!! Едно АУД ми се меркаше късо... и то с +50 пипса, ама май леко поизбързах... няма нищо.
          Мисля за един скалп в е/д за едни бързи 10-15 пипсчета...
          Пилците са броят наесен
          пп-въпреки 3те фигури загуба от един от дългите кабели пак съм на плюс, абе важното е движение да има.
          Успех

Коментар

• Здравейте, дойде време и аз да отворя първата ми сделка за тази година !
            Покупка на евро-долар от 1.3103. Играя поне за 150 пипса

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
              Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              Здравейте. След вчерашните трепети с кабела закрих един от хеджовете си току що на 1.9459. Държа още дълги кабели от вчера и понеделник, като очаквам след сегашния спад да отидем за едно финално покачване над 1.98, понеже от сегашните нива май нямаме сила да направим голям даун.
              Успех
              Няма да има голям даун. Само някакви си 7-8 фигури до 1,88 и след това максимум до 1,93 преди 1,75!
              Безкрайно се съгласявам!!!!!
              Аз затворих късия кабел с 2 фигури печалба, след като във вторник се бях обринал с 150 пипса назад...
              Ще чакам малко да ревърсне малко и ще го продвама пак, като циганин кабел в пункт за вторични суровини!!! Едно АУД ми се меркаше късо... и то с +50 пипса, ама май леко поизбързах... няма нищо.
              Мисля за един скалп в е/д за едни бързи 10-15 пипсчета...
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

• ЧНГ и много успехи на всички!!
                Следи ли някой канадеца usd/cad?Играя го само дълъг дългосрочно и
                съм закрил 70 процента от позицията-чудя се останалите 30 ?
                Ако някой има мнение и го сподели ще съм му благодарен!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                  Успех

Коментар

• Коментар

• Ето имоъте ордери за днес

Лонг евро 1.3065 стоп 120п цел 300п ордера ми е малко под тоя на куки като време очаквам до 7ми да сме над 1.33 и да ми е изпълнен тп - ордерът ми пак е в противоречие с тоя на куки но селави поне посоката пак е същата

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                        но да се надяваме че 2007 година е годината в която прехода свърши и сега който ял ял който пил пил
                        Преходът е свършил само за тези, които са по-богати отколкото бяха през 1990 г. За съжаление това е много малка част от народонаселението. Основно крадците приватизирали за жълти стотинки българската икономика, техните ортаци в политическите партии и по-висшите държавни постове и служби, както и тяхната рода. Те са не повече от 15% от населението. Други 10% не усетиха особена промяна в материалното си положение, защото се оказа че са ценни като образование и опит и при новите условия. Но в 10% няма нищо средно нали, затова и не ги класирам като средна класа.

Остават 75% които в момента имат по-малко от това което имаха преди 1990 г. За тях прехода няма да е свършил още едно поколение. Едно вече мина. Трябва още едно, за да измрат и бабите и дядовците, които имат спомени от времето когато нямаше клошари. След още 20 години вече няма да има живи от по-малко имащите и те просто няма да могат да сравняват и да знаят, че техните семейства имат по-ниско качество на живота от преди 1990 г. Ето тогава прехода ще свърши за всички.

Та сме много смешно общество в момента. "Богатите" 15% грачат всеки ден по медиите как прехода е свършил и как трябва да се стягаме ако искаме да се оправим да работим по правилата (ВЕЧЕ). 75% им се зъбят или просто ги псуват на ум или на глас и казват, че това няма да стане и че преходът не е свършил докато и те не станат богати пък тогава ще започнат да работят по европейски (сиреч по правилата). Тази ситуация няма да продължи дълго - само още 15-20 години!

Коментар

• Днес има доста новини и се надявам да има хубави движения.
                          Еврото сега е на 1.3140, ако падне излиза за малко от бичата перспектива и ще го мислим рейндж ли ще е или друго животно.
                          Успех

Коментар

• Здравейте. След вчерашните трепети с кабела закрих един от хеджовете си току що на 1.9459. Държа още дълги кабели от вчера и понеделник, като очаквам след сегашния спад да отидем за едно финално покачване над 1.98, понеже от сегашните нива май нямаме сила да направим голям даун.
                            Успех

Коментар

• добро утро от мене.

дори и след вчерашния лош ден, днес в блога http://kukuvicata.blog.bg
                              можете да намерите моите чакащи поръчки за деня.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedy
                                Първоначално изпратено от greedy
                                Първоначално изпратено от Facts
                                Първоначално изпратено от greedy
                                scalp long cable 1.9512 s/l 19492 t/p 1.9532
                                Лошото при скалпирането е че не се знае чий ще е скалпа? А да не говорим, че често заминава не само скарпа а и цялата глава на скалпиращия.
                                Не е проблем.Риска беше преценен.
                                Нов long 1.9504 s/l 90 t/p 34
                                zadajstvan trailing stop +10p.
                                Obsht rezultat ot dwata skalpa -10p

Коментар

Working...
                                X