If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
отново се очертава следобеда да е по-интересен. едночасовия болинджър е стенсен и в момента сме в горната част. Това ме навежда на мисълта за тест на долната и аз бих купил на 1.299
[img][/img]
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Сещам се за лафа на онзи тарикат-трейдър дето казал - много ми е лесно да ви обесня какво ще стане с долара... стига някой да ми каже какво точно се случва с него в момента.
ха ха ха това ми хареса
"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
След голямото движение в кросовете на йената, които бяха двигателя на пазара миналата седмица, очаквам по-продължителна консолидация тази седмица. Еврото отива под 1,29 до 2-3 дена. Тези две комбинации правят сигурен до много голяма степен пробива на 120 при долар-йена! Не е за продаване, а за купуване. Просто мнение, макар че нямам позиция при йената в момента.
не мога да се съглася само с отиването под 1,29 за 2-3 дена. Според мен макс 1,2890 но само времето ще покаже
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
това покачване при GBP/JPY корекция ли е според вас защото съвпада с 50 % за сега и ако е така е хубаво да хванем 2-3 вълна с цел 225 където ще тестваме 50МА
След голямото движение в кросовете на йената, които бяха двигателя на пазара миналата седмица, очаквам по-продължителна консолидация тази седмица. Еврото отива под 1,29 до 2-3 дена. Тези две комбинации правят сигурен до много голяма степен пробива на 120 при долар-йена! Не е за продаване, а за купуване. Просто мнение, макар че нямам позиция при йената в момента.
Сещам се за лафа на онзи тарикат-трейдър дето казал - много ми е лесно да ви обесня какво ще стане с долара... стига някой да ми каже какво точно се случва с него в момента.
I moeto otigravane za dnes e mngo podobno samo deto stopa mi e s 10 pipa pod twoja (malko po dylbok) a pyrvata mi cel e 1.31 posle ste go mislia!
да Ники абсолютно си прав за 1.31.то може да се окаже и идеалното място за реверс. но да стигнем дотам пък ще му мислим.a 1.3140/50 го казах само защото там се запълва гапа не ми е твърда цел.
засега ще разчитам на тази фигура от графиката дано чичко Еллиът не ме измами.успех ти желая
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
SANDO, искам да те питам нещо : ти виждаш ли си кендълите на тая графика? Аз просто не ги виждам
Не се заяждам, ама ми се струва голямо мазало, щом се оправяш с нея ОК. Аз просто съм свикнал да виждам каква конфигурация ми правят кендълите и ...
Поздрави!
няма нищо лошо да питаш а и аз не се паля лесно.това е доста събрана графика за определяне на главните нива и по общ поглед.
предполагам че всеки го прави.саветвам те и ти да го ползваш при анализ.успех.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
това е моето НЕангажиращо мнение за кабела: http://img378.imageshack.us/img378/7407/cabel2ku0.pnghttp://img463.imageshack.us/img463/5531/cabel1ah9.png Това го виждам като ендинг диалгонал.Мисля че вълна С ще се развие като 5-ца и корекцията ще е доста дълбока ,след това- импулсно движение нагоре за да се образува тренд преобръщаща фигура(2-ен връх,H&S,1,2,3 или нещо от сорта).Вземането на дългосрочни позиции в момента едва ли е най-доброто решение.Не съм сложил индикатори-поне тези които гледам не показват нещо смущаващо,а и индикаторите само потвърждават движението.
Айде тази нощ на ход са късите ЕВРА и силен $......:lol:
хе сигурно за тази вечер да но според мен реинджа се проточи според миналогодишните спадове рендж на четири часова се последва от импулс нагоре ама нали знае6ш година сгодина си не мяза
Коментар