IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако искате хвърлете едно око на усд/кад. според мен нивата са удобни за селл с първа цел 1.172 и оттам 1.167
    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• И аз не издържах на дългите затворих ги на малка печалба и съм къс от 1.3016 при E/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
        Аяксчо, готин линк, мерси По случая си признавам че се сдобих с малко дълго евро от 1.3020, имам и една от 1.30, цел над 1.3250, за стоп слагам селл стоп на 1.2938.
        Успех
        Според мен е малко рано за дълги... в момента нещата са на паритет и хич не подценявам това поскъпване като възможност цели по-надолу до 9220 при кабела, но може и да иде до 9430. А е/д ... ами там за нагоре предполужения нямам но силната подкрепа си остава 2975.
        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
        България Над Всичко

Коментар

• Аяксчо, готин линк, мерси По случая си признавам че се сдобих с малко дълго евро от 1.3020, имам и една от 1.30, цел над 1.3250, за стоп слагам селл стоп на 1.2938.
          Успех

Коментар

• GBPUSD

Здравейте,
            Един MegaPips setup от мен:
            http://maxoforex.hit.bg/gbpusd-daily.gif

Изчакваме 2-ра вълна надолу и в началото на 3-та зареждаме дългите.

Успехи!

Коментар

• eur/jpy

Очаквам слизане под 154 до час и трайно задържане под това ниво.
              Днешните про-евро колебания според мен бяха съвсем логични,като се има в предвид и,че в понеделник по традиция си е скучно.
              Стягайте гащите за тест на 1.2970 утре най-вероятно и още надолу.
              Лично аз не бих влизал дълъг при евро/долар преди 1.2850.
              Успехи на всички

Коментар

• До тук се получава чудничко!!!
                Ако кабела ръчне още 30-40 пипса и така го завари ноща, ще е приказно просто!!!
                А докато гледате пазара момчета, ето нещо да ви позамисли по въпроса "КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ СЕ СЛУЧВА В НЯКОЙ ЧАСТИ НА ТАЯ ЗЕМЯ"
                http://dubai.isnuts.googlepages.com.nyud.net:8090/ хев а фън уайъл ю уоч енд тинк, тинк диипли уай ауър кънтри ис нот лайк дис уан.
                България Над Всичко

Коментар

• Някой търгува ли GBP/CHF аз съм къс със стоп на 2,3985 цел 2.3785

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                    Първоначално изпратено от Ajax4o
                    Първоначално изпратено от SANDO
                    здравейте и от мен.успешна седмица на всички.ето и мойта позиция в
                    полза на еврото.не искам да ангажирам никого с това отиграване.
                    http://www.imagefreehost.com/files/0...1410065408.JPG
                    SANDO, искам да те питам нещо : ти виждаш ли си кендълите на тая графика? Аз просто не ги виждам
                    Не се заяждам, ама ми се струва голямо мазало, щом се оправяш с нея ОК. Аз просто съм свикнал да виждам каква конфигурация ми правят кендълите и ...
                    Поздрави!
                    Така като гледам в този случай не са важни кендълите защото графиката иска да покаже движение а не точен вход до пипс поне аз така мисля и след като ми удари стопа на усд/шв ще изчакам малко преди следващия опит.
                    Да, това ми е ясно, че иде реч за движение, но все пак ...
                    А иначе и аз съм много ... объркан относно пазара в момента. От една страна е/д се оттласна по най-перфектния възможен начин от Фибо 61.8 проекция на покачването от 1.2761 до 1.3110 и това ми се вижда бичи сигнал, а от друга страна кабела се пиняви още на зоната 1.9330/40. Ако имаме пробив на кабела нагоре, или на Е/Д надолу... ще имам някаква идея какво да отигравам.... ама на този етап съм пас след един ударен стоп нощес и едни 6 смръдливи пипса + от следобяд.
                    Поздрави!
                    П.С.
                    е/д се движи в хубав низходящ канал на часова и при пробив също може би, ще го отиграя.
                    България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                      Първоначално изпратено от SANDO
                      SANDO, искам да те питам нещо : ти виждаш ли си кендълите на тая графика? Аз просто не ги виждам
                      Не се заяждам, ама ми се струва голямо мазало, щом се оправяш с нея ОК. Аз просто съм свикнал да виждам каква конфигурация ми правят кендълите и ...
                      Поздрави!
                      Така като гледам в този случай не са важни кендълите защото графиката иска да покаже движение а не точен вход до пипс поне аз така мисля и след като ми удари стопа на усд/шв ще изчакам малко преди следващия опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
                        Поздрави!
                        България Над Всичко

Коментар

• Това не изглежда сериозно че е на 15 мин., но все пак:

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
                            I moeto otigravane za dnes e mngo podobno samo deto stopa mi e s 10 pipa pod twoja (malko po dylbok) a pyrvata mi cel e 1.31 posle ste go mislia!

Коментар

• здравейте и от мен.успешна седмица на всички.ето и мойта позиция в
                              Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• sell usd/chf 1.2363 TP 1.231 SL 1.2405

Коментар

Working...
                                X