If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И утре е ден бря стой малко бягай на 50 на пипа профит макс ако стане твойта, много ама много рисков вход тук правиш би трябвало да качи стотина пипа нагоре стопа е добре ама що да се кахъриш, изчакай утре ще имаш много по-добро ниво за къса
Лека вечер и успех
Като каза европаунд та се сетих следите ли това което ви казах за скалпинга при паундхиена нюхайки паундевро, аз още тествам но засега от 17 поръчки имам само две в загуба но продължавам лично за себе си
Да, абсолютно съм съгласен че 1.3005 не би спряло хода нагоре но в краткосрочен план вероятно там ще забавим малко хода но това няма кой знае какво значение. Стопа съм го сложил на 1.2920 защото това би върнало нещата в спад или кондолидация макар че наистина ако отидем до 1.2960 до 1.2920 не виждам как ще падне. Иначе и аз мисля че 1.3120 е постижимо но към четвъртък-петък. И точно от това 1.3120 ми е много любопитно накъде ще се отправим понеже посещението му ни връща в рейнджа преди спада но като стигнем до там ще мислим търговията.
Успех
Коко, с графиката ти ме подсети за камарилата, мерси за което
Аааа любимата камарила - камарилата в понеделник никога не работи но ако съм на линия тая седмица, което много ме съмнява ще подновя камарилските интрадеи, не съм съгласен обаче с теб, аз исках да кажа че ок това 2960 е ок ниво но или ходим до него и не падаме до 2920 както каза или ходим 2838 после качваме 2960 и пак не ходим под 2920 равно вероятни игри - но има още нещо и не ми се мисли ако сега ходим нагоре на 3013 ще имаме бай сигнал тоест наистина си прав за ТП на 3005 извини ме
коко предполагам,че това имаш предвид под екстраполиране ?
Коментар
Форекс Форексов
Да, абсолютно съм съгласен че 1.3005 не би спряло хода нагоре но в краткосрочен план вероятно там ще забавим малко хода но това няма кой знае какво значение. Стопа съм го сложил на 1.2920 защото това би върнало нещата в спад или кондолидация макар че наистина ако отидем до 1.2960 до 1.2920 не виждам как ще падне. Иначе и аз мисля че 1.3120 е постижимо но към четвъртък-петък. И точно от това 1.3120 ми е много любопитно накъде ще се отправим понеже посещението му ни връща в рейнджа преди спада но като стигнем до там ще мислим търговията.
Успех
Коко, с графиката ти ме подсети за камарилата, мерси за което
Prosto Idealen whod za dylga (6 pipa nad dneshnia High) sys priemiw stop okolo dnesnia Open.
Az bih dobawil i sell stop na 1.2910 sys stop na 1.2945/55 no towa utre sled 10:00H
Ste pusna tezi dwa ordera.
Interesnoto e che CCI-to pokazwa nizhodiast trend bez priznaci za obrastane.
Това може да стане ако сме в корективна структура и решението е горе - то не протеворечи на логиката - за да бием 2960 искам да кажа и да ходим нагоре без 2920, така това ще рече че от 3365 сме в тривълнова корективна структура като А е петвълнова и нейната 5-а част завършва на 3089 тоест на 3052 е края ня 3А а пък 5А е по-високо и е на 3365 - при тоя случаи няма да бием сега 2920 защото имаме шорт терм цел на 2839 - тук подчертавам това нетрябва да пада тоест не под 2920 и тогава целта нагоре отива на 1.3121.
Тоест аз твърдя че ако сме в тоя вариянт който не ми е фаворит и е възможен и бием лимитираната поръчка на форексов на 2960 и не бием преди или след това 2920 то целта е 3115-21, аз лично не смятам че 1.3005 би спряло такъв сценарии
здравеите очаквам образуване на формация двоино дъно или1.2.3 по разтегната във времето на четири 4асова и може би на дневна както стана при кабела последваща от атака на поне 1.31 разбира се само пробив на върха на образуваната формация ще потвърди възходящо движение
Коментар