IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от paci
    къси долар-кад 1.1665 стоп 1.1740 цел1.1430
    И утре е ден бря стой малко бягай на 50 на пипа профит макс ако стане твойта, много ама много рисков вход тук правиш би трябвало да качи стотина пипа нагоре стопа е добре ама що да се кахъриш, изчакай утре ще имаш много по-добро ниво за къса
    Лека вечер и успех

Коментар

• къси долар-кад 1.1665 стоп 1.1740 цел1.1430

Коментар

• ще му хвана корелациите сега го програмирам но нямам много време тия дни да го следя

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
          EUR/GBP buy stop 0.6609 tg: 0.67 sl: 0.6580
          Като каза европаунд та се сетих следите ли това което ви казах за скалпинга при паундхиена нюхайки паундевро, аз още тествам но засега от 17 поръчки имам само две в загуба но продължавам лично за себе си

Коментар

• EUR/GBP buy stop 0.6609 tg: 0.67 sl: 0.6580

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              Да, абсолютно съм съгласен че 1.3005 не би спряло хода нагоре но в краткосрочен план вероятно там ще забавим малко хода но това няма кой знае какво значение. Стопа съм го сложил на 1.2920 защото това би върнало нещата в спад или кондолидация макар че наистина ако отидем до 1.2960 до 1.2920 не виждам как ще падне. Иначе и аз мисля че 1.3120 е постижимо но към четвъртък-петък. И точно от това 1.3120 ми е много любопитно накъде ще се отправим понеже посещението му ни връща в рейнджа преди спада но като стигнем до там ще мислим търговията.
              Успех

Коко, с графиката ти ме подсети за камарилата, мерси за което

Аааа любимата камарила - камарилата в понеделник никога не работи но ако съм на линия тая седмица, което много ме съмнява ще подновя камарилските интрадеи, не съм съгласен обаче с теб, аз исках да кажа че ок това 2960 е ок ниво но или ходим до него и не падаме до 2920 както каза или ходим 2838 после качваме 2960 и пак не ходим под 2920 равно вероятни игри - но има още нещо и не ми се мисли ако сега ходим нагоре на 3013 ще имаме бай сигнал тоест наистина си прав за ТП на 3005 извини ме

Коментар

• коко предполагам,че това имаш предвид под екстраполиране ?

Коментар

• Да, абсолютно съм съгласен че 1.3005 не би спряло хода нагоре но в краткосрочен план вероятно там ще забавим малко хода но това няма кой знае какво значение. Стопа съм го сложил на 1.2920 защото това би върнало нещата в спад или кондолидация макар че наистина ако отидем до 1.2960 до 1.2920 не виждам как ще падне. Иначе и аз мисля че 1.3120 е постижимо но към четвъртък-петък. И точно от това 1.3120 ми е много любопитно накъде ще се отправим понеже посещението му ни връща в рейнджа преди спада но като стигнем до там ще мислим търговията.
                  Успех

Коко, с графиката ти ме подсети за камарилата, мерси за което

Коментар

БАЙ СТОП @1.2960 СТОП@1.2920
                    УСПЕХ
                    Prosto Idealen whod za dylga (6 pipa nad dneshnia High) sys priemiw stop okolo dnesnia Open.
                    Az bih dobawil i sell stop na 1.2910 sys stop na 1.2945/55 no towa utre sled 10:00H
                    Ste pusna tezi dwa ordera.

Interesnoto e che CCI-to pokazwa nizhodiast trend bez priznaci za obrastane.

Коментар

• Това може да стане ако сме в корективна структура и решението е горе - то не протеворечи на логиката - за да бием 2960 искам да кажа и да ходим нагоре без 2920, така това ще рече че от 3365 сме в тривълнова корективна структура като А е петвълнова и нейната 5-а част завършва на 3089 тоест на 3052 е края ня 3А а пък 5А е по-високо и е на 3365 - при тоя случаи няма да бием сега 2920 защото имаме шорт терм цел на 2839 - тук подчертавам това нетрябва да пада тоест не под 2920 и тогава целта нагоре отива на 1.3121.

Тоест аз твърдя че ако сме в тоя вариянт който не ми е фаворит и е възможен и бием лимитираната поръчка на форексов на 2960 и не бием преди или след това 2920 то целта е 3115-21, аз лично не смятам че 1.3005 би спряло такъв сценарии

http://golohoro.hit.bg/333.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
                        Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                        УСПЕХ
                        a от техническа то4ка идеално а таргета къде е?
                        От техническа гледна точка, ако приемем че г-н форексов е прав то таргета е 1.3115 и ще обясня защо с графика

Коментар

• БЕЗ ТЕЙКПРОФИТ ЗАСЕГА НО СЛЕД МАЛКО МИСЛЯ ДА СЛОЖА НА 1.3005 ПОНЕЖЕ ИМАМ РАБОТА. СЕГА НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ПИША КАКВО И ЗАЩО.
                          ЗАБОГАТЯВАЙТЕ И СЕ ВЕСЕЛЕТЕ

Коментар

УСПЕХ
                            a от техническа то4ка идеално а таргета къде е?
                            Pip master

Коментар

• БАЙ СТОП @1.2960 СТОП@1.2920
                              УСПЕХ

Коментар

• здравеите очаквам образуване на формация двоино дъно или1.2.3 по разтегната във времето на четири 4асова и може би на дневна както стана при кабела последваща от атака на поне 1.31 разбира се само пробив на върха на образуваната формация ще потвърди възходящо движение
                                Pip master

Коментар

Working...
                                X