IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mackata
    Baghdad bombs kill 17 as violence growsТова сваля долара.
    Свали го това:

The proposed "incident" between US & Iranian war-ships has sent the Dollar
    markedly lower and USD/CHF has broken back below 1.2500.

а се оказа това:

The US Department of Defense has issued a statement claiming that the
    rumours of an Iranian naval strike on a US vessel are NOT true. As a result the
    Dollar is bouncing and USD/CHF is about to vault back above 1.2500.

Коментар

• абе ти си знаеш за един експеримент преди време с йената Иначе той тренда в еврото е възходящ а това е корекция но това няма никакво значение нали стоп-а ми е нулев така или иначе.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Абе това 1,2940 голям зор бре.
        Кат опълченците на Шипка сме.
        Хе хе хе хе.
        .....3 дена младите дружини от как прохода бранят....
        Закона на 5 П
        Перфектната
        Подготовка
        Предотвратява
        Провала на
        Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
          Първоначално изпратено от blqblq
          Лимитед 1/3 на 2930. Местя стоп-профитът на 2975 (+13 пипса на лот). Тгт2 на 2875. Около/под 2900 стопът по всяка вероятно ще може да се дръпне още някой пипс надолу.

Хоската, много интересни картинки. Пък и като погледна положителния суап (за който спомена) на кабел/йена ми идват все хубави работи на ум. Месечното затваряне ще ни даде отговор на въпроса дали си прав от техническа гледна точка (ако искаме да сме до край консервативни, т.е. сигурни в отиграването си - напълно съгласен с Facts), а тримесечното от фундаментална, но симпатизирам на подобен модел, поне доколкото засяга нива от около 240 през следващите 6 месеца. Реалистично е.

Фори, точно тоя триъгълник играем с реални цели малко под 2800 (20-30 пипса?), но на 2820/25, ще сме приключили с позицията.
          Според мен не виждаш очевадното в този триъгълник а именно че не е точно триъгълник а обратна H&S. Според мен целим корекция на падането и ще гоним 1.3130 до момента всичко се развива по план. За нашият проект с йената всичко върви успешно и сме на печалба 10% за два месеца. Честито Успех.
          По време на тренд обикновенно ми се привиждат тренд-продължаващи фигури. Но дори и да става дума за обърната глава и рамене, това не променя особенно картинката или нивата, по които да позиционираме, т.е. спора е излишен. Истината е обаче, че не ми се вързва особенно тоя Х&С.

А пък мене къде ме намеси при йената... Там няма как да си на загуба.

Коментар

• измислен неизмислен слагам стоп на нула
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Благодаря, bnight!
              И аз го гледах, ама малко измислен ми се вижда.
              Казваш, че H&S може да стане.

Коментар

• Ето го въпросният триъгълник. Успех.

Коментар

Първоначално изпратено от kiril123
                  sell limit eur/usd 1.2940 stop 1.2980 t.p. 1.2840 .
                  i posle buy na 1.2840 c cel 1.2890 . TOva sa 150 pipa koito 6te vzemete dnes eventualno )
                  kiril ти ще ми бъдеш спонсор днес 1 лот дълги от 1.2919 стоп 1.2889 таргет 1.3030 на първо време Па да видим.
                  Taka da byde , oba4e obratnoto 6te stane )
                  Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Първоначално изпратено от blqblq
                    Лимитед 1/3 на 2930. Местя стоп-профитът на 2975 (+13 пипса на лот). Тгт2 на 2875. Около/под 2900 стопът по всяка вероятно ще може да се дръпне още някой пипс надолу.

Хоската, много интересни картинки. Пък и като погледна положителния суап (за който спомена) на кабел/йена ми идват все хубави работи на ум. Месечното затваряне ще ни даде отговор на въпроса дали си прав от техническа гледна точка (ако искаме да сме до край консервативни, т.е. сигурни в отиграването си - напълно съгласен с Facts), а тримесечното от фундаментална, но симпатизирам на подобен модел, поне доколкото засяга нива от около 240 през следващите 6 месеца. Реалистично е.

Фори, точно тоя триъгълник играем с реални цели малко под 2800 (20-30 пипса?), но на 2820/25, ще сме приключили с позицията.
                    Според мен не виждаш очевадното в този триъгълник а именно че не е точно триъгълник а обратна H&S. Според мен целим корекция на падането и ще гоним 1.3130 до момента всичко се развива по план. За нашият проект с йената всичко върви успешно и сме на печалба 10% за два месеца. Честито Успех.
                    Покажи го тоя триъгълник, ако не те затруднява.

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                      sell limit eur/usd 1.2940 stop 1.2980 t.p. 1.2840 .
                      i posle buy na 1.2840 c cel 1.2890 . TOva sa 150 pipa koito 6te vzemete dnes eventualno )
                      kiril ти ще ми бъдеш спонсор днес 1 лот дълги от 1.2919 стоп 1.2889 таргет 1.3030 на първо време Па да видим.

Коментар

• Consumer prices climb in DecemberТова качва долара.
                        Baghdad bombs kill 17 as violence growsТова сваля долара.
                        Т.е. ще си играем пак цял ден с 60 пипса нагоре надолу асансьор.
                        Закона на 5 П
                        Перфектната
                        Подготовка
                        Предотвратява
                        Провала на

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq

Коментар

• sell limit eur/usd 1.2940 stop 1.2980 t.p. 1.2840 .
                            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Най-вероятно е/$ ще тества тая подкрепа.
                              Зависи Бернанке какви ще ги наниже в 17.00.
                              Може би от там при неуспех трябва да се пробва дълга?

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
                                За да тръгне еврото нагоре с/у долара, трябва да има много сериозна фундментална прична.
                                Съмнявам се, че някой може да посочи точно сега такава...
                                Не, не се налага...просто досега го надценявахме.....скоро, много скоро.
                                Имам си цел аз 1,3005

Обичайното затишие BTB
                                Закона на 5 П
                                Перфектната
                                Подготовка
                                Предотвратява
                                Провала на

Коментар

Working...
                                X