Искам да подсетя колегите които ми плщат за сигнали че имаме задействан ордер после да не кажат а ма ха
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Честито ви 3 от 3 от 5
Притеснен съм защото това чудо закъсня с 3часа от плана ми и ако не се качи по-сериозно то наистина колегата фактс ще е прав но по принцип следващата цел е 3045 до тук плана ми върви перфектно по график като време не и с малки корекции като цена http://forexmasters.hit.bg/eu7.GIF но както и да е за мен 2919 ще е краят на 3 ката хехе, сега отварям една скоба и повтарям че целта е 2805 но преди това 3045 поне а да видим кон боб яде ли
Коментар
-
Фактическия, разбрахме се
Мир
хехехех
За всеки случай добавям аз 15 минилота на 1,2948 и отивам да хъркам.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2050988
+ 3235 пп
Успех дружинаЗакона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от kritelinКолеги при паунд/долар очаквам тръгване надолу съвсем скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MackataАми колега днес цял ден се оглеждаш в мойте пипсове.
Обещавам повече да не правя така.
Не се оглеждам в твоите пипсове, а ги гледам... щом пишеш тука значи нямаш нищо против да гледам какво пишеш и да го коментирам... нал тъй? Тъй като твоите писания са най-много в последно време, нормално е и да са най... оглеждани. Щото аз ако не искам да ме коментират, не пиша...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoАбе що се карате бря я по-добре се биите. Мацката мисля че колегата фактс няма намерение да се заяжда - май някакво недоразумение се получава а иначе браво и аз ти завиждам за днешните скалпове какво толкоз дори и така да е зависта в случая е чисто спортментска хехе
А и съм цял ден тука......
А не ми дреме и да се заяжда колегата.
Проблема си е негов.
Спираме по темата.
Приятна вечер, аз мойте мисля да си ги оставя дълги да отлежат.
Май таз вечер няма да има хава повече.Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
Коментар