IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей на мен не ми пука прибрах си некакъв мижав профит, тия дет ми плащат им задейства ордер аз след малко ще ходя да спя и каквото стане хехе, принципно съм съгласен с това надолу аз отдавна го казвам поне 2805 дори а не където мислрите но очаквам малко по-големичък ъп преди това

Коментар

• Първоначално изпратено от TZVETKOV
      В Щатите всеки ден по това време е 14.45 а не всеки ден става това движение
      Във Форекса движението е 20% от времето от което се зверим в екраните. Останалото е иди си-ела си. Знаеш го.
      Ако пък знаеш, кога точно ще стане движението, кажи бе, пич! Маса време ще си спестим!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
        Първоначално изпратено от koko
        айде готово при мене сси дде бай сигнала мамка му, но това си е чиста тройка да я знам трябва на всяка цена 5цата и да е по-висока от нея
        Коко, това движение е "истинско" (ади без дискусиики, да не се хващаме за думата). Някой писа, че било по никое време, няма и новинки - екстра. Няма да се изненадам, ако утре се събудим на 2870. Тъй си мисля, пък пазарна му работа...
        Крителин е прав на 4ч си е жив флаг - наистина тая тройка надмина очакванията ми - но съм сигурен за бая защото е рано от тук да подкараме големият флаг на дневна дето ако стане е доста сложно

Абе за мен следващата цел е нгоре

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
          Еййййй, ашколсун машала.... Няма само Мацко да печели днеска я...

Лимитед еур 1/2 на 2956 и 1/2 2921.

Задействан и пореден селл ордер от 2,82 в гбп/нзд.

Коко, искам и аз тея сигнали. Пък за бирите нямаш проблеми - Кингс е N1, кат не и на шуменско ще се пробваме.
          Е щом ще плащаш що да не те сигналвам - пратих ти ЛС и ордера който бях пуснал преди 2 часа някъде

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            айде готово при мене сси дде бай сигнала мамка му, но това си е чиста тройка да я знам трябва на всяка цена 5цата и да е по-висока от нея
            Коко, това движение е "истинско" (ади без дискусиики, да не се хващаме за думата). Някой писа, че било по никое време, няма и новинки - екстра. Няма да се изненадам, ако утре се събудим на 2870. Тъй си мисля, пък пазарна му работа...

Коментар

• Късата в е/$ за днес се оказа добро нещо.
              Коко го каза още преди обяд.
              Само че аз ще си сложа един вътрешнодневен стоп, за всеки случай - 1.2955.
              Лека нощ и лека работа. Съответно.

Коментар

• коко за мен това движение беше продиктувано от малкия триъгълник,който се образува на 4 часова.Само че ако е така то целта е под 1.29.
                Хан Крум. :-) доларът мачка кабелът хвърчии хехе хайде честито да ти е

Коментар

• В Щатите всеки ден по това време е 14.45 а не всеки ден става това движение

Коментар

• Еййййй, ашколсун машала.... Няма само Мацко да печели днеска я...

Лимитед еур 1/2 на 2956 и 1/2 2921.

Задействан и пореден селл ордер от 2,82 в гбп/нзд.

Коко, искам и аз тея сигнали. Пък за бирите нямаш проблеми - Кингс е N1, кат не и на шуменско ще се пробваме.

Коментар

• айде готово при мене сси дде бай сигнала мамка му, но това си е чиста тройка да я знам трябва на всяка цена 5цата и да е по-висока от нея

Коментар

На какво се дължат тези движения по никое време
                        Кое му е никое на времето - в Щатите е 14.55.

Коментар

На какво се дължат тези движения по никое време
                          Фактс продаде и срина пазара

Коментар

• Хан крум, аз стопа си от 2906 няма да го сложа а на 2897

Коментар

• На какво се дължат тези движения по никое време

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                                Честито ви 3 от 3 от 5

Притеснен съм защото това чудо закъсня с 3часа от плана ми и ако не се качи по-сериозно то наистина колегата фактс ще е прав но по принцип следващата цел е 3045 до тук плана ми върви перфектно по график като време не и с малки корекции като цена http://forexmasters.hit.bg/eu7.GIF но както и да е за мен 2919 ще е краят на 3 ката хехе, сега отварям една скоба и повтарям че целта е 2805 но преди това 3045 поне а да видим кон боб яде ли
                                Слагай стопа на 1.2906 както го беше обявил...

Коментар

Working...
                                X