Ей на мен не ми пука прибрах си некакъв мижав профит, тия дет ми плащат им задейства ордер аз след малко ще ходя да спя и каквото стане хехе, принципно съм съгласен с това надолу аз отдавна го казвам поне 2805 дори а не където мислрите но очаквам малко по-големичък ъп преди това
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от TZVETKOVВ Щатите всеки ден по това време е 14.45 а не всеки ден става това движение
Ако пък знаеш, кога точно ще стане движението, кажи бе, пич! Маса време ще си спестим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от kokoайде готово при мене сси дде бай сигнала мамка му, но това си е чиста тройка да я знам трябва на всяка цена 5цата и да е по-висока от нея
Абе за мен следващата цел е нгоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqЕййййй, ашколсун машала.... Няма само Мацко да печели днеска я...
Лимитед еур 1/2 на 2956 и 1/2 2921.
Задействан и пореден селл ордер от 2,82 в гбп/нзд.
Коко, искам и аз тея сигнали. Пък за бирите нямаш проблеми - Кингс е N1, кат не и на шуменско ще се пробваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoайде готово при мене сси дде бай сигнала мамка му, но това си е чиста тройка да я знам трябва на всяка цена 5цата и да е по-висока от нея
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoЧестито ви 3 от 3 от 5
Притеснен съм защото това чудо закъсня с 3часа от плана ми и ако не се качи по-сериозно то наистина колегата фактс ще е прав но по принцип следващата цел е 3045 до тук плана ми върви перфектно по график като време не и с малки корекции като цена http://forexmasters.hit.bg/eu7.GIF но както и да е за мен 2919 ще е краят на 3 ката хехе, сега отварям една скоба и повтарям че целта е 2805 но преди това 3045 поне а да видим кон боб яде ли
Коментар
Коментар