IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bnight
    Първоначално изпратено от kritelin
    Първоначално изпратено от Ajax4o
    Колеги на 4 часа се формира нов флаг и мисля,че при пробив ще тестваме 1.2850.
    Флагове брато, не виждам, ама виждам някъв зъл вимпел на на часова... като долната част е от трендлиния на с проекция започваща на 16.10.06г. Играя по пробив... и в двете посоки, особенно надолу ще е силен откат...
    Триъгълник исках да напиша грешка на езика..Целта обаче си остава същата.
    На долар/йена на 4 часа може да се образува 2Б.Аз там обмислям да пробвам едни къси.
    Паунд/йена май нарисува двоен връх на 4 часа също и кабелът го чакам още пердах да яде :-)
    Никога не съм разбирал идеята да се купуват йени. Ами ако не успееш да я закриеш тая позиция днес ? Слап-а е направо убиствен. Мен са ме учили ако ще оставям позиция за през ноща поне да е на слап че по някакъв начин да си защитавам капитала. В твоя случей не само че си срещу слап-а ами си и срещу един от най-големите слапове. Което според мен е равносилно на самоубиство. Особено сега когато йената е доста слаба. И ще я свалят още поне около месец. Успех.
    Това със суапа е много условно. Ако имам основания, винаги ще продавам или купува, независимо от никакъв суап! При мен суапа при долар/йена е 1.29 za long i -1.89 short position. На СТС съм клиент и суаповете им ги има тук http://www.finance.sts.bg/?p=TrCond
    с 1 пип суап човек нито ще забогатее, нито ще обеднее, така че важните неща за интрадея и суинга нямат нищо общои с никакви суапове, още повече че тие 9 пипса отрицателен суап за цяла седмица в усд/йен се избиват със скалп за 10 минути и отрицателен суап не е имало. иначе за такива като Хоската дето играят дългосрочно в паундйена и евройена мога да кажа "ами нека си играят, щом им харесва", но ми е чудно колко им е суапа, щом разчитат основно на него.

Коментар

• Дам... може на демо да и грае и с много Познавам го и не съм забелязал да има сметка от 100к.
      А иначе... нито съм станал с дупето на терсене нито съм загубил. А иначе високомерното ти държание едва ли е най-адекватната позиция, която можеше да заемеш в разговор, който даори небеше предназначен за тебе.
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
        Първоначално изпратено от Han Krum
        Bnigh, ще ти призная нещо - ДОРИ НЕЗНАЯ НА КОЯ ДВОЙКА КАКЪВ И В КАКВА ПОСОКА И Е СУАПА!!!
        За да се интересуваш от суапа или трябва да си някакъв.. абе направо институционален инвестиро с тенденция за позиция от 8-12 + месеца или трябва да си с позиция от 10-12млн единици поне... на твойте кирливи 5-10к 0.5 суап незнам какво те бърка... А на кабела като са и в двете посоки отрицателен суапа.. какво правим?! Да не играем може би най-волатилната двойка? Стига дивотии ... че е важен суапа-важен е... ама не за нашите сметки.
        Ajax4o , ако ти играеш с 5-10К, то тука играем и с по 100К до 400К, поне аз, а има и такива който играят с двойно и тройно, за какви 5-10К говориш......:lol:
        Евала... не виждам кое му е смешното обаче ... и с милион да играеш и аз ако играя 5-10к?!?! Или ти си мноо велик може би?!?!
        Говорех специално с Би Найт...
        Ами именно, точно той не играе с "КИРЛИВИ 5-10К"......... а дали съм велик не не съм, ама ти днес май си или изгубил или си станал с г...за нагоре а ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
          Bnigh, ще ти призная нещо - ДОРИ НЕЗНАЯ НА КОЯ ДВОЙКА КАКЪВ И В КАКВА ПОСОКА И Е СУАПА!!!
          За да се интересуваш от суапа или трябва да си някакъв.. абе направо институционален инвестиро с тенденция за позиция от 8-12 + месеца или трябва да си с позиция от 10-12млн единици поне... на твойте кирливи 5-10к 0.5 суап незнам какво те бърка... А на кабела като са и в двете посоки отрицателен суапа.. какво правим?! Да не играем може би най-волатилната двойка? Стига дивотии ... че е важен суапа-важен е... ама не за нашите сметки.
          Ajax4o , ако ти играеш с 5-10К, то тука играем и с по 100К до 400К, поне аз, а има и такива който играят с двойно и тройно, за какви 5-10К говориш......:lol:
          Евала... не виждам кое му е смешното обаче ... и с милион да играеш и аз ако играя 5-10к?!?! Или ти си мноо велик може би?!?!
          Говорех специално с Би Найт...
          България Над Всичко

Коментар

Ajax4o , ако ти играеш с 5-10К, то тука играем от 100К до 400К, поне аз, а има и такива който играят с двойно и тройно, за какви 5-10К говориш......:lol:

Коментар

• BNight, zasto mislis ce JPY-to ste go swaliat oste? Pitam stoto mi e malko mytno !

Коментар

• Bnigh, ще ти призная нещо - ДОРИ НЕЗНАЯ НА КОЯ ДВОЙКА КАКЪВ И В КАКВА ПОСОКА И Е СУАПА!!!
                България Над Всичко

Коментар

• Просто да ги имам, че правих формат, иначе ги чета само за инфо щото са ми интересни
                  А за форума си абсолютно прав. Успех
                  http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
                    Първоначално изпратено от kukuvicata
                    http://www.mizuho-cb.co.uk/TresInternet/TECHNICALS/FX_-_Majors.htm
                    Благодарско
                    Мите, защо са ти тия Музахо аз техните прогнози мога да ти ги преразказвам всеки ден. Лонг около кръгло число пример за днес 1.29 стоп 50 пипс и таргет другото кръгло число. Като цяло те винаги са били за еврото и помня как го удължаваха от 1.33 до 1.1640 така че по-добре въобще не ги чети. Лично аз от време на време преглеждам анализите на СТС и съм много доволен от тях. А тук във форума може да намериш далеч по-сполучливи анализи. Също добри анализи имат от Делтасток. Успех.
                    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                      Флагове брато, не виждам, ама виждам някъв зъл вимпел на на часова... като долната част е от трендлиния на с проекция започваща на 16.10.06г. Играя по пробив... и в двете посоки, особенно надолу ще е силен откат...
                      На долар/йена на 4 часа може да се образува 2Б.Аз там обмислям да пробвам едни къси.
                      Паунд/йена май нарисува двоен връх на 4 часа също и кабелът го чакам още пердах да яде :-)
                      Никога не съм разбирал идеята да се купуват йени. Ами ако не успееш да я закриеш тая позиция днес ? Слап-а е направо убиствен. Мен са ме учили ако ще оставям позиция за през ноща поне да е на слап че по някакъв начин да си защитавам капитала. В твоя случей не само че си срещу слап-а ами си и срещу един от най-големите слапове. Което според мен е равносилно на самоубиство. Особено сега когато йената е доста слаба. И ще я свалят още поне около месец. Успех.
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
                        http://www.mizuho-cb.co.uk/TresInternet/TECHNICALS/FX_-_Majors.htm
                        Благодарско

Коментар

• http://www.mizuho-cb.co.uk/TresInter...X_-_Majors.htm

Коментар

• молба

дайте линк за Мизухо, благодаря

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X