IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е то се вижда колко познаваш не само в кроса но и в мейджърите
    А паундйената че върнала малко това си е нормално,не съм казал,че ще върви по права линия нагоре,пичовете си правим тейкпрофит,след като думнахме стоповете на балъците на 239.70, и си товарим каручките сега наново

Коментар

• и сега трябва да се поучствам сигурно виновен, че gbp/yen се върна на 239.25?
      ужас

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
        оставете йената, погледнете швейцареца. Там какво се е счупило...защо така поевтинява валутата-убежище?
        Вече е убежище само за парите на такива като Valio Toploto & Co.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
          Ами аз пък не толерирам аматьорски мнения,човек трябва да коментира само неща,от които разбира
          аматьорски мнения?
          смятам че познавам и разбирам добре движенията в кабела
          смятам че познавам и разбирам добре движенията в долар/йена
          смятам че мога да умножавам

е?
          колко е трудно да "познаваш" един крос.

Коментар

• от всяко мнение може да се научи нещо, от йените съм оставил дъълги евро/йена дори добавих преди малко .Не съм спец но тук не ги виждам късите засега
            "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• при еврото днес може да се прицелим в 1.2993 като там е средната на болинджъра на дневна, горната на 4Н и върха от петък. поради стеснеността на болинджъра на 30 минутна очаквам движението да е следобед, а дали е към нивото което си мислч предстои да разбере
              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Ами аз пък не толерирам аматьорски мнения,човек трябва да коментира само неща,от които разбира
                Що се пенявиш бре?

Квото си зел зел от късите йени. Земай си печалбичката и бегай. Слушай батко си и нема да сгрешиш!

Коментар

Ами доколкото знам кукувиците малко недовиждат през деня,те са по-зорки през нощта,така че не се учудвам на това ,което виждаш в момента
                  Алооо Перник да не се изгубиш в интернет пространството.....пак се забравяш....

Коментар

• оставете йената, погледнете швейцареца. Там какво се е счупило...защо така поевтинява валутата-убежище?
                    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• kukuvicata

Не му обръщай внимание дрънка си!
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Ами аз пък не толерирам аматьорски мнения,човек трябва да коментира само неща,от които разбира

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                          Първоначално изпратено от Dzver
                          Az se kachih oste na 238,25
                          Na vlakcheto EUR/JPY sam na vlakcheto ot 156,70.
                          I na vlakcheto na EUR/CHF sam ot 1,6145.
                          Предстои много дълбока корекция в кросовете на йената, която ще започне още тази седмица. Ще продължи най-малко 2 месеца. В момента не ги търгувам, но бих препоръчал на всички спечелили от късата йена да си приберат печалбите до ден-два!
                          Напълно съгласен съм с тебе .Не мога да кажа дали това ще продължи месец или два ,но ще е с фигури .

Коментар

• Добро утро/добър ден и от мен. От сутринта успях да взема достатъчно от движението в кабела и паундайената, но сега да видим нещата на 4 часова. Вчера имахме много добро ентри от 1.9596 поне по моите методики, който съгласен-съгласен, ама вече мина. Обаче 1.9661 е 38 по фибо на цялото последно покачване и именно тук много се забавихме, а на едночасовата правим обръщащ кендъл което ме навежда на мисълта че хода нагоре лдоста ще се позабави ако въобще такъв се случи, слагам един селл стоп на 1.9605 със 100п стоп а за лимита ще си помисля, иначе дългосрочно като се замисля нали мошениците от БоЕ се очаква да надуят лихвите до 5.5% преди края на месец март, паунда и паундйената чак тогава ще съберат доста погледи, но тук глагола е в бъдещо вероятно маркетмейкърско време
                            Успех

Коментар

Ами доколкото знам кукувиците малко недовиждат през деня,те са по-зорки през нощта,така че не се учудвам на това ,което виждаш в момента
                              никога не съм толерирал заяжданията и съм се стремял да не отговарям на такива.

успех.

Коментар

• Ами доколкото знам кукувиците малко недовиждат през деня,те са по-зорки през нощта,така че не се учудвам на това ,което виждаш в момента

Коментар

Working...
                                X