Първоначално изпратено от Хоската
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ХоскатаФактс,да си чувал за игра без стопове случайно?Понякога ползвам само пълзящи стопове,позиции на минус не затварямhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoВладимир. би ли споделил какъв модел чакаш? на седмична гледам че тества и леко е пробило ЕМА 100, първи пробив от 2003та насам. според мен неможе да го пробие по-силно веднага и ще има леко отдръпване след което ще го пробие. този пробив като време най-вероятно ще е през пролетта и може да съвпадне с покачване на долара и спад в цената на петрола. разбира се става дума някъде април-май може би...
blagodarq za upatvaneto!
Etoq i grafikata
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2083417
Sajalqwam che e na anglijski no osnovno se podvizawam po international forumi.
Regards
Vladimir.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаFacts,понеже виждам,че и ти си специалист като кукувицата,ще ти изясня някои постановки.Преди дни обявих,че започвам да изграждам дългосрочна позиция с цел 249 и обясних в общи линии системата ми,прочети по-долу за какво става въпрос и ще ти светне идейка защо имах тейкпрофит по-рано днес
Коментар
-
Facts,понеже виждам,че и ти си специалист като кукувицата,ще ти изясня някои постановки.Преди дни обявих,че започвам да изграждам дългосрочна позиция с цел 249 и обясних в общи линии системата ми,прочети по-долу за какво става въпрос и ще ти светне идейка защо имах тейкпрофит по-рано днес
Първоначално изпратено от ХоскатаДобро утро, колеги,след като покорихме без проблем ключовото ниво 241,наблюдаваме добра корекция,която дойде малко по-рано,отколкото очаквах,но все пак в продължение на 15 дни се кефехме на 13 фигури тренд,от който,надявам се,сте чопнали по нещо.От ниво 238.00 започнах да изграждам нова дългосрочна позиция с цел 249.00,като смятам,че корекцията може да продължи още 2-3 фигури,но дори да продължи повече,системата ми ще бъде да добавям през 100,тоест почвайки от 238,ще добавям на 237,236 и т.н. до края на корекцията,като на всяка нова добавка,ще слагам 100(или евентуално 50) пипса тейкпрофит,като по този начин ще отигравам корекциите на въпросната корекция.След като тръгнем нагоре,ще правя добавки при по-интересните корекции на тренда,като на тези добавки ще слагам тейкпрофит 100п,а позицията,която отворих на 238, ще затворя на 249.На картинката съм показал нагледно системата ми-добавките са номерирани по реда на отварянето им (добавка1,добавка2 и т.н.) ,а в точки 1,2,3,4,5,6 затварям съответните добавки,тоест всяка добавка се затваря на 100п профит.След като минем над 238 и продължим нагоре,чакам първата корекция от 100п и отварям добавка (на картинката това е показано с добавка4),а ако корецията продължи,тогава правя нова добавка на 100п под предходната (това е показано с добавки 5 и 6).Накрая само уточнявам,че показаната начупена линия е примерна.Това в общи линии е системата ми,надявам седа съм бил полезен.Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoВладимир. би ли споделил какъв модел чакаш? на седмична гледам че тества и леко е пробило ЕМА 100, първи пробив от 2003та насам. според мен неможе да го пробие по-силно веднага и ще има леко отдръпване след което ще го пробие. този пробив като време най-вероятно ще е през пролетта и може да съвпадне с покачване на долара и спад в цената на петрола. разбира се става дума някъде април-май може би...
Jalko che ne se nauchih da kachvam grafiki na toq forum no ako izpolzwash swing chart metoda za da nachertaesh na sedmichnata grafika pivot points, sled tova svarjesh major pivot points bi trqbvalo da poluchish klasicheskiqt swing chart model dvojno duno.Tova koeto chakam da stane e da napravi oste edno propadane koeto da ne premine liniqta na supporta na tova dwojno duno koqto e okolo nivo 1,1470 - 1,1500 sled koeto ste izchakam da probie neck-line na dwojnoto duno i ot tam sum za mnogo na gore. Ako se izpalni modelat ste imame nov vuzhodqsht trend s potencial za 1000 + pipa na gore. Razbira se tova sa si lichno moi analizi nabludeniq i ochakvaniq s koito ne angajiram nikoj.
Regards
Vladimir.
Коментар
-
Владимир. би ли споделил какъв модел чакаш? на седмична гледам че тества и леко е пробило ЕМА 100, първи пробив от 2003та насам. според мен неможе да го пробие по-силно веднага и ще има леко отдръпване след което ще го пробие. този пробив като време най-вероятно ще е през пролетта и може да съвпадне с покачване на долара и спад в цената на петрола. разбира се става дума някъде април-май може би...Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Форекс Форексов
Не щеме ний богатство, не щеме ний пари!...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoсамо на мен ли ми се вижда твърде глупав този спор...? по-добре вижте долар/кад мисля че първоначален спад до 1750 и след това към 16 е доста възможен до 1750 към края на седмицата а за 16 2-3 седмици, може би.
USD/CAD go chakam za edin model na sedmica ... za na gore no mi e oste mnogo rano da vidim dali modela ste se izplani no za tova trabva da chakam naj malko 4 sedmici oste.
Za yenata ... super si prav sporat e bezmislen ... ste pojiveem ste vidim. Edinstveno pazarat e prav.
Regards
Vladimir
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаЕ то се вижда колко познаваш не само в кроса но и в мейджърите
А паундйената че върнала малко това си е нормално,не съм казал,че ще върви по права линия нагоре,пичовете си правим тейкпрофит,след като думнахме стоповете на балъците на 239.70, и си товарим каручките сега нановоКукувицата е тук много преди теб даже много преди мен и ще бъде тук и много след теб. А иначе до колкото си спомням големият специалист на кросовете хвана едно флагче в Кабела с има няма 5 фигури
Добре е Хоска добре е. По-здравословно ще е да се вслушваш в хора като КОКО и Куки те и двамата са тук много отдавна. Разбирам защо се дразниш те правят пари реално а ти само на демо е вземи прежали една месечна заплата и си отвори една сметка е вярно че 200 лв няма да ти стигнат за търгуване ама поне ще ти помогнат много бързо да осъзнаеш реалностите. Успех.
http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Хоска, чисто информативно, като чакаш уп на кроса, какви движения очакваш при кабела и усд/йен? според мен кабела ще отиде до 2 и малко над него но там вече става нестабилен и сравнително бързо ще падне. за усд/йен вече не смея нищо прогнозирам...но нали все пак трябва да се приключва годината в япония...няма ли да се възползват млако от евтините йени...чудно ми е че още не са го направили...но от друга страна не е много учудвяащо тъй като корпорациите не вземат толкова бързо решения от такъв род...Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хоскатаслед като думнахме стоповете на балъците на 239.70, и си товарим каручките сега наново
Коментар
Коментар