IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    А не е ли наистина мааму стара време да ходим на 32-33 нива дет се вика хехе
    Време му е май, затова измислих следното разиграване- лонг от 3020 с добавка на 2980 и стоп 2950

Коментар

• А не е ли наистина мааму стара време да ходим на 32-33 нива дет се вика хехе

Коментар

• Аз дефакто колеги на практика съм в много лоша ситуация защото съм яко къс на долари, прогнозите засега за нфп са лоши за долара даже по последен консенсус, което ще рече че дори и да излезнат от тотото наистина лоши данни за долара те може да се окажат по-добри от очакваните и евентуално калкулирани лоши, тук въобще не говоря за вариянт добри който според мен е доста вероятен ама ако стане се надявам колегите ууууу мафия тоя път да решат да се намесят в играта и да хакнат всичкото цаца хехе

Коментар

• Колега деп нзд - ти знаеш виждането ми за ауд, в общи линии е същото очаквам ръст преди верно по-сериозен спад

Коментар

• Първоначално изпратено от audifan
            Някой може ли да обясни каква е причината Nzd да се срине така през последните 2 дена?
            А даже има и мегдан за още .Ако бием 67.75 отиваме за тест на 67.00/67.25 ....66.73.....66.00
            Личното ми мнение е че кивито ще направи още един връх (нов) до към края на първата четвърт от където яко даун .

Коментар

• http://www.forexpf.ru/_newses_/newsid.php?news=307959
              Това са прогнозите от вчера на големците.Не ми е ясно ако допуснем средно аритметичното за верно каква ще реакцията на долара.Ако някой има идея моля ,нека е сподели.

Коментар

• Някой може ли да обясни каква е причината Nzd да се срине така през последните 2 дена?

Коментар

• Стига толкова скалп, време за почивка, чакаме НФП и чертаем трендлинии на седмична

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                    В новинарски ден всичко е тото, едно време бях хванал цаката и на нфп - ама тогава правеше стопхънтинг сега се държи последно време много културно. Бяхме направили един експерт за нфп само и на теория копа яко но на практика аз поне не намерих брокер да изпълнява при волантилност коректно поръчки - не говоря за лимитирани там някой ги изпълняват но моментно се ебават, най-фрапантният ми случай с нфп е на печалба съм 120п от сел и тръгва в другата посока, тръгвам да затварям и нова цена нова це....мамка им стара от рекотиране успях да затворя на 7п печалба и даже ме заболя ръката от йес йес да натискам хехе
                    така е, иначе това със стопхънтинга и аз съм забелязал че поне последните 3 пъти нямаше, за по-предишните не знам, ама хватката според мен е да сложиш стоп поръчки на 40ина пипа от текущите нива, това за кабела че той пипсовете ги няма за нищо, слагаш лимит печалба 50ина пипса и ако брокера свърши работата като хората-шапка на тояга

Коментар

• последните пъти нфп се държи наистина културно тоест едни отложени ордери на 30-40п от цената с цел 40-50п би трябвало да сработят но знае ли човек.

Ако имахме изразен тренд можехме да предвидим настроенията - ще дам един пример примерно сме в бичи за еврото пазар ама бичи по-скоро заради него а не заради мечи долар - големите играчи имат инфо и гледат да бягат евродолар ако то е добро за долара - ама няма как защото това не е като при нас натискаш клавиша и готово там трябва за да затвориш дълга тоест сел евро долар трябва някой да ти го купи, то това движи пазара и ако умните пари имат вътрешно инфо те няма как да бягат и за това купуват долар обикновенно през шв - дефакто влизат в кроса еуршв и това си е джокер - но пък сега нямаме ясен тренд

Коментар

• 9701 му е сел зона също така и при него е дилема но пак повтарям в новинарски ден си е тото1 тото2 х-й печалба ако гледаш техника

Коментар

• В новинарски ден всичко е тото, едно време бях хванал цаката и на нфп - ама тогава правеше стопхънтинг сега се държи последно време много културно. Бяхме направили един експерт за нфп само и на теория копа яко но на практика аз поне не намерих брокер да изпълнява при волантилност коректно поръчки - не говоря за лимитирани там някой ги изпълняват но моментно се ебават, най-фрапантният ми случай с нфп е на печалба съм 120п от сел и тръгва в другата посока, тръгвам да затварям и нова цена нова це....мамка им стара от рекотиране успях да затворя на 7п печалба и даже ме заболя ръката от йес йес да натискам хехе

Коментар

• И на мен така ми се вижда, обаче до 1.9639 може и да не стигнем преди новините, понеже има около 4часа до тогава и не знам как ще я извадим тая волатилност, иначе ако нямаше НФП днес щеше да е чиста картинката.

Коментар

• 9639 бай зона на кабела

Коментар

• В задачата се пита това животно кабела след като си бодна Б2то ще го бъде ли нанякъде преди новините или няма да го бъде.

Коментар

Working...
                                X