Затваряне над 1.31 ако се отиграят новините най-накрая,както би следвало.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
Ей, $тамбе, подсещаш ме за един лаф с тоя мозък на картинката
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain: On the left side, there's nothing right, and on the right side, there's nothing left.
Дай да направим някаква координация да пообсъдим скалпинга ако искаш
Коментар
-
[quote="SPEKO"]Първоначално изпратено от 4x_technikПървоначално изпратено от kokoА не е ли наистина мааму стара време да ходим на 32-33 нива дет се вика хехе
и бързичко ще ги подминем
и до дет се усетиш оп 1,41
Успех
Коментар
-
Форекс Форексов
Хм...мятам стотинката и е 9/6=3/2 съотношението езита/тури. Въпроса е кое е ези - лонг или шорт долари.
Коментар
-
Аз наистина сериозно смятам че импулса ще е ъп, и за това за да не е смешно го казвам и пак ще дам за пример колегата мацката - той ще добави на 3080 и вече ще е със сериозна каруца после един бог знае но може да му се прииска и на 3120 да добави ако има средства и тнт тнт и ще видите това което ви писах в действие, аз пак казвам неискам да съм лош пророк но деца не правете така в къщи
Коментар
-
Форекс Форексов
Ей, дружина, тоя кабел все ще се размърда когато ме няма, друг път като ставам от пц-то ще свиркам да сядате вие да го играете че тогава е интересното. Ако измамниците извадят лош НФП-1.98 долара за 1 кабелна телевизия.
Коментар
Коментар