If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Компанията, здравейте, бре! Още дълги NZD/USD стоп на всичко 6774 тп 6895. Паундйената не виждам как се търгува в по-голям обем от доларйена... но в случая идеята ми е че трябва да направим 60-80п надолу от текущо 237.57 за да мислим за дългосрочни дълги, но ще видим след ден-два как ще стои картинката понеже тоя даунмуув ми се вижда много тромав, освен това днес боднахме 273.85, което е слаб бай, а и виждането ми за мейджърите не съвпада с някакъв по-голям даун в паундйена.
Успех
Абе преди 229-230 не бих и помислил за дълга там,
Успех
Коментар
Форекс Форексов
Компанията, здравейте, бре! Още дълги NZD/USD стоп на всичко 6774 тп 6895. Паундйената не виждам как се търгува в по-голям обем от доларйена... но в случая идеята ми е че трябва да направим 60-80п надолу от текущо 237.57 за да мислим за дългосрочни дълги, но ще видим след ден-два как ще стои картинката понеже тоя даунмуув ми се вижда много тромав, освен това днес боднахме 273.85, което е слаб бай, а и виждането ми за мейджърите не съвпада с някакъв по-голям даун в паундйена.
Успех
Аз тръгвам на едно пътуване - принципно от 3060-80 очаквам някаква корекция и завършване на ъпа на 1.32-33 ниво от там сериозен сел някъде поне 500п и сравнително бърз но докъде ще можем да гадаем като видим върхът - аз мисля че сме в В и следва С надолу което ще цели ФЕ161.8 но зависи къде ще е В краят
ее сериозна съпротива има над 1.30 сигурно там са разположени стопове на къси евра и сега ги пазят чудно ако го пробият това ниво до къде ли ще го откарат вероятно ако има пробив тои да е през период с ниска ликвидност
Koko, целия свят говори за това в момента.... и срещу долара... и срещу еврото... и срещу лирата....дет се вика това е хита на сезона...с вперен поглед в края на седмицата.....
Освен това споменаваш такова нещо като "carry trades" за йената което явно не ти е ясно особено щом споменаваш паунда - това животно си го правят с хамериканците - ония им дават фандък японците да им крадът пазара като почнеш от битова техника минеш през коли и свършиш с метали за сметка на което пък дръпнатите купуват с парите които са изкарали хамерикански дълг ама такива свободни съченения за паунда са ми смешни
Освен това carry trades се практикува масово и в огромни обеми по цял свят ,затова двойката паундйена е най-важна на валутния пазар и от нея зависят кабела и доларйена
Хоска,
от тия керита ще трябва да се прибира печалба. И всички ще искат да излязат, ама как... акулите, като влезнат басейна, не търпят друг живот. На кросовете на йената им предстои пропадане надолу. Не се наемам да прогнозирам кога.
Това за Лондон е вярно дето го казва колегата особенно напоследък са ги обърнали на пералня руснаците.
Не само руснаците. Преди 2 дена американски магнат купи друг английски футболен отбор от Висшата лига. Ами нашите момченца дето се занимаваха с дрогата... Косьо Самоковеца имаше там 2 фирми със съгласието на англ. разведка. Ами вдовицата на Г. Илиев сега къде живее? Пак там! И така е не само с българските, руските или американските криминални капитали... От цял свят са!
Очаквано е тъкмо Великобритания да проявява "разбиране" към такъв род герои на нашето време. В крайна сметка тази държава от това е забогатяла навремето...
Цели два века, през 18-ти и 19-ти век флота на Нейно Величество е най-големия търговец на дрога. Хашиша от Пакистан и Индия отива в Китай. Порцелана от Китай отива в Европа и Япония. Коприната от Япония отива в Индия и Европа. Чаят и подправките от Индия отиват в Европа. Английската армия отива в Индия (перлата на короната . Дрогата от Индия отива в Китай и.... т.н. Та така цели 2 века. И опаааа, по-богати станали от Испания и латиноамериканското им злато. Някой казват, че щото разбили Непобедимата Армада заради адмирал Нелсън... Чушки... Нелсън е бил пръв наркоман в армията им. До толкова е бил нафиркан с хашиш че не е усетил кога гюле му е откъснало ръката и така си бил на палубата... Ама това няма да го прочетете в учебниците.
В ГБ дрогата е официална политика. "Щом не може да се изкорени, поне да е под наш контрол".
Хей дупница стига бря купи паундхиена и тя падна 250п надолу и сега кат се качи си най-великият имам нов ордер сел 237.78 текуща цена стоп 238.40 тп 235.05 - между другото имам задействан 70п стоп щот пробвах по-отрано но пък преди това имах касиран 207п профит както и да е дразни ме пак глупостите говориш че разбираш ли значи крос държал курса - това си го запиши някъде КРОСОВЕТЕ НЯМАТ СОБСТВЕН ЖИВОТ НА ПРАКТИКА АКО ТИ КУПИШ ПАУНДЙЕНА ТО В СЪЩИЯТ МОМЕНТ НА ПАЗАРА ИЗЛИЗАТ ДВЕ ПОРЪЧКИ - ПОКУПКА КАБЕЛ И ПОКУПКА ДОЛАРЙЕНА
Коментар