IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
    Компанията, здравейте, бре! Още дълги NZD/USD стоп на всичко 6774 тп 6895. Паундйената не виждам как се търгува в по-голям обем от доларйена... но в случая идеята ми е че трябва да направим 60-80п надолу от текущо 237.57 за да мислим за дългосрочни дълги, но ще видим след ден-два как ще стои картинката понеже тоя даунмуув ми се вижда много тромав, освен това днес боднахме 273.85, което е слаб бай, а и виждането ми за мейджърите не съвпада с някакъв по-голям даун в паундйена.
    Успех
    Абе преди 229-230 не бих и помислил за дълга там,
    Успех

Коментар

• Компанията, здравейте, бре! Още дълги NZD/USD стоп на всичко 6774 тп 6895. Паундйената не виждам как се търгува в по-голям обем от доларйена... но в случая идеята ми е че трябва да направим 60-80п надолу от текущо 237.57 за да мислим за дългосрочни дълги, но ще видим след ден-два как ще стои картинката понеже тоя даунмуув ми се вижда много тромав, освен това днес боднахме 273.85, което е слаб бай, а и виждането ми за мейджърите не съвпада с някакъв по-голям даун в паундйена.
      Успех

Коментар

• Коментар

• Re: GBP

Първоначално изпратено от Han Krum
          Първоначално изпратено от MAXO
          кабела ще го счупи ли това 9730 или не?
          е сега ще го строши цел 9760 - говоря си сам
          Аз го чакам на 1.9550, ти къде го чакаш....
          да бе избързах с изказването моето ще се потвърди над 9715 - твоето под 9680 - успех! ама чак 9550, по-скоро 9585

Коментар

• Аз тръгвам на едно пътуване - принципно от 3060-80 очаквам някаква корекция и завършване на ъпа на 1.32-33 ниво от там сериозен сел някъде поне 500п и сравнително бърз но докъде ще можем да гадаем като видим върхът - аз мисля че сме в В и следва С надолу което ще цели ФЕ161.8 но зависи къде ще е В краят

Коментар

• ее сериозна съпротива има над 1.30 сигурно там са разположени стопове на къси евра и сега ги пазят чудно ако го пробият това ниво до къде ли ще го откарат вероятно ако има пробив тои да е през период с ниска ликвидност
              Pip master

Коментар

Аз го чакам на 1.9550, ти къде го чакаш....

Коментар

Коментар

• Koko, целия свят говори за това в момента.... и срещу долара... и срещу еврото... и срещу лирата....дет се вика това е хита на сезона...с вперен поглед в края на седмицата.....

Коментар

• Освен това споменаваш такова нещо като "carry trades" за йената което явно не ти е ясно особено щом споменаваш паунда - това животно си го правят с хамериканците - ония им дават фандък японците да им крадът пазара като почнеш от битова техника минеш през коли и свършиш с метали за сметка на което пък дръпнатите купуват с парите които са изкарали хамерикански дълг ама такива свободни съченения за паунда са ми смешни

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                        Освен това carry trades се практикува масово и в огромни обеми по цял свят ,затова двойката паундйена е най-важна на валутния пазар и от нея зависят кабела и доларйена
                        Хоска,
                        от тия керита ще трябва да се прибира печалба. И всички ще искат да излязат, ама как... акулите, като влезнат басейна, не търпят друг живот. На кросовете на йената им предстои пропадане надолу. Не се наемам да прогнозирам кога.

Коментар

• Re: Хоската

Първоначално изпратено от supertrader
                          Това за Лондон е вярно дето го казва колегата особенно напоследък са ги обърнали на пералня руснаците.
                          Не само руснаците. Преди 2 дена американски магнат купи друг английски футболен отбор от Висшата лига. Ами нашите момченца дето се занимаваха с дрогата... Косьо Самоковеца имаше там 2 фирми със съгласието на англ. разведка. Ами вдовицата на Г. Илиев сега къде живее? Пак там! И така е не само с българските, руските или американските криминални капитали... От цял свят са!

Очаквано е тъкмо Великобритания да проявява "разбиране" към такъв род герои на нашето време. В крайна сметка тази държава от това е забогатяла навремето...

Цели два века, през 18-ти и 19-ти век флота на Нейно Величество е най-големия търговец на дрога. Хашиша от Пакистан и Индия отива в Китай. Порцелана от Китай отива в Европа и Япония. Коприната от Япония отива в Индия и Европа. Чаят и подправките от Индия отиват в Европа. Английската армия отива в Индия (перлата на короната . Дрогата от Индия отива в Китай и.... т.н. Та така цели 2 века. И опаааа, по-богати станали от Испания и латиноамериканското им злато. Някой казват, че щото разбили Непобедимата Армада заради адмирал Нелсън... Чушки... Нелсън е бил пръв наркоман в армията им. До толкова е бил нафиркан с хашиш че не е усетил кога гюле му е откъснало ръката и така си бил на палубата... Ама това няма да го прочетете в учебниците.

В ГБ дрогата е официална политика. "Щом не може да се изкорени, поне да е под наш контрол".

Коментар

• Хей дупница стига бря купи паундхиена и тя падна 250п надолу и сега кат се качи си най-великият имам нов ордер сел 237.78 текуща цена стоп 238.40 тп 235.05 - между другото имам задействан 70п стоп щот пробвах по-отрано но пък преди това имах касиран 207п профит както и да е дразни ме пак глупостите говориш че разбираш ли значи крос държал курса - това си го запиши някъде КРОСОВЕТЕ НЯМАТ СОБСТВЕН ЖИВОТ НА ПРАКТИКА АКО ТИ КУПИШ ПАУНДЙЕНА ТО В СЪЩИЯТ МОМЕНТ НА ПАЗАРА ИЗЛИЗАТ ДВЕ ПОРЪЧКИ - ПОКУПКА КАБЕЛ И ПОКУПКА ДОЛАРЙЕНА

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                              напоследък много се говори тук за това 2Б, може ли някой простичко да го обясни...
                              Виж кабела на 1 Н

Коментар

• GBP

Коментар

Working...
                                X