If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При еврото днес достигнахме горната линия на болинджъра на 4Н и на дневна. До утре на обяд очаквам рейндж и после пробив, накъде ще е той ще покажат новините. текущо съм със малък сел от 3015 но вероятно ще го затворя през нощта или утре сутринта и спокойно ще изчакам новините. засега има сел зона близо до 3020 а днес имаше и слухове че на нива около 3005 някои централни банки са продавали евра, а колко е вярно това нямам си и на идея
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Аз тръгвам на едно пътуване - принципно от 3060-80 очаквам някаква корекция и завършване на ъпа на 1.32-33 ниво от там сериозен сел някъде поне 500п и сравнително бърз но докъде ще можем да гадаем като видим върхът - аз мисля че сме в В и следва С надолу което ще цели ФЕ161.8 но зависи къде ще е В краят
Здравей ..в "В" сме от 2876...обаче ти трябва поне 1 пипс под 2913 за да видиш 3063+...щото 3063 е неправилно...според мен....
АЙДЕ УСПЕХ
PUL, Koko - Kak wizdate $/j i gbp/usd kratkosrocno, do kraja na sedmicata? Puk i ne cak tolkowa kratkosrocno!
Следобед от офиса преместих стопа на късите (от 3060, 3015 и 3005) на 3030. Вероятността през нощта или утре до обед да бъде ударен е огромна, след което по закона на Мърфи --> ново падане. Утре ще имам повечко свободно време и ще гледам да го издебна (падането, не стопа). Пробив на диапазона е реален през другата седмица - датата за дъно е 16.02. Нов връх над 3060 ще е повод да преразгледам тотално картинката. На 2990 ще прибера късата от 3005 (смех... 15 пипса, ама кофти вход...); тази от 3015 е с цел 2970, а ордера от 3060, засега чака пробив на заформилия се широк рейндж 2865/3065.
Аз тръгвам на едно пътуване - принципно от 3060-80 очаквам някаква корекция и завършване на ъпа на 1.32-33 ниво от там сериозен сел някъде поне 500п и сравнително бърз но докъде ще можем да гадаем като видим върхът - аз мисля че сме в В и следва С надолу което ще цели ФЕ161.8 но зависи къде ще е В краят
Здравей ..в "В" сме от 2876...обаче ти трябва поне 1 пипс под 2913 за да видиш 3063+...щото 3063 е неправилно...според мен....
Здравейте, относно паунд/хиена ето това е мойта картинка и според нея и това което утре се очаква като данни аз съм он стенд бай тоест чакаля си отстрани
Сега относно керитрейда...според официалните бюлетини...наблюдаваме отдръпване от керитрейда и ще продължи поне още към месец. Това от една страна. От друга страна темата за евтината йена ще бъде засегната при срещата на Г7, НО Поулсън вчера каза, че йената си се търгува пазарно и пазара определя нивото, това означава че на щатите им харесва това ниво и нямат проблем с него, както и това че на срещата на 7те големи щатите ще подкрепят настоящия курс като застават твърдо срещу намеса на БОЖ.
Също така имайки предвид политиката която води Абе (с която не съм добре запознат, просто съобщавам бюлетините)на него му трябва евтина йена за да е стабилен в взаимоотношенията си с чужди страни като благоприятства износа си. И накрая едно предложение от ФТ едиториал вместо вдигане на лихвата да има интервенция...
Всеки сам да си вади изводите, а пък пазара ще покаже кой прав, кой крив
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
Форекс Форексов
Коко, тук ли си още да те питам нещо за Ensign Windows
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от koko
Първоначално изпратено от Форекс Форексов
Компанията, здравейте, бре! Още дълги NZD/USD стоп на всичко 6774 тп 6895. Паундйената не виждам как се търгува в по-голям обем от доларйена... но в случая идеята ми е че трябва да направим 60-80п надолу от текущо 237.57 за да мислим за дългосрочни дълги, но ще видим след ден-два как ще стои картинката понеже тоя даунмуув ми се вижда много тромав, освен това днес боднахме 273.85, което е слаб бай, а и виждането ми за мейджърите не съвпада с някакъв по-голям даун в паундйена.
Успех
Абе преди 229-230 не бих и помислил за дълга там,
Успех
Тъй де, може и дотам преспокойно да идем-229, знам ли, чакаме си сигнал за бай/сел и гледаме да източим някой пипс, нал тъй
Коментар
Форекс Форексов
Лонгевровците, честито, жалко че евро търгувам 2 пъти месечно иначе днес е било за як бай 1.2964 после и 1.2998, ама който търгувал-търгувал, донт уори би хепи, аз съм нзд екзотика тие дни.
Успех
не знам ако се се запазила миналогодишната тендеция на евротренд тоест постоянно да нараства и да коригира 2-3 фигури смятам че съвсем скоро тоест около седмица или две да направи пробив на високите нива от 1.32-1.33 ако ситуацията е меча защо не е паднало досега спада отдавна започна да скърца
пиша така тъи като вече имаме едно троино дъно и вече се формира база за атака н високите нива освен ако фигурата която се заформя да е флаг
Коментар