IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    ..Преобладаващите интереси са за закриващи операции преди утрешния критичен форум за Еврозоната (АФ)
    Пустият му ингилизки , много те мъчи ! Тъз глупост гъл-гъл преводачката ли ти я тръсна !

ПС : Що не си гледаш "консултанския бизнес" в "хранително-вкусовата" промишленост ?Вместо да ръчкаш такваз сизифовска материя кат' форекса .
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      един жокер от мен
      10:16. EUR-USD остава под техническата бариера в 1,3950 (облак на Ичимоку). Преобладаващите интереси са за закриващи операции преди утрешния критичен форум за Еврозоната (АФ)
      Обемът на европейския фонд за финансова стабилност ще бъде увеличен до 1 трилион евро, съобщиха германски медии, цитирани от ИТАР-ТАСС
      жокери много. важни са нервните клетки
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• един жокер от мен
        10:16. EUR-USD остава под техническата бариера в 1,3950 (облак на Ичимоку). Преобладаващите интереси са за закриващи операции преди утрешния критичен форум за Еврозоната (АФ)

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
          Много мътилка ве докторети ква диагноза му тури на пациенташи го бъди ли ил ша умирга
          ся честен съм не знам
          от сутринта насам три пъти скъсих.три пъти на+
          ама сега мътно ми е.ще чакам 12ч. обедно изясняване
          ориентир 1ч. или 30 мин
          търговия 1м и 5 мин графика
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            мисля, че е индекс , проследяващ промените в цените на 30 водещи акции на ню-йоркската фондова борса ама не съм сигурен
            Не си сигурен я Ми Цицко и Микрософт?

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
              Много мътилка ве докторети ква диагноза му тури на пациенташи го бъди ли ил ша умирга
              дан си спал
              тука диагнози само един мой да определя
              другите изпълняваме.останалото е лаф моабет

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                ади еййй обед стана.хората от 06ч. скъсиха
                добро утро на хората

Коментар

• Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнение
                  ухилен ли си вече
                  или ти изгърмя стопа и тръгна в посоката ти
                  няма се даваш

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    има двадесет различни начина да се сготви една супа
                    и 24 начина да се изяде

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
                      Хаха много сте интересни аве около дневния пивот се върти цената за кви движения ми говорите ся ще иде или на Р1 или на С1 и после по тва се орянтирам аз накаде да вляза
                      има двадесет различни начина да се сготви една супа
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Хаха много сте интересни аве около дневния пивот се върти цената за кви движения ми говорите ся ще иде или на Р1 или на С1 и после по тва се орянтирам аз накаде да вляза

Коментар

• Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнение
                          ахъмз ама и djia

Коментар

• едно са опрая друго са разваля
                            www.prognozibg.net

Коментар

• Нямам къси вече. Може и да сбърках, но не ми издържаха нервите за повече. Който може, нека се възползва от индикацията.

Коментар

• www.prognozibg.net

Коментар

Working...
                                X