Първоначално изпратено от bnight
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от PLPКолеги днес е първия петък от новия месец не би ли трябвало днес да има NFP или съм в грешка.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
За еврото ме пиши и мен Коколино, ако може разбира се.
За кенгуруто си оставам така за днес като ще гледам повече да продавам и по малко да купувам, но ще си цъкам цял ден и накрая ще си остана къс.
С една дума ме убеди.
хехехехЗакона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoТака сега приключих успешно с платените сигнали но ми се иска да продължа ако имам време с начало следващата седмица, нова заигравка - Какво животно е това трейдинг плана и как се разработва, ще хвана еврото тоя път - това ще е безплатно и чисто теоретично но този път аз ще избера няколко човека само с които да го обсъждаме.С удоволствие ще помагам с каквото мога да демонстрираме как точно се изгражда трейдинг план и защо. Успех.
http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от bnightПървоначално изпратено от kiril123e dobre , za6to tribva da zatvoria pozicia na 40 pipa ili 50 zaguba kato vijdash 4e sme v trend - vyzhodiasht , celite i pri teb sa nad 1.32 . Kazi mi za6to ????? 6to tribva da se gubi , kato moje da ne se gubi . Ne otri4am 4e ne hvanah dvijenieto vyreki 4e go prognozirah o6te v4era sutrinta .
haide uspeh i na tebe
mislia dnes da ne Vi pi6a i da vi drazna s tazi latinica , ama kakvo da se napravi ne moga da pi6a na kirilicaдаже само пипва стопа и продължаваме натам. Наистина смених стопа защото очаквах да го купят еврото някъде между 1.3180 и 90 - но данните за щатите в 17 излезнаха доста добри . Днес като цяло - имаме опции които изтичат в нивата над 1.3250 и може би отново ще си променя плана .
затвариам на 1.3206 таси дълга , там късо с таргет 20 пипа и удъжавам за 1.3255 , но ще видим !
хайде успех
Коментар
-
Така сега приключих успешно с платените сигнали но ми се иска да продължа ако имам време с начало следващата седмица, нова заигравка - Какво животно е това трейдинг плана и как се разработва, ще хвана еврото тоя път - това ще е безплатно и чисто теоретично но този път аз ще избера няколко човека само с които да го обсъждаме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MackataНе знам Коколино.....на седмична си е по баира нагоре.
Индикациите са за надолу, но на мен ми е баирно.
Няма да оставям тия дни такива отворени позиции по 15 дена.
Днес ще разцъквам през 10 пипса, десетина сделки и закривам огъня.
Ще мисля седмично в понеделник.
Коментар
-
Не знам Коколино.....на седмична си е по баира нагоре.
Индикациите са за надолу, но на мен ми е баирно.
Няма да оставям тия дни такива отворени позиции по 15 дена.
Днес ще разцъквам през 10 пипса, десетина сделки и закривам огъня.
Ще мисля седмично в понеделник.Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Така паундйена почти достигна очакваната от мен цел, горе на 241 преди месец и писах че следващата цел е 229.29 и то бързо много хора тогава изразиха мнение че говоря утопии с цел да се заяждам с хоската, сега обаче виждат че това е факт.
При паундйена ще търся дълга от около 224-225 със цел 10 фигури и тогава ако Хоската е жив и здрав и оцелял - което ме съмнява при тия бързи фигури надолу, дано да греша, ще сме на едно мнение
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от bnightПървоначално изпратено от kiril123e dobre , za6to tribva da zatvoria pozicia na 40 pipa ili 50 zaguba kato vijdash 4e sme v trend - vyzhodiasht , celite i pri teb sa nad 1.32 . Kazi mi za6to ????? 6to tribva da se gubi , kato moje da ne se gubi . Ne otri4am 4e ne hvanah dvijenieto vyreki 4e go prognozirah o6te v4era sutrinta .
haide uspeh i na tebe
mislia dnes da ne Vi pi6a i da vi drazna s tazi latinica , ama kakvo da se napravi ne moga da pi6a na kirilicaдаже само пипва стопа и продължаваме натам. Наистина смених стопа защото очаквах да го купят еврото някъде между 1.3180 и 90 - но данните за щатите в 17 излезнаха доста добри . Днес като цяло - имаме опции които изтичат в нивата над 1.3250 и може би отново ще си променя плана .
затвариам на 1.3206 таси дълга , там късо с таргет 20 пипа и удъжавам за 1.3255 , но ще видим !
хайде успехДа и на мен ми се е случвало да ми перва стопове за един пипс и какво от това ? Трябва ли за един стоп да се лутам из пазара ? Удря го яд ме е хубаво. Преживавам го и тръгвам да търся начин за нова сделка. Ако има модел влизам ако няма стоя на страна. Успех.
http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnightПървоначално изпратено от kiril123e dobre , za6to tribva da zatvoria pozicia na 40 pipa ili 50 zaguba kato vijdash 4e sme v trend - vyzhodiasht , celite i pri teb sa nad 1.32 . Kazi mi za6to ????? 6to tribva da se gubi , kato moje da ne se gubi . Ne otri4am 4e ne hvanah dvijenieto vyreki 4e go prognozirah o6te v4era sutrinta .
haide uspeh i na tebe
хайде успехForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
При Ауд въпреки че успешно приключихме месеца трейдинг плана по който се движим още е на масата и там има целите към които се е устремило АУД, аз лично продължавам да се движа по него така че смятам че дългите в ауд са грешни и такава еретична мисъл би следвало да ви хрумне едва след около 200п надолу търсейки малка корекция което не е много удачно според мен, така че Мацката не съм съгласен с теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от MackataЗдрасти дружина,
Както вече писах:
Имах 3 отворени позиции с по 10 минилота от 14 и 15 февруари - съответно къси евра на 1,3140, които още чакаля, дълги паунди на 233 закрити на 234,2 и къси кенгура на 0,7856 закрити на 0,7836.
Това беше за тези които не вярват, че пазара е цикличен.
Няма значение колко ще чакаш, въпроса е да си на +.
Това не значи естественно, ако не виждаш връщане в твойта посока да стош кат Гюро Михайлов.
Отворих дълги на Коколиновата двойка 7833.
Имам и продадени евро/джапанки на 156,539 които мисля за закривам, че нещо ми подпарва под лъжичката.
Мнения ?
Коментар
Коментар