IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дааааа...... а кабела вече е над 1.98 и до 1.9830 мин му е пътя нагоре - а фундамента .....

Коментар

• Не мислите ли, че сега е моментът евро/швейцарец да тръгне надолу
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Първоначално изпратено от Han Krum
        Евро капут оттука. Още си държа добавката от 1.3504 и ще чакам твърдо утре 1.3370 поне..
        И на какво основание? Фундамента ли нещо се промени ?
        е не е нужна промяна във фундамента за да видим един шип примерно или един селл офф, все пак 1 фигура не е кой знае какъв проблем, не че казвам че ще стане де - говоря принципно. А и курсовете и финансовите пазари реагират преди данните за фундамента...така че...
        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• toku 6to vidiah ne6to interesno 61.8 fiboto na v4era6noto padane e na 1.3473 . kydeto spriahme , koeto zna4i 4e ako idem pak tam i ne probiem , 6te zatvoria i 6te skusia s edno kyso stop4e 10 pipa , kakto praviat kolegi tuka , ako go udari zdrave ako li ne extra . ako zatvoria na 1.3475 6te sloja cel pak 1 figura i ve4e celta mi 6te e 1.3375 , 6 pipa nad 1.3369 koeto se vodi za strog support )

leka ve4er na vsi4ki , mislia 4e e vreme za po 1 piene ve4e
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
            Евро капут оттука. Още си държа добавката от 1.3504 и ще чакам твърдо утре 1.3370 поне..
            И на какво основание? Фундамента ли нещо се промени ?

Коментар

• osven tova prodyljavame po signelite na adx na H1 i H4 , tozi indikator mnogo riadko lyje mejdu drugoto i mu viarvam .

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                Първоначално изпратено от Han Krum
                az 6te si iz4akam 1.3490 i ot tam 6te sym kys poddyrjam tvoita teoria za 1.3370 - po skoro 6te zatvoria na 100 pipa profit ot 1.3490 do 1.3390 . mnogo vliazoha dylgi v usd/jpy i tova pomogna na dolara da se zasili i sled 19:00 4asa mislia 4e 6te vidim nivata blizki do 1.3500 , celta mi e gornata na bolingera koito e 1.3490 .

pozdravi
                Абе и аз имам нова добавка на 1.3501, ама не вярвам да ме огрее..

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                  az 6te si iz4akam 1.3490 i ot tam 6te sym kys poddyrjam tvoita teoria za 1.3370 - po skoro 6te zatvoria na 100 pipa profit ot 1.3490 do 1.3390 . mnogo vliazoha dylgi v usd/jpy i tova pomogna na dolara da se zasili i sled 19:00 4asa mislia 4e 6te vidim nivata blizki do 1.3500 , celta mi e gornata na bolingera koito e 1.3490 .

pozdravi

Коментар

• кенгуро

Аз пък твърдо чакам Кенгуро-то на 0.8180
                    :-)

Коментар

• Евро капут оттука. Още си държа добавката от 1.3504 и ще чакам твърдо утре 1.3370 поне..

Коментар

• Малко обощение на ЕУР/УСД. От където тръгнах ме почти там и свършихме. 2 позиции от 1,3440 в различни посоки затворих на +25 пипса печелившата и доизчаквам губещата да я затворя и нея. Този вариянт с голям марджим започва да ми изглежда все по печеливш но пък и рискът по дефиниция е право порпорционален на дохода ама в този си вариянт да продаваш новини без да ги четеш четвъртак и петък все повече ми наресва за трети път го ползвам на 4-ти път го ползвам на реална и до сега 3-тс от 3-ти

Успех колеги.

Коментар

• smenih stopa ot 1.3440 na 1.3435 4 pipa pod predi6nia rezistynt dnes . prodyljavam da si 4akam 1.3490

Коментар

• не се срива защото чакат разходите за строителство и цените на жилищата, ако там има ръст тогава е възможна по силна реакция.

Коментар

• breiii mnogo dobyr 4ikago , oba4e ne se sriva stranno , zna4i ...... kato 4e li e otigrano tova ve4e

Коментар

• хаха докато пиша целта ми е изпълненеа и сега в опасност е другия стоп 1.3440 , но очаквам удар на 1.3490 преди слизането

Коментар

Working...
                                X