Дааааа...... а кабела вече е над 1.98 и до 1.9830 мин му е пътя нагоре - а фундамента .....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Han KrumЕвро капут оттука. Още си държа добавката от 1.3504 и ще чакам твърдо утре 1.3370 поне..Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
toku 6to vidiah ne6to interesno 61.8 fiboto na v4era6noto padane e na 1.3473 . kydeto spriahme , koeto zna4i 4e ako idem pak tam i ne probiem , 6te zatvoria i 6te skusia s edno kyso stop4e 10 pipa , kakto praviat kolegi tuka , ako go udari zdrave ako li ne extra . ako zatvoria na 1.3475 6te sloja cel pak 1 figura i ve4e celta mi 6te e 1.3375 , 6 pipa nad 1.3369 koeto se vodi za strog support)
leka ve4er na vsi4ki , mislia 4e e vreme za po 1 piene ve4eForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от Han KrumЕвро капут оттука. Още си държа добавката от 1.3504 и ще чакам твърдо утре 1.3370 поне..
pozdravi
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumЕвро капут оттука. Още си държа добавката от 1.3504 и ще чакам твърдо утре 1.3370 поне..
pozdraviForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Малко обощение на ЕУР/УСД. От където тръгнах ме почти там и свършихме. 2 позиции от 1,3440 в различни посоки затворих на +25 пипса печелившата и доизчаквам губещата да я затворя и нея. Този вариянт с голям марджим започва да ми изглежда все по печеливш но пък и рискът по дефиниция е право порпорционален на дохода ама в този си вариянт да продаваш новини без да ги четеш четвъртак и петък все повече ми наресва за трети път го ползвам на 4-ти път го ползвам на реална и до сега 3-тс от 3-ти
Успех колеги.
Коментар
Коментар