IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте и от мен !

Този път номера го изигра голяма холандска банка .Това беше .

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
      Леле тия гадини колко сила имат тва нема да спре тука ако някой така си мисли, да не се самозалъгва
      Нищо особено не е станало!

Утре еврото няма да има резки движения, но йената ще опита да обере дългите стопове чак до 117,50 и към паунда до 231,70.

Две седмици ще стоим в рейндж 1,3260 - 1,3520. След това ще пробие 1,31 до края на месеца. Сегашните нива са силно неоправдани от макроикономическа гледна точка. Всички стоки в САЩ вкл. дълготрайните са средно с 30% по-евтини. Който си мисли че ще има някакво неуправляемо падане на долара ще остане излъган. Над 1,3470 ще продавам дългосрочно с цел 1,2250 и стоп 1,3740.

Коментар

• Няма лошо, че са ви взели парите!

Все пак те финансират бая рисърч, а ви е ги харчите за глупости!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Първоначално изпратено от niki7
          ne plashete talpata vsichko varvi po plana za momenta !
          Uspeh na vsichki
          Какъв е точно плана ? Сподели
          тия лошите ни взеха парите....това ли беше плана? ..пфу..простаци..ей ..

Коментар

• Първоначално изпратено от uwscsi
            Утре ще оберат стоповете на удължилите най-вероятно. При липса на каквито и да е предпоставки такова движение е малко нелогично. Макар че ако погледнем дневната графика на евро/долар от 2004 декември, при последния връх, точно оттам обръща за около 1,3050 ако не се лъжа. Да видим какво ще стане. Аз лично скъсих.
            Явно гледаш дневна,но не виждаш добре?!
            Предпоставките са много за това възходящо движение.
            Паричните потоци напускат САЩ с доста бързи темпове.

Коментар

• Май ни честитиха велик ден предварително :-) на всички мечки като мене имам предвид :lol:
              След малко мисля да затварям късия долар/канадец,че поне от него да изкарам

Коментар

• Първоначално изпратено от niki7
                ne plashete talpata vsichko varvi po plana za momenta !
                Uspeh na vsichki
                Какъв е точно плана ? Сподели

Коментар

• Никой никого не плаши
                  Че утре ще бъде ден за гавра е ясно на всички, а че върви по плана да..само че си мисля че малко избърза с това движение на горе, ама явно решиха да използват вече не толкова ликвидния пазар в момента и да правят удари иначе аз съм с идея че тва трябва да свърши на 1.3470 или в краен вариант 1.3550!
                  Успех!
                  ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Хе хе,

до 1,60 има още много път

хе хе хе

По-интересен е въпросът, какво правим на 1,42-3 ?

Коментар

• Утре ще оберат стоповете на удължилите най-вероятно. При липса на каквито и да е предпоставки такова движение е малко нелогично. Макар че ако погледнем дневната графика на евро/долар от 2004 декември, при последния връх, точно оттам обръща за около 1,3050 ако не се лъжа. Да видим какво ще стане. Аз лично скъсих.

Коментар

• ne plashete talpata vsichko varvi po plana za momenta !
                        Uspeh na vsichki

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
                          Утре може да стават такива гаври че просто не е истина
                          Не може , а ще стават
                          Успех на всички Спекуланти.

Коментар

• така - сега пак ще излизам - като не бях на компа досега и горе доларйената в 15:30 вместо да съм я затворил на печалба тя сега направи селските номера с молбите на безработните и сега пак съм в изходна позиция.

Значи ето какво да направите в дйена докато ме няма - мотаете се малко 118.50-60 зоната, активирате ми бай лимита-задължително - и без ходене надолу че там имам стопове на 118.30, след което марш към 119 обратно, като стигне 119 ще мисля дали ще ходим нагоре или там някъде ще върхосваме.

Лека и доходна

Коментар

• Леле тия гадини колко сила имат тва нема да спре тука ако някой така си мисли, да не се самозалъгва
                              ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• матафите пак уцелиха посоката на еврото

Коментар

Working...
                                X