IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колегата Viktor, по-надолу е прав.Холандска банка е влезнала здраво на селл в USD/CHF...а и също за тва рали на еврото помогна и рязкото покачване на EUR/GBP!Тва е от мене
    Упсех и лека аз отивам да се разтоваря някаде
    ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Първоначално изпратено от niki7
      Първоначално изпратено от uwscsi
      Само не мога да разбера как се забравя нивото евро/долар от близо 0,81?!!! Това беше преди само 6 години. Имам чувството, че всичко си е доста манипулируемо. Всички решат, до последния дребен мнителен рибок, че тренда е супер на север и изведнъж изненада - всичко се обръща на 180 градуса. Може и да бъркам, но при този курс на долара, например в нашата фирма, а тя е доста крупна за българските мащаби, износа почва да куца доста щото цените нещо не се връзват. Ще разберем скоро какво са решили големите играчи.
      Eto a tva govorih kolega po nadolo v foruma che pri visoko evro EU i firmite v nego sa izpraveni pred falit koeto znachi che shte ima kontra merki!
      Абе пред фалит силно казано,ама почва да става сложно.

Коментар

• Първоначално изпратено от uwscsi
        Само не мога да разбера как се забравя нивото евро/долар от близо 0,81?!!! Това беше преди само 6 години. Имам чувството, че всичко си е доста манипулируемо. Всички решат, до последния дребен мнителен рибок, че тренда е супер на север и изведнъж изненада - всичко се обръща на 180 градуса. Може и да бъркам, но при този курс на долара, например в нашата фирма, а тя е доста крупна за българските мащаби, износа почва да куца доста щото цените нещо не се връзват. Ще разберем скоро какво са решили големите играчи.
        Eto a tva govorih kolega po nadolo v foruma che pri visoko evro EU i firmite v nego sa izpraveni pred falit koeto znachi che shte ima kontra merki!

Коментар

• http://www.akmos.ru/main/market/news/art162496.html

Коментар

• Само не мога да разбера как се забравя нивото евро/долар от близо 0,81?!!! Това беше преди само 6 години. Имам чувството, че всичко си е доста манипулируемо. Всички решат, до последния дребен мнителен рибок, че тренда е супер на север и изведнъж изненада - всичко се обръща на 180 градуса. Може и да бъркам, но при този курс на долара, например в нашата фирма, а тя е доста крупна за българските мащаби, износа почва да куца доста щото цените нещо не се връзват. Ще разберем скоро какво са решили големите играчи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Първоначално изпратено от niki7
              Първоначално изпратено от SPEKO
              Хе хе,

до 1,60 има още много път

хе хе хе

По-интересен е въпросът, какво правим на 1,42-3 ?
              Kolega spored men si mechtatel ! ne go priemai kato uprek no ne mislq che shte minem 1,4 za dalgo ako vaobshte go stignem!
              Според мен пък в близките 3-4г. Е/$ би трябвало да е доста над 1.75
              Аргументи да искаш......2 часа писане няма да ми стигнат.
              Еййй чудя се на някой хора видят 1.34 и вече 1.60-1.75. Успокойте топката бе, някой ще вземе да ви се върже, а знаете последния път от 1.36+ какво бой яде еврото. То Европа може да се разпадне вие ми говорете за вашите мокри сънища..:lol:

Коментар

Хе хе,

хе хе хе

Kolega spored men si mechtatel ! ne go priemai kato uprek no ne mislq che shte minem 1,4 za dalgo ako vaobshte go stignem!
                Moje da si prav no 3-4 g sa dalag period i ako stane EU shte e pred falit shtoto edva li shte namalqt zaplatite v EU za da kompensirat cenite na proizvedenite stoki , no az vse pak ne sam ikonomist moje i da barkam!

Коментар

Хе хе,

хе хе хе

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                    Първоначално изпратено от doomsday
                    Никой никого не плаши
                    Че утре ще бъде ден за гавра е ясно на всички, а че върви по плана да..само че си мисля че малко избърза с това движение на горе, ама явно решиха да използват вече не толкова ликвидния пазар в момента и да правят удари иначе аз съм с идея че тва трябва да свърши на 1.3470 или в краен вариант 1.3550!
                    Успех!
                    radvam se che ni savpadat mneniqta
                    EURUSD svarshva na 160.00 koeto savpada po sluchainost i s kraq na EURJPY. )
                    kolega 1,34 e v momenta do 160 ima akolo ima nqma kam 159 figuri ne znam kak shte stane osven ako USA gi nqma vaobshte na kartata!

Коментар

• Възможно ли е усд/йена да не е могла да достигне 119.++ защото еврото изяде хляба на долара? И по-късно това движение да се отчете като вероятност съществувала в миналото.В смисъл да не би да пътуваме на долу вече?
                      Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                        Хе хе,

хе хе хе

Коментар

Първоначално изпратено от doomsday
                          Никой никого не плаши
                          Че утре ще бъде ден за гавра е ясно на всички, а че върви по плана да..само че си мисля че малко избърза с това движение на горе, ама явно решиха да използват вече не толкова ликвидния пазар в момента и да правят удари иначе аз съм с идея че тва трябва да свърши на 1.3470 или в краен вариант 1.3550!
                          Успех!
                          EURUSD svarshva na 160.00 koeto savpada po sluchainost i s kraq na EURJPY. )

Коментар

ne plashete talpata vsichko varvi po plana za momenta !
                            Uspeh na vsichki
                            Какъв е точно плана ? Сподели
                            Plana behse evro na gore do kam 1,35 - 1,36 s leka korekciq za obirane na stopove ! Tov asi e moe mnenie ! Spored men e 5 valna veche pochna do kade ne moga tochno da e smetna oshte no moje i da barkam!

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
                              Никой никого не плаши
                              Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Viktor
                                Здравейте и от мен !

Този път номера го изигра голяма холандска банка .Това беше .
                                Koi nomer, koq banka i kakvo izigra? I kakvo moga da polucha az ot tova?

Коментар

Working...
                                X