IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от XY
    САЩ се говори за сваляне на лихви, в еврозоната за вдигане и още куп други неща... Аз залагам на поскъпване на еврото към долара
    Чакайте бе колеги, нали уж говорехме за "търговия" ,основаваща се на много сложна наука, свързана с четене на много дебели книги и чертаене на много, ама много графики /колкото по-шарени - толкова по-добре!!!/ произтичащи от събития, които вече са в небитието..., а не за залагания. Извинявайте, но Вие убихте всичко детско в мен!!!

Коментар

• Niki_Chepel, не става дума за крив и прав... става дума за оценяване на обстановката и предпазливост...птичка (демаркер) пролет не прави...

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
        САЩ се говори за сваляне на лихви, в еврозоната за вдигане и още куп други неща... Аз залагам на поскъпване на еврото към долара
        При положение че всичко живо вдига лихвите , щатите едва ли ще ги свалят.

Коментар

• Niki_Chepel не мога да разбера как маса народ ползвате индикаторите без да ги разбирате всъщност.Осцилаторите се използват,когато цената осцилира ( няма посока ).Иначе дават само и единствено грешни сигнали при дълги трендове.
          Тези дивергенции не означават абсолютно нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
            След малко чопи на долар-канадец влизам отново от 1,07 лонг, с първа цел - 1,10 и стоп на 1,0650.
            Стопът според мен е по-добре да е под 1.0645

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
              Крителине, върху твоя пост ще се опитам нагледно да обясня какво имах предвид.. не ме бива по писането, а пък ти ми помогна с твоите идеи.....не го приемай лично .. от март 2007 USD/CAD пада ...фундамент слънце в подкрепа на тренда.. мине се не мине и хоп + новини от Канада .. - от САЩ.. интерес към компании от Канада...очакванията за лихвите няма да ги коментираме..също така и изказванията на отговорни хора.........абе освен всичко останало и комодити валута...със сигурност нещо пропускам, но и това ми е достатъчно да те питам, Крителине, защо ще го купуваш ?!?! не ме разбирай погрешно, парите са си твои, а пък най-малко бих налагал мнението си на пишещи хора в този форум.....накратко....дай ми 1 (една) причина за покупка на 1.0645 1.0520 или 1.0310...?
              Причината ще ти я изтъкна след 1 месец ( Нищо не е вечно ! )

Коментар

• За PLP & The FAN*. Кой Прав и кой Крив пазара решава!

Коментар

• САЩ се говори за сваляне на лихви, в еврозоната за вдигане и още куп други неща... Аз залагам на поскъпване на еврото към долара
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                    Първоначално изпратено от PLP
                    Първоначално изпратено от koko
                    Първоначално изпратено от doty
                    hehee koko, ako smetkite ti za CAD-a napomni mi kato mine 1,15 da mina prez pleven da pocherpia po edno :-)

Става ще ти напомня - аз твърдя че 1.0777 е дъно и следваща цел е 1.20 ниво
                    Здравей Коко -Искам да ти припомня че по демаркера када удари точно целите си на месечна горе на 1.1870 а сега очаквам да удари долните цели на 1.0640-50.
                    Това е за фена .
                    ...precisely..

Коментар

• След малко чопи на долар-канадец влизам отново от 1,07 лонг, с първа цел - 1,10 и стоп на 1,0650.

Коментар

• Първоначално изпратено от st10

Не ви ли се струва твърде интересно
                        Ле-леееееееее, малииииииииии!!!!!!!!!!! Какво е това чудо, приятелю??? Някакво извън земнно ли??!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                          Първоначално изпратено от koko
                          Първоначално изпратено от doty
                          hehee koko, ako smetkite ti za CAD-a napomni mi kato mine 1,15 da mina prez pleven da pocherpia po edno :-)

Става ще ти напомня - аз твърдя че 1.0777 е дъно и следваща цел е 1.20 ниво
                          Здравей Коко -Искам да ти припомня че по демаркера када удари точно целите си на месечна горе на 1.1870 а сега очаквам да удари долните цели на 1.0640-50.
                          Това е за фена .

Коментар

• Киоси, Петре - имам чувството че говорите за едни и също нещо, влагате иедин и същ смисъл но използвате реазлични думи да го изкажете!

Критериан, PLP- Моят е на 650 ако се изпълни. Ано не на 750 може би ще вляза ръчно. Тожа е подходящо ниво както за корекция така и за объщане. Въпреки това тази дълга е опасна.

Отклоних се от темата обаче и не за това изках да пиша!

Идеята е: Погледнете месечната и седмичната на E/$ !!!

Прогнозата ми е че ще има малко надолу след което ЪП-а ще е голям но какво ще стане само пазара си знае. Обратният сценарии винаги е в играта!

УСПЕХ !!!

Коментар

• Не ви ли се струва твърде интересно

Коментар

• PLP, чета твоя пост и си представям нежен женски глас, който казва ...precisely.. нали разбираш от майтап?...

Коментар

Working...
                                X