Първоначално изпратено от XY
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от the fan*Крителине, върху твоя пост ще се опитам нагледно да обясня какво имах предвид.. не ме бива по писането, а пък ти ми помогна с твоите идеи.....не го приемай лично ..от март 2007 USD/CAD пада ...фундамент слънце в подкрепа на тренда.. мине се не мине и хоп + новини от Канада .. - от САЩ.. интерес към компании от Канада...очакванията за лихвите няма да ги коментираме..също така и изказванията на отговорни хора.........абе освен всичко останало и комодити валута...със сигурност нещо пропускам, но и това ми е достатъчно да те питам, Крителине, защо ще го купуваш ?!?! не ме разбирай погрешно, парите са си твои, а пък най-малко бих налагал мнението си на пишещи хора в този форум.....накратко....дай ми 1 (една) причина за покупка на 1.0645 1.0520 или 1.0310...?
( Нищо не е вечно ! )
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от dotyhehee koko, ako smetkite ti za CAD-a napomni mi kato mine 1,15 da mina prez pleven da pocherpia po edno :-)
Става ще ти напомня - аз твърдя че 1.0777 е дъно и следваща цел е 1.20 ниво
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от dotyhehee koko, ako smetkite ti za CAD-a napomni mi kato mine 1,15 da mina prez pleven da pocherpia po edno :-)
Става ще ти напомня - аз твърдя че 1.0777 е дъно и следваща цел е 1.20 ниво
Коментар
-
Киоси, Петре - имам чувството че говорите за едни и също нещо, влагате иедин и същ смисъл но използвате реазлични думи да го изкажете!
Критериан, PLP- Моят е на 650 ако се изпълни. Ано не на 750 може би ще вляза ръчно. Тожа е подходящо ниво както за корекция така и за объщане. Въпреки това тази дълга е опасна.
Отклоних се от темата обаче и не за това изках да пиша!
Идеята е: Погледнете месечната и седмичната на E/$ !!!
Прогнозата ми е че ще има малко надолу след което ЪП-а ще е голям но какво ще стане само пазара си знае. Обратният сценарии винаги е в играта!
УСПЕХ !!!
Коментар
Коментар