IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 21.15

Първоначално изпратено от trade
    ами сега то маи има някакво решение за американските лихви в 21 15 то и затова курса почти не мърда
    Има време. Малко преди 21.15 ще се развълнува. Някой знае ли как бяха гласували за предходното решение на лихвата?

Коментар

• 250 не го виждам тази година.Но когато балонът на фондовия пазар започне да се пука, бързо ще видим 220----
      Шорт от 239,40, СЛ 240,10, ТП1-233.

Коментар

• ами сега то маи има някакво решение за американските лихви в 21 15 то и затова курса почти не мърда
        Pip master

Коментар

• Що ли пък и да чака решение пак казвам в тая двоика си влез дълъг да се влиза накъсо се громят само стопове вече виждам как сме пробили върха и ще се запъти към 250 успехи
          Pip master

Коментар

• Изчакай утре и решението на Англииската банка, като прогнозите са за увеличаванена лихвите...но нерядко са ни изненадвали, тъй че .....

Коментар

• Отнесе стопа на 239,10 и сега въпроса е дали все пак шорт на паунд-йиена, или изчакване за нов тест на нива над 240 +
              По съм склонен да мисля, че още няколко дни ще рейнджим - поне до петък вечер- в интрервала 238 -240.

Коментар

• Re: $tambeto

Първоначално изпратено от supertrader
                Златото вече четвърта седмица държи цена - време му е да избие в грешната посока пък после да падне до 617 поне.
                Рисува си бичи триъгълник на Н4. И после 700, 720, 750.

Коментар

• $tambeto

Златото вече четвърта седмица държи цена - време му е да избие в грешната посока пък после да падне до 617 поне.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Yulian A

Ти не играй срещу петрола , подритваш си трудовата книжка значи !
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Златото )))

Коментар

• Като гледам екзотиките май пак предстои слизане под 1,3530.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yulian A
                          Първоначално изпратено от Happy68
                          Ето една картинка за дъната при канадеца. Не е качествена, но по-добре не успях

http://www.imagefreehost.com/files/0...1410065408.JPG
                          Да,интересна картина,това аз го нямах,но знам,че 1973 г е било ознаменувана с голяма петролна криза,продължила не една и две години,а това естествено е дало отражение и върху цената на д/кад с падане и под 1.0000 .......да,ама става дума за криза и при доставките на петрол,а не само с цените,после идва покачване , особено след идването на Рейгън на власт и последвалото политическо решение да се свалят цените на нефта и така да се удари СССР
                          Благодаря за анализчето.
                          Аз пуснах картинката само защото знам, че тази опция на нетдания не е много известна. Примерно при еврото на месечна има интересни разминавания относно дъна и върхове, а пък при йената картинката може да промени броенето на вълните при месечната.
                          Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                            Първоначално изпратено от Happy68
                            Ето една картинка за дъната при канадеца. Не е качествена, но по-добре не успях

http://www.imagefreehost.com/files/0...1410065408.JPG
                            Колега
                            От коя програма си изкарал графиката
                            От netdania.com

като заредите съответната графика отивате на view - perids. Там давате настройка 1000 (обикновено е 300) и тя дава максимума, който има.
                            Безплатен обяд няма!

Коментар

• kritelin

На един час дем. казва на юг , на 4 часа обаче може да стане силен бай ситуацията за 37. От 37 ще го скъся - 3695 по точно със стоп на 3707. За дълго по пътя ще видим като скокне , ако въобще скокне или пък може и да се разочароват че не дават лихви , тогава ще прибера нещо от късата евро-паунд която си стои да не е без нищо.Само да не скокне и на 37 да се стресирам и да не го скъся , защото от далеч изглежда винаги добре а като наблигжи момента за решение се издънваме. Ще има помощници , аз затова им казвам че цената не зависи само от покупки и продажби а и от други си работи но има хора още вярват в натуралното пазарно стопанство , както и че Рейгън решил петрола да е евтин за да... той Буш очевидно му пасва петрола да е скъп но ако не беше бума с Азия едвали би могъл без потребление да успее да го направи защото му допада.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Аз очаквам нещо подобно.Всичко зависи от изказването довечера.

Коментар

Working...
                                X