If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Що ли пък и да чака решение пак казвам в тая двоика си влез дълъг да се влиза накъсо се громят само стопове вече виждам как сме пробили върха и ще се запъти към 250 успехи
Отнесе стопа на 239,10 и сега въпроса е дали все пак шорт на паунд-йиена, или изчакване за нов тест на нива над 240 +
По съм склонен да мисля, че още няколко дни ще рейнджим - поне до петък вечер- в интрервала 238 -240.
Да,интересна картина,това аз го нямах,но знам,че 1973 г е било ознаменувана с голяма петролна криза,продължила не една и две години,а това естествено е дало отражение и върху цената на д/кад с падане и под 1.0000 .......да,ама става дума за криза и при доставките на петрол,а не само с цените,после идва покачване , особено след идването на Рейгън на власт и последвалото политическо решение да се свалят цените на нефта и така да се удари СССР
Благодаря за анализчето.
Аз пуснах картинката само защото знам, че тази опция на нетдания не е много известна. Примерно при еврото на месечна има интересни разминавания относно дъна и върхове, а пък при йената картинката може да промени броенето на вълните при месечната.
На един час дем. казва на юг , на 4 часа обаче може да стане силен бай ситуацията за 37. От 37 ще го скъся - 3695 по точно със стоп на 3707. За дълго по пътя ще видим като скокне , ако въобще скокне или пък може и да се разочароват че не дават лихви , тогава ще прибера нещо от късата евро-паунд която си стои да не е без нищо.Само да не скокне и на 37 да се стресирам и да не го скъся , защото от далеч изглежда винаги добре а като наблигжи момента за решение се издънваме. Ще има помощници , аз затова им казвам че цената не зависи само от покупки и продажби а и от други си работи но има хора още вярват в натуралното пазарно стопанство , както и че Рейгън решил петрола да е евтин за да... той Буш очевидно му пасва петрола да е скъп но ако не беше бума с Азия едвали би могъл без потребление да успее да го направи защото му допада.
Коментар