IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Относно Хоската системата му работи,но с по голяма сметка и на трето усредняване да си на около 10% от нея.Суапа е повече от лихвата на блокираната сума в банка.Но не трябва да се затваря докато не излезе усреднената позиция.На cad/chf имах вход от 11.11.2006 1.0880 и през две фигури влизах пак.Затворих след около 6 месеца на 1.11.Сега имам вход на eur/usd 1.3272 и 1.3372 на 1.35 ще отворя пак и ще чакам.Ако отиде на 1.39 внасям и отварям тройно.Надявам се да не се стига дотам ,а първо да видим 1.3250.Ако не ще блокирам част от оборотните пари и като излезе позицията ще си ги прибера.Това е като стратегия.
    Между другото с нетърпение чакам usd/jpy na 1.16 и да започна оттам по същия начин.
    Така не се налага да си пред PC.Може да си вършиш другата работа.

Коментар

• Хоската

Хоската, аз казах това, което исках да кажа - въобще не ме интересува колко си се набутал или спечелил, на DEMO или на REAL ;-)
      Просто не виждам смисъл да ми се оправдаваш и да ми обясняваш какво си бил направил тогава, защото сега всичко е пост фактум! Всичко е прозрачно ясно и това исках да кажа тук, на новите колеги, а именно: ти беше много отворен, докато вадеше яки профити, но изведнъж изчезна и не показа солта на системата си, когато курсът тръгна срещу теб 1600 пипса за 5 дни! :-) хехех

Знаеш, че аз не пиша в този форум - имам включвания само ако искам да кажа нещо важно! Нямам намерение да ти търся цитати и други дрън-дрън ярини, защото има много свидетели тук, които вече потвърждават казаното от мен. Дано само не подведеш много от младите трейдъри с твоите яки профити! :-) хахаха

PS: Извинявайте за моето включване, което нажежи обстановката тук в тия горещи летни дни :-)

Успехи! :-)

Коментар

• До 10-тата бира е дегустация...после си е лющене! Ще се омотаем като МАКД в рейндж :lol:

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
          Именно затова имах лимит на дългите паунди близо до 2.0000, но впоследствие на 1.9993 закрих позицията, тъй като в момента 2.000 се явява психологическа бариера...пък и утре е ден.

Само че имам една забележка. Колегата те кани да "лющите" бира, а ти говориш за "дегустация". Нещо обемите не се връзват
          Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
            Happy68, за бид или аск говориш като е на кръглото ниво...
            Тази, по която се затваря съответната позиция.
            Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
              Първоначално изпратено от Хоската
              Първоначално изпратено от Han Krum
              Явно всички сме се заблудили относно твоето 6-месечно отсъствие- явно си харчил печалбата или май по-вероятно си търсил пари назам, а...
              Кавхане,пари взимам само от пазара,но не назаем
              Аз пък да ти кажа честно, от този пазар не съм видял хубаво..
              Han Krum ние не ги разбираме тия работи, споко

А някой иска ли да направи изводи от днешния ден. Може би първия логичен от седмици. Логичен извън всички догми и уроци от учебниците
              едва ли някой ще го направи, но все пак...
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                Първоначално изпратено от Han Krum
                Явно всички сме се заблудили относно твоето 6-месечно отсъствие- явно си харчил печалбата или май по-вероятно си търсил пари назам, а...
                Аз пък да ти кажа честно, от този пазар не съм видял хубаво..

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                    Първоначално изпратено от OPASEN
                    Аз съм си преценил възможностите, докато Хоската спомняш ли си какво казваше??? Ще ти припомня: "не можело да има толкова голямо пропадане в GBPJPY" !!! Е, какво са 1600 пипса за неговата система
                    Колега,не знам колко си опасен,май опасно си се заблудил относно мен,но май имаш и опасни пропуски в четенето-приписваш ми думи,които никога не съм казал,а в такива случаи е коректно да използваш цитати от форума,а не някакво преразказване по памет(бог знае какво и къде си прочел и сега Хоската го бил казал).Относно случая с моето отиграване на въпросното падане съм обяснявал много пъти точно и ясно какво бях решил да правя,ще ти го повторя и на теб-добавки до ниво 228,ако падне под 228 преминавам към една от следните две възможности:
                    1.спирам добавките и отварям хеджираща позиция
                    2.оптимизирам системата за добавки и продължавам да добавям
                    Ще ти обясня защо 228 беше възлово за мен-преди въпросното падане от 241 до 221,паундйената имаше един тренд от 228 до 241,по време на който аз изкярих някаква сума,разбира се.Именно тази сума реших да инвестирам в изграждане на нова дълга позиция,като изчаках някаква корекция от нивото 214 и реших да се включа на 238,като поставих ордери за покупка през 100п надолу до 228,включително.Обемът на основната позиция и добавките изчислих така,че да ангажират цялата сума,която бях спечелил преди това при движението от 228 до 241.Нивото 228 бяр решил,че е доста важно (все пак оттам тръгна въпросният тренд от 13 фигури) и при пробиването му допусках още доста ход надолу и съответно си бях наясно какви възможности имам.Избрах да жеджирам,защото падането беше отвесно и нямаше смисъл да умувам още колко ще пада,просто си отворих хеджа,който също си работех по моята система,та даже и от него имах кяр,макар и сравнително малък.
                    Това е в общи линии,повторих го специално за теб,дано си успял да разбереш най-после

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
                      Аз съм си преценил възможностите, докато Хоската спомняш ли си какво казваше??? Ще ти припомня: "не можело да има толкова голямо пропадане в GBPJPY" !!! Е, какво са 1600 пипса за неговата система
                      Колега,не знам колко си опасен,май опасно си се заблудил относно мен,но изглежда имаш и опасни пропуски в четенето-приписваш ми думи,които никога не съм казал,а в такива случаи е коректно да използваш цитати от форума,а не някакво преразказване по памет(бог знае какво и къде си прочел и сега Хоската го бил казал).Относно случая с моето отиграване на въпросното падане съм обяснявал много пъти точно и ясно какво бях решил да правя,ще ти го повторя и на теб-добавки до ниво 228,ако падне под 228 преминавам към една от следните две възможности:
                      1.спирам добавките и отварям хеджираща позиция
                      2.оптимизирам системата за добавки и продължавам да добавям
                      Ще ти обясня защо 228 беше възлово за мен-преди въпросното падане от 241 до 221,паундйената имаше един тренд от 228 до 241,по време на който аз изкярих някаква сума,разбира се.Именно тази сума реших да инвестирам в изграждане на нова дълга позиция,като изчаках някаква корекция от нивото 214 и реших да се включа на 238,като поставих ордери за покупка през 100п надолу до 228,включително.Обемът на основната позиция и добавките изчислих така,че да ангажират цялата сума,която бях спечелил преди това при движението от 228 до 241.Нивото 228 бях решил,че е доста важно (все пак оттам тръгна въпросният тренд от 13 фигури) и при пробиването му допусках още доста ход надолу и съответно бях наясно какви възможности имам.Избрах да хеджирам,защото падането беше отвесно и нямаше смисъл да умувам още колко ще пада,просто си отворих хеджа,който също си работех по моята система,та даже и от него имах кяр,макар и сравнително малък.
                      Това е в общи линии,повторих го специално за теб,дано си успял да разбереш най-после

Коментар

• Хоп една изненадка от RBNZ като за край
                        на този весел петък

Коментар

• Последната 1/3 от позицията отворена 1,3270 все още стои. Добавките, пуснати миналия петък на 3360, не са изпълнени и вече са отменени. Други сделки не съм имам, освен няколко скалпчета.

4х, какви са тия дзверските обеми в паунд/йена, бря?:lol: Че и без стоп! Ти за риск чувал ли си? Довечера имай късмета само да ми закъснееш много!

Коментар

• Местя стопа от 13600 на 13500 и чакам да добавя още 1/2 на 13280, ако Бау Доунс пробие подкрепата на 13300.
                            На паунд-долар позицията ми се държи като партизанин на разпит(стопа е на 2,0005), поради което я подкрепям с добавка х2 от 1,9988 за шорт.

На паунд -йен ще вляза шорт , ако достигне 246,50.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                              А относно фиботата,защото четох днес,че сте обсъждали - видяхме като по учебник откат от 50% фибо на спада 1.3681 до 1.3262
                              да точно затова писах миналата седмица ако ти харесва фибо ако ти харесва подкрепата на седмичния връх 1.3360 от миналата година едва сега прочетох днешните дискусии то не бяха 95% успеваемост .критики към хора играещи по тренда и срещу тренда некадърници и супер професионалисти днес работих на открито цял ден а тук е било по горещо) дааа всичко е от слънцето и мудния пазар
                              п.п на дневна графика при евро австралиец фигурата е двино дъно и ако затваряме така + обръщащ кендъл не мисля че ще затворим под 1.3430 тъи като американците винаги вдигат еврото а не го свалят
                              п.п открити дълги позиции EUR/AUD 1.5920 1.5820 забравих да кажа на всички търговци които усредняват им е необходим паричен ресурс нищо друго постепенно времето започва да работи за тях стига да имат търпението и ресурса ) успех
                              Pip master

Коментар

• Тази седмица постно, само 3 поръчки, но пък с нелош профит

Коментар

Working...
                                X