Първоначално изпратено от Facts
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kokoПетър аз ти говоря за 9 милки през мардж бря - 900д на пип аз с такива цифри като тебе не боравя за съжаление хехе
От както не работя в банка и аз не оперирам с такива цифри.
Коментар
-
А аз съм чакал 5ч. за котировка от БНБ за някакви си 7мио ДЕМ/лев.
Та значи - който иска да направи сделка за 1 млрд. го прави при следните условия,защото иначе ще му излезе доста солено
Има сметки поне при 5 брокера.
Задава поръчки със стъпка 20-50 мио.
Всеки от Брокерите му не трябва да знае за останалите.
Има още подробности,но това са задължителните условия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от kokoПетър абе я вкарай 1млр при който и да е бг брокер по избор че и чужд даже и дай волуме на мах да видим дали ще мръднеш пазара, ако примерно отвориш дълга и няма кой да ги продаде тия пари на брокера на твоя брокер ще мръднеш пазара на върба в сряда
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПетър абе я вкарай 1млр при който и да е бг брокер по избор че и чужд даже и дай волуме на мах да видим дали ще мръднеш пазара, ако примерно отвориш дълга и няма кой да ги продаде тия пари на брокера на твоя брокер ще мръднеш пазара на върба в сряда
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoАз го купих от 20279 това излиза до пип таргета и засега добре освен това малко по-надолу 20275 имаме една преграда която според мен ако съм прав в очакванията си не трябва да пада - тази преграда е 1.272 на бътерфлая на изпълненото Д, ако вардят бичетата със зъби и нокти трябва да стискат това ниво да не подаде
Коментар
-
Аз го купих от 20279 това излиза до пип таргета и засега добре освен това малко по-надолу 20275 имаме една преграда която според мен ако съм прав в очакванията си не трябва да пада - тази преграда е 1.272 на бътерфлая на изпълненото Д, ако вардят бичетата със зъби и нокти трябва да стискат това ниво да не подаде
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoАко оставим настрана статистиката че 90% губели и тнт има логика и тя е във същноста на Форекс.
Аз ти гарантирам че 90% от играещите на форекс обаче не знаят как функционира форекс.
Форекс е реален пазар и за да се задвижи курса трябва да има зделка. Не си мисли че ако вкараш 1млр при твоя брокер и волуме на мах ще мръднеш пазара. На практика пазара се движи от отложени поръчки - брокера на твоя брокер стои в една стая и дреме и гледа всичкото цаца надолу по веригата тргнало да купува примерно сега 3776 купуват та дрънкат той иска да изкара некой лев и пуска по терминала искам да купя на 3770 да ама никакъв интерес той вдига примерно ...3774 някой друг като него от съседната стая му е изгодно присяга се и взема пакета и хайде готово има сключена зделка и курса тръгва надолу хехе въпреки че всички чакат да расте - запомни курса се движи от реално сключени контракти
А с 1мрд. който и да влезе в пазара доста ще го раздвижи.
Над сделка за 20мио. ако знаеш какпочват да звънят телефоните между различните брокери..... не е за разказване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Петър КараивановКОКО дай идея какво да го правим $,че днес цял ден бях в движение и без нет.
А така между другото DJIA направи току що нов рекорд...
Айде че мисе разтопи леда в уйскито :?From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
Коментар