IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Facts
    Първоначално изпратено от koko
    2.0275 е Фибо екстеншън 1.272 на изпълнено АВ =СД
    А защо свързваш бътърфлай с аб=сд?
    Фактс ще ти обясня ако излезе щот иначе ще се изложа хехе, забравих да кажа че стопът ми е само 10п

Коментар

• Впрочем, под бътърфлай някаква рисунка на графиката ли разбираш или комбинация от опции за печалба при очакван рейндж?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Петър аз ти говоря за 9 милки през мардж бря - 900д на пип аз с такива цифри като тебе не боравя за съжаление хехе
        Няма значение че е през маржа.Брокера ти сключва сделката с някой друг през дилинга на Ройтерс - след това вече започват да звънят телефоните.

От както не работя в банка и аз не оперирам с такива цифри.

Коментар

• Петър аз ти говоря за 9 милки през мардж бря - 900д на пип аз с такива цифри като тебе не боравя за съжаление хехе

Коментар

• А аз съм чакал 5ч. за котировка от БНБ за някакви си 7мио ДЕМ/лев.

Та значи - който иска да направи сделка за 1 млрд. го прави при следните условия,защото иначе ще му излезе доста солено

Има сметки поне при 5 брокера.
            Задава поръчки със стъпка 20-50 мио.
            Всеки от Брокерите му не трябва да знае за останалите.

Има още подробности,но това са задължителните условия

Коментар

2.0275 е Фибо екстеншън 1.272 на изпълнено АВ =СД
              А защо свързваш бътърфлай с аб=сд?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                Първоначално изпратено от koko
                Петър абе я вкарай 1млр при който и да е бг брокер по избор че и чужд даже и дай волуме на мах да видим дали ще мръднеш пазара, ако примерно отвориш дълга и няма кой да ги продаде тия пари на брокера на твоя брокер ще мръднеш пазара на върба в сряда
                КОКО коя е най-голямата ти сделка?
                Максимума който съм отварял е 9 милки е не моя за клиент

Коментар

• 2.0275 е Фибо екстеншън 1.272 на изпълнено АВ =СД

Коментар

Петър абе я вкарай 1млр при който и да е бг брокер по избор че и чужд даже и дай волуме на мах да видим дали ще мръднеш пазара, ако примерно отвориш дълга и няма кой да ги продаде тия пари на брокера на твоя брокер ще мръднеш пазара на върба в сряда
                    КОКО коя е най-голямата ти сделка?

Коментар

• Осито подкарва кервана да видим дали логикана ми ще се задейства

Коментар

Аз го купих от 20279 това излиза до пип таргета и засега добре освен това малко по-надолу 20275 имаме една преграда която според мен ако съм прав в очакванията си не трябва да пада - тази преграда е 1.272 на бътерфлая на изпълненото Д, ако вардят бичетата със зъби и нокти трябва да стискат това ниво да не подаде
                        1.272... добре. Бътерфлай... добре. Ама... какво е "изпълнението Д"?

Коментар

• Петър абе я вкарай 1млр при който и да е бг брокер по избор че и чужд даже и дай волуме на мах да видим дали ще мръднеш пазара, ако примерно отвориш дълга и няма кой да ги продаде тия пари на брокера на твоя брокер ще мръднеш пазара на върба в сряда

Коментар

• Аз го купих от 20279 това излиза до пип таргета и засега добре освен това малко по-надолу 20275 имаме една преграда която според мен ако съм прав в очакванията си не трябва да пада - тази преграда е 1.272 на бътерфлая на изпълненото Д, ако вардят бичетата със зъби и нокти трябва да стискат това ниво да не подаде

Коментар

Ако оставим настрана статистиката че 90% губели и тнт има логика и тя е във същноста на Форекс.
                              Аз ти гарантирам че 90% от играещите на форекс обаче не знаят как функционира форекс.
                              Форекс е реален пазар и за да се задвижи курса трябва да има зделка. Не си мисли че ако вкараш 1млр при твоя брокер и волуме на мах ще мръднеш пазара. На практика пазара се движи от отложени поръчки - брокера на твоя брокер стои в една стая и дреме и гледа всичкото цаца надолу по веригата тргнало да купува примерно сега 3776 купуват та дрънкат той иска да изкара некой лев и пуска по терминала искам да купя на 3770 да ама никакъв интерес той вдига примерно ...3774 някой друг като него от съседната стая му е изгодно присяга се и взема пакета и хайде готово има сключена зделка и курса тръгва надолу хехе въпреки че всички чакат да расте - запомни курса се движи от реално сключени контракти
                              Не Сделка, а НОВИНА трябва да има.
                              А с 1мрд. който и да влезе в пазара доста ще го раздвижи.
                              Над сделка за 20мио. ако знаеш какпочват да звънят телефоните между различните брокери..... не е за разказване.

Коментар

Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                                КОКО дай идея какво да го правим $,че днес цял ден бях в движение и без нет.
                                Вардя го Петър мисля че в еврото и кабела имаме още път нагоре очаквам ново връхче днес
                                Подкрепям те коко. Знаеш теорията ми за Wall Street и FOREX пазара... ако имаме пробив тук в индексите... Сещаш се нали ;-)
                                А така между другото DJIA направи току що нов рекорд...
                                Айде че мисе разтопи леда в уйскито :?
                                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X