От 2-3 седмици не съм имал позиция в кабела, но му хвърлям по едно око. Смятам че 2,0420 е удобно ниво за скъсяване със стоп над 2,0455 и първа цел 2,0240...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от griffinТия островитяни избиха рибата с тия показатели!!!
Пак да ти напомня, че прогнозата на пазара за фундамента е най- вярната (обратното е абсолютно погрешно схващане!). Календарът е само да те ориентира кога какви данни се чакат (ако не знаеш цикъла), но не и да се влияеш от очакванията на разни пишман икономисти. Какви ще са реалните стойности можеш с голяма доза сигурност да предположиш от характера на пазара ПРЕДИ новините.
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от FactsБрееее тоя канадец няма умора! Ще ли удари паритета?
Коментар
-
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Първоначално изпратено от PLPСпоред мен отложени сел ордери за кабела са най-удачния вариант очаквайки лоши новини в 11.30
За мен вариантът е да удариме високо ключово ниво, от където да слезнем за летен рейндж ;-)
Това се отнася както за кабела, така и за еврото - след летния рейндж ще поемем за тренд, но посоката не е ясна...
Коментар
Коментар