IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Абе момчета и момичета ..... не ви ли омръзна да се заяждате?
    Немога да ви разбера.Поне нещо да деляхте,а то само заяждане.
    Е и азтва казвам, ама българският манталитет можеш ли го пребориш.
    Общо взето случаят е като със Сталин и шофьорите.
    Сталин казва: - Всички преебах, само шофьорите ми скачат по главата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Абе момчета и момичета ..... не ви ли омръзна да се заяждате?
      Петре, кеф ни прай бе - какво да го правиш?! Абе ти така и така си тука.... ))

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
        Първоначално изпратено от BNBB
        Първоначално изпратено от karakondjul
        Абе къде е БНБ-то че скучая?! Кретелинчо, донеси ми кашона с яйцата мойто момче -

http://youtube.com/watch?v=TGmOMlRZ2...umija%20jandre
        Какво става таласъмчо, какво ще си зачешаш езика с мене сега.
        Ина клипчето е жестоко, изкефи ме!
        Хепи вика че си бил интелектуалец - чакай едно поздравче като за твоето интелектуанално ниво

http://www.vbox7.com/play:d1fa68fc
        Много висока топка ми хвърляш, прекалено изтънчено и гейско ми е това поздравче! Явно и на музикален вкус няма да се допаднеме!

http://www.youtube.com/watch?v=W9E-iK-IvIs

Коментар

• Абе момчета и момичета ..... не ви ли омръзна да се заяждате?

Коментар

• Първоначално изпратено от Arrow
            Първоначално изпратено от PLP
            Първоначално изпратено от Arrow
            Аз кабела не го играя просто ми се стори добър момент за продажби и го споделих! Цъкам си керито GBP/JPY там посоката е 1!
            Тогава не давай акъл!
            хахахахахах... ОК ПРО! Много насъскан народ еййй!
            Е нормално... все пак се поднови тренда... избиха се стопове... загубиха се пари... па тия без стоповете не им пука "то сега ще върне". Нормално е да има нерви...
            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
            България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
              Първоначално изпратено от karakondjul
              Абе къде е БНБ-то че скучая?! Кретелинчо, донеси ми кашона с яйцата мойто момче -

Хепи вика че си бил интелектуалец - чакай едно поздравче като за твоето интелектуанално ниво

http://www.vbox7.com/play:d1fa68fc

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                  Първоначално изпратено от Arrow
                  Аз кабела не го играя просто ми се стори добър момент за продажби и го споделих! Цъкам си керито GBP/JPY там посоката е 1!
                  Тогава не давай акъл!
                  хахахахахах... ОК ПРО! Много насъскан народ еййй!

Коментар

• Абе къде е БНБ-то че скучая?! Кретелинчо, донеси ми кашона с яйцата мойто момче -

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                      Прегледах последните няколко страници за да разбера паунда защо се е качил толкова -- а то нашите капацитети го продавали И по стар навик се повозиха на хуй-вихрогон. Арроу, тие търговии в канал са най-хубавия начин да се избият зъбите на рейнджърите при пробива, имай го изпонавпредвид, освен това аз смирено си блеех от няколко дни "Лонг кейбъл лонг кейбъл", капацитетите продадоха ( сигурно и оня смотания фосил с огромния(!) акаунт), така че не те съветвам да продаваш и ти. Сега обаче току виж станала корекция 20 пипса и доларовия тренд ще им увеличи инвестиционните печалби .
                      Офффф писна ми от тебе! Нищо не разбираш!
                      По-хубаво от рейнджа няма... там и без стопове може да се играе! Пък какво му плащаш и на тренда... винаги може дас е контри... по-яко от това няма! Аман от такива като тебе...
                      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Arrow
                        Тогава не давай акъл!

Коментар

• Имаме още едно слизане до 1,4090 преди да се качим над 1,4180.

Коментар

• Аз кабела не го играя просто ми се стори добър момент за продажби и го споделих! Цъкам си керито GBP/JPY там посоката е 1!

Коментар

• Прегледах последните няколко страници за да разбера паунда защо се е качил толкова -- а то нашите капацитети го продавали И по стар навик се повозиха на хуй-вихрогон. Арроу, тие търговии в канал са най-хубавия начин да се избият зъбите на рейнджърите при пробива, имай го изпонавпредвид, освен това аз смирено си блеех от няколко дни "Лонг кейбъл лонг кейбъл", капацитетите продадоха ( сигурно и оня смотания фосил с огромния(!) акаунт), така че не те съветвам да продаваш и ти. Сега обаче току виж станала корекция 20 пипса и доларовия тренд ще им увеличи инвестиционните печалби .

Коментар

• short nzdusd @ 0.7560 sl 0.7585 tp open

Коментар

Working...
                                X