If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе момчета и момичета ..... не ви ли омръзна да се заяждате?
Немога да ви разбера.Поне нещо да деляхте,а то само заяждане.
Е и азтва казвам, ама българският манталитет можеш ли го пребориш.
Общо взето случаят е като със Сталин и шофьорите.
Сталин казва: - Всички преебах, само шофьорите ми скачат по главата.
Аз кабела не го играя просто ми се стори добър момент за продажби и го споделих! Цъкам си керито GBP/JPY там посоката е 1!
Тогава не давай акъл!
хахахахахах... ОК ПРО! Много насъскан народ еййй!
Е нормално... все пак се поднови тренда... избиха се стопове... загубиха се пари... па тия без стоповете не им пука "то сега ще върне". Нормално е да има нерви...
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Прегледах последните няколко страници за да разбера паунда защо се е качил толкова -- а то нашите капацитети го продавали И по стар навик се повозиха на хуй-вихрогон. Арроу, тие търговии в канал са най-хубавия начин да се избият зъбите на рейнджърите при пробива, имай го изпонавпредвид, освен това аз смирено си блеех от няколко дни "Лонг кейбъл лонг кейбъл", капацитетите продадоха ( сигурно и оня смотания фосил с огромния(!) акаунт), така че не те съветвам да продаваш и ти. Сега обаче току виж станала корекция 20 пипса и доларовия тренд ще им увеличи инвестиционните печалби .
Офффф писна ми от тебе! Нищо не разбираш!
По-хубаво от рейнджа няма... там и без стопове може да се играе! Пък какво му плащаш и на тренда... винаги може дас е контри... по-яко от това няма! Аман от такива като тебе...
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Аз кабела не го играя просто ми се стори добър момент за продажби и го споделих! Цъкам си керито GBP/JPY там посоката е 1!
Коментар
Форекс Форексов
Прегледах последните няколко страници за да разбера паунда защо се е качил толкова -- а то нашите капацитети го продавали И по стар навик се повозиха на хуй-вихрогон. Арроу, тие търговии в канал са най-хубавия начин да се избият зъбите на рейнджърите при пробива, имай го изпонавпредвид, освен това аз смирено си блеех от няколко дни "Лонг кейбъл лонг кейбъл", капацитетите продадоха ( сигурно и оня смотания фосил с огромния(!) акаунт), така че не те съветвам да продаваш и ти. Сега обаче току виж станала корекция 20 пипса и доларовия тренд ще им увеличи инвестиционните печалби .
Коментар