Първоначално изпратено от st10
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
Пробива на 4676 ще премахме всичката проблематишнос за евробиците, както би казал световно известния трейдър Боби Турбото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от deoПървоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от Plamen1967Първоначално изпратено от st10Някой има ли идея какво става. Супер дани за $ - е/$ тръгва с мръсна газ на север??????????????????????????????????
Дай му 1 ч.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Първоначално изпратено от st10Някой има ли идея какво става. Супер дани за $ - е/$ тръгва с мръсна газ на север??????????????????????????????????
Дай му 1 ч.
http://www.youtube.com/watch?v=Bolq56sSGt4
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от Plamen1967Първоначално изпратено от st10Някой има ли идея какво става. Супер дани за $ - е/$ тръгва с мръсна газ на север??????????????????????????????????
Дай му 1 ч.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Първоначално изпратено от st10Някой има ли идея какво става. Супер дани за $ - е/$ тръгва с мръсна газ на север??????????????????????????????????
Дай му 1 ч.
Коментар
-
Първоначално изпратено от atmanpgВ 13:59 сложих отложен ордер USD/CAD - SellStop на 1,105
В 14:01 цената отскочи изведнъж със над 50 пипа и отложеният ми ордер беще изпълнен, но на цена 1,0055 - което е 60 пипа под обявената стойност.
Включил съм се на демо към STS.
интересува ме това постоянна практика ли е и важи ли и за останалите брокери.
Коментар
-
В 13:59 сложих отложен ордер USD/CAD - SellStop на 1,105
В 14:01 цената отскочи изведнъж със над 50 пипа и отложеният ми ордер беще изпълнен, но на цена 1,0055 - което е 60 пипа под обявената стойност.
Включил съм се на демо към STS.
интересува ме това постоянна практика ли е и важи ли и за останалите брокери.
Коментар
Коментар