На моя чушкопек е 4255
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: usd/cad
Първоначално изпратено от veselinzlatanovКолеги, някой играе ли Канадеца? Въпросът ми е колко потенциал има за днес и по принцип (следващата седмица) занадолу и Защо? Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от veselinzlatanovПървоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от veselinzlatanovКолеги, някой играе ли Канадеца? Въпросът ми е колко потенциал има за днес и по принцип (следващата седмица) занадолу и Защо? Успехи!
Питам, понеже влязох къс при новината от 14ч. и не зная къде да слагам стоп и лимит. Ако някой има нещо в предвид, моля да се обоснове. По принцип ще премахна 1/3 от позицията, ако видим 0,9740Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от veselinzlatanovКолеги, някой играе ли Канадеца? Въпросът ми е колко потенциал има за днес и по принцип (следващата седмица) занадолу и Защо? Успехи!
Питам, понеже влязох къс при новината от 14ч. и не зная къде да слагам стоп и лимит. Ако някой има нещо в предвид, моля да се обоснове. По принцип ще премахна 1/3 от позицията, ако видим 0,9740
Коментар
-
Първоначално изпратено от veselinzlatanovКолеги, някой играе ли Канадеца? Въпросът ми е колко потенциал има за днес и по принцип (следващата седмица) занадолу и Защо? Успехи!
успехForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Коментар
Коментар