Първоначално изпратено от Ajax4o
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kokoSell eurusd 1.4430 stop 1.4457 TP 1.4370
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от КлюкавицатaBuy eur/usd 1.4457 stop 1.4430 TP 1.5000
Успехи ти желая 8)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoа кабела си гони 2.10така или иначе, Happy68 отпадна ли фигурата ти която цели 2.0790 или вече има нова фигура? в смисъл пречи ли нещо на 2.1 по твое виждане?
Киоси, на мен това ми звучи така, все едно аз тези фигурки ги вадя от ръкава си
на дневна много ме изкушава една Г/Р да й смятам таргета, ама хич не си пасва по размер дявол го взелиначе, по моя си система, ако другата седмица не затворим под 2,0760, шансовете за още нагоре си остават.
Сега като погледнах и месечната ми се струва, че нямаме още завършеност - ще ни трябва ново връхче май там (на месечна).Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Като гледам как играчите, разтоварват А$ и купуват йената, нищо чудно и К$ да отскокне 100+ пипс.
Аз държа дълък К$ за цел 0.97+
А иначе след нощното ранно излизане от дългото ози на едва +20 пипа, днес си хвана по-прилична печалба... 125За жалсот с по-малък обем, но ... живота е кофти :cry:
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Пламен, хамериканците за нула време стопиха окло 200млр външен дълг от курса и то за безпари, дотолкова доколкото свалянето на лихвите беше необходимо заради кредитната криза то стопяването на дълга според мен си е чисто спекулативно тоест слабият долар на тоя етап като че ли им е изгоден и това ще продълже докато им скимне на тях, за жалост на мен това хич не ми се нрави хехе
Коментар
-
Вчерашното решение на ФЕД беше тактически перфектно отиграно.
Сваляне на лихвата за засилване на икономиката и облекчение на ипотечната криза и едновременно отрязване на крилата на спекулантите които бяха в очакването че лесните пари ще продължат завинаги... (така ФЕД свалиха спекулативното повишение на ресурсите което води до инфлация).
Колкото до $ в последните 2-3 седмици за пръв път от 5 години почва да се забелязва недоволство от различни групи в Америка (политици и бизнес) относно поддържането на слаб $ от страна на Американското правителсто (което отблъсква външните инвеститоеи и оскъпява кредита). Последния коментар беше от О'Неил бивпия секретар на треажъри отделя, който разкритикува политиката на развитие на икономиката със отслабване на $, вместо засилването и с развитие на високи технологи и know-how.
Това неминуемо показва промяна в политиката ...
Коментар
-
О крити от твоята уста в божите уши хехе, аз имам дълъг хедж от 1.41 но ме е страх да го клозна тук, иначе очаквам и аз по-сериозна корекция но още не индикира аз дори чакам 1.3680 ниво но ме е страх тук да махам хеджа и ще го стискам засега със стоп на 0.
Но а дано си прав че ми писна да стоя с вързани ръце хехе.
Пожелавам ти едно такова возило заради благите думи
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoКрити аз си мисля че ако човек има точна графика а не фалшиви като на брокерите то чисто технически тая зона 1.4470-1.4540 трябва да е здрава, на база рекордното дъно на дойче марката към долара от 95 година което преизчислено е точно тук някъде курса 1.3450 тогава на долардем излиза точно къде 1.4537 еурдол, но ако падне аз наистина не виждам сериозна техническа преграда преди 1.50
Коментар
Коментар