If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ФЕД отбелязва, че ще следи бдително новите данни и при необходимост ще предприеме следващата интервенция. Демек ако трябва ще намаляваме с още лихвата. Така че нищо чудно долара да се засили малко - до към 1.4590.
Екстра, това беше най- доброто, което можеха да направят. Намаление с по 25 б.п. оставя възможност за ново покачване. Само пробив под 4660/65 ще обърка нещата.
Съдейки по постовете и тяхното съдържание по всички форуми днес едва ли има пазарен консенсус за посоката. Ако е 50 купувам евра на секундата, ако е 25 ще чакам да видя и ще импровизирам - разбира се със стопове. Ако е 0 продавам. Успехи на колегите, които ще играят тази вечер!
wuprosa e 25 ili 50 b.p....ako e 25 ste stoia na strana,no ako swaliat s 50 pulnia karuchkata s paundowe.....niakoi beshe pisal tuka ,che mojelo da niama cut...e te takuw wariant niama spored mene!
Uspeh na wsichki!
да и според мен за 0.25 съм сигурен на 99.9% успех на спекулиращите
wuprosa e 25 ili 50 b.p....ako e 25 ste stoia na strana,no ako swaliat s 50 pulnia karuchkata s paundowe.....niakoi beshe pisal tuka ,che mojelo da niama cut...e te takuw wariant niama spored mene!
Aз няма да играя довечера ,но не очаквам ходене много нагоре ,напротив
Сантимента е Фед сваля лихвата да помогне на икономиката което е и $ позитивно
Може и да иде нагоре и утре да падне,поне според мен нови върхове засега не ми се привиждат
0.25 рязане и ходене макс до 1.48 и след тва средносрочно сме надолу
тва е според мен
Но да видим.......пазар е все пак всичко става
Коментар