Първоначално изпратено от koko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kokoСнощи седнахме на по чашка с един приятел и той ме шашна като видях резултата му, направо е разказал играта на един брокер със скалпиране хехе, много му се изкефих хехе хи то с елементарна стратегияили пазите тайната на милионите само за вас . хахах
Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от ArsenТри деня доларовите дружини как върха бранят.Пазарите трепетно повтарят на боя ревът.Пристъпи ужасни!За кой ли път гъсти евро-орди лазят по пазара див,кръв потича и тела след себе си оставят.Бури подир Бури!Рояк след рояк!Фед безумний сочи върха пак и вика:"Купувайте евра!Там е истината!
Зачаквам да видя какво ще стане не съм започнал да товаря къси евра , чакам да видя добро ниво може би 1.4550-60 и тогава хубаво ще заредя пак къси . мойте 2/3 ги махнах вчера на 40 пипона профит а другата 1/3 отиде зян на 0. е един + суап ама то нищо не е това.
Паунд /йени малко ме озадачават и мисля че имаме още нагоре при да падаме . според мен 240.40 ше е добро за скъсяване за тест на вчерашното дъно .
Нека видим какво ще стане
поздравиForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Три деня доларовите дружини как върха бранят.Пазарите трепетно повтарят на боя ревът.Пристъпи ужасни!За кой ли път гъсти евро-орди лазят по пазара див,кръв потича и тела след себе си оставят.Бури подир Бури!Рояк след рояк!Фед безумний сочи върха пак и вика:"Купувайте евра!Там е истината!Силата на спекулацийте на пазара са подчинени на бързото и лесното взимане на парите ни.
Коментар
-
Форекс Форексов
Идеята на Торбалан всъщност е за скъсяване! :lol:
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Plamen1999Maj dojde wreme za buy carries
E/yena za predpochetanie
Коко, време е за дълъг USDCAD, сложи му стопа една фигурка надолу. Мерси много!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Започва нова атака срещу $ и къде ще отиде нямам вече идея.
Ако това ниво устиска(аз мисля че ще устиска) то вероятно ще върне с фигура, фигура и нещо 1.4350 - някъде там.
Аз лично имам къса при паунд/$ 2.0865 цел 2.0550, стоп за сега няма.
Коментар
Коментар