IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    лс кире
    Еееееееееееее Коко сподели пък дали ще я прилагаме е друг въпрос.

Коментар

• лс кире

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Снощи седнахме на по чашка с един приятел и той ме шашна като видях резултата му, направо е разказал играта на един брокер със скалпиране хехе, много му се изкефих хехе хи то с елементарна стратегия
        е сподели де ? или пазите тайната на милионите само за вас . хахах
        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от Arsen
          Три деня доларовите дружини как върха бранят.Пазарите трепетно повтарят на боя ревът.Пристъпи ужасни!За кой ли път гъсти евро-орди лазят по пазара див,кръв потича и тела след себе си оставят.Бури подир Бури!Рояк след рояк!Фед безумний сочи върха пак и вика:"Купувайте евра!Там е истината!
          купувай купувай , те точно това чакат да си купите хубаво да се натоварите и да ви вземат стоповете че даже
          Зачаквам да видя какво ще стане не съм започнал да товаря къси евра , чакам да видя добро ниво може би 1.4550-60 и тогава хубаво ще заредя пак къси . мойте 2/3 ги махнах вчера на 40 пипона профит а другата 1/3 отиде зян на 0. е един + суап ама то нищо не е това.

Паунд /йени малко ме озадачават и мисля че имаме още нагоре при да падаме . според мен 240.40 ше е добро за скъсяване за тест на вчерашното дъно .
          Нека видим какво ще стане
          поздрави
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Снощи седнахме на по чашка с един приятел и той ме шашна като видях резултата му, направо е разказал играта на един брокер със скалпиране хехе, много му се изкефих хехе хи то с елементарна стратегия

Коментар

• Три деня доларовите дружини как върха бранят.Пазарите трепетно повтарят на боя ревът.Пристъпи ужасни!За кой ли път гъсти евро-орди лазят по пазара див,кръв потича и тела след себе си оставят.Бури подир Бури!Рояк след рояк!Фед безумний сочи върха пак и вика:"Купувайте евра!Там е истината!
              Силата на спекулацийте на пазара са подчинени на бързото и лесното взимане на парите ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                Идеята на Торбалан всъщност е за скъсяване! :lol:
                Аз си купих 9270 с 30п стоп и съм доволен

Коментар

• Идеята на Торбалан всъщност е за скъсяване! :lol:

Коментар

• Форексов, лошо нема аз намирам идеята на караконджул за блестяща независимо от мотивите му хехе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1999
                      Maj dojde wreme za buy carries
                      E/yena za predpochetanie
                      Аз си купих точно е/йена малко рисково още вчера на обяд. Па даже ви го и казах. А в еврото пробихме върха - случайно съвпадение 8)

Коко, време е за дълъг USDCAD, сложи му стопа една фигурка надолу. Мерси много!
                      Хе-хееее, той караконджул се ебава бе, коко! Аз съм къс от има нема 2 седмици, но ще мисля за затваряне 2-3 фигури по надолу - никви притеснения от пеперуди и Ган-ман немам засега 8)

Коментар

• Караконджул дълъг гъсок 9270 със стоп 30п и лимитирани още две гъски 9315 цел на първо време 100п

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
                          Започва нова атака срещу $ и къде ще отиде нямам вече идея.
                          Зависи от съпротивата 1.4540, пробие ли целта е 1.460Х+.
                          Ако това ниво устиска(аз мисля че ще устиска) то вероятно ще върне с фигура, фигура и нещо 1.4350 - някъде там.
                          Аз лично имам къса при паунд/$ 2.0865 цел 2.0550, стоп за сега няма.

Коментар

• Plamen1967

Някой яко е сменял ай пи та и е щракал по онзи сайт за да ги изкара начело в класацията , някой ядосан много - всъщност става въпрос най-вероятно за 1 глас:-)
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                              Коко, време е за дълъг USDCAD, сложи му стопа една фигурка надолу. Мерси много!
                              Мерси за идеята ще погледна

Коментар

• karakondjul

Няма индикации ще ми се да виждам такива и на мен но просто липсват само по фибо се нанася добре - точно но по фибо няма да обърне а ще го пробият с 2.5 фигури поне.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X