IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Крити чест и почитания, на мен ми се струва че ако ще вардят някое ниво то е 4550, принципно обаче ще се пънат преди него но ако тестваме това ниво то сигурно ще падне - това е основен принцип едно ниво тества ли се то пада, с две думи стоповете сигурно са над 4550 и за пробив можем да говорим само ако ги вземем тях до там може да се счита за фалшбрейк
    Поздрави

Коментар

• PLP, това малко ми прилича на търсене на теле под вола....по-скоро покупка до 1.45 за момента ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
        Първоначално изпратено от Arsen
        Три деня доларовите дружини как върха бранят.Пазарите трепетно повтарят на боя ревът.Пристъпи ужасни!За кой ли път гъсти евро-орди лазят по пазара див,кръв потича и тела след себе си оставят.Бури подир Бури!Рояк след рояк!Фед безумний сочи върха пак и вика:"Купувайте евра!Там е истината!
        купувай купувай , те точно това чакат да си купите хубаво да се натоварите и да ви вземат стоповете че даже
        Зачаквам да видя какво ще стане не съм започнал да товаря къси евра , чакам да видя добро ниво може би 1.4550-60 и тогава хубаво ще заредя пак къси . мойте 2/3 ги махнах вчера на 40 пипона профит а другата 1/3 отиде зян на 0. е един + суап ама то нищо не е това.

Паунд /йени малко ме озадачават и мисля че имаме още нагоре при да падаме . според мен 240.40 ше е добро за скъсяване за тест на вчерашното дъно .
        Нека видим какво ще стане
        поздрави
        Явно трябваше да напиша,че това не е предпоставка за търговия.Мислех,че се подразбира от "докачливия" характер на постта.В интерес на истината имам продадени евра от 166.63...Между другото мисли от рода,че някой искал да ни излъже и да сме реагирали иначе са "еретични".Тоест убедени,че се противопоставяме на това ние отхвърляме или пренебрегваме всички възможни варианти.Няма полесен начин от това да се самоизлъжеш,като "обожествиш" решението си.Успехи!
        Силата на спекулацийте на пазара са подчинени на бързото и лесното взимане на парите ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
          Първоначално изпратено от the fan*
          Първоначално изпратено от PLP
          Май ще се оформи 2В на еврото .
          ...or not 2B..
          Не много убедително но затвори 1 п под предния връх.Технически погледнато това си е фалшив пробив с 3 п. Поне при мен при СТС.
          Просто липса на волалитност за сега ..това е съвсем нормално за това време.Ако ще пробива нагоре ще е малко преди да отвори САЩ и фондовата борса - ако и тогава не пробие вече може да се мисли за фалшив пробив,но за сега е прекалено субективно.
          Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
            Първоначално изпратено от PLP
            ...or not 2B..
            Не много убедително но затвори 1 п под предния връх.Технически погледнато това си е фалшив пробив с 3 п. Поне при мен при СТС.

Коментар

...or not 2B..

Коментар

На 4ч ако дръпнем още мъненко нагоре докъде 4550 може би наистина под 4477 ще възникне сел зоничка

Коментар

• Май ще се оформи 2В на еврото .

Коментар

• хехе, ще му минат 200 сделки, ама на 201-вата брокера ще си вземе това, което е загубил, с горница даже

Ти не помниш ли в зоната един лайнар как се беше разпищял че делтите не му даваха да ги краде? :lol:

Коментар

• Паунд на 1h - Hint.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                        Нещо такова форексов, просто е хванал логиката на филтрирането при наште хубусници но не е коректно да го спомена как те сигурно скоро ще се усетят де няма начин
                        интересно как са му позволили да ги разбие и то по този начин ако беше казал, върви по тренда ок - няма какво да направят, ама с тази стратегия - и да ги разбие
                        Безплатен обяд няма!

Коментар

Нещо такова форексов, просто е хванал логиката на филтрирането при наште хубусници но не е коректно да го спомена как те сигурно скоро ще се усетят де няма начин
                          Хехе. Знаех си аз че е някакъв такъв герой.

Въпрос на малко време е да го хванат и да го изритат.

Коментар

Първоначално изпратено от koko
                            лс кире
                            Еееееееееееее Коко сподели пък дали ще я прилагаме е друг въпрос.
                            Коко, моля те, дай малко повече инфо по темата.

Коментар

• Нещо такова форексов, просто е хванал логиката на филтрирането при наште хубусници но не е коректно да го спомена как те сигурно скоро ще се усетят де няма начин

Коментар

Снощи седнахме на по чашка с един приятел и той ме шашна като видях резултата му, направо е разказал играта на един брокер със скалпиране хехе, много му се изкефих хехе хи то с елементарна стратегия
                                Да не е някой бракетьор ....

Коментар

Working...
                                X