IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
    Значи е абсолютно сигурно че ще затворим между 1.5700 и 1.5800, просто за да не се сбъдне нито едната, нито другата прогноза
    Има и такъв момент.... обаче се си мисля че като иде над 1,58 макар и другата седмица да стане, ще ударят стоповете на доларовите фенове над 1,5850 и тогава вече става страшно... каквато и да е посоката на движението след това ще имаме 3 фигури за един ден!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• петрола се вдига..отиде на 115, но златото май стои и май дори пада...абе ще ни прецакат мамка им

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
        Първоначално изпратено от kaloian
        ...но пък са рядкост и дневните движения над 2 фигури така че ще видим
        Е те на това разчита нашия отбор... Движенията над 2 фигури има сравнително често, но в 99% от случаите има връщане на 50% от движението в първите 2-3 дни след импулса.

След пробива на 1,5820 ще има по-разтегната консолидация и едно връщане на нива над 1,58 следва да бъде наново продадено с цели около 1,5630.
        дано днес да не е онзи едни процент, когато няма връщане...че ще съм голям карък, ако съм отцелил баш когото няма да се върне..дет се вика- от един чувал с пу.ки ще хвана...онова

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
          Първоначално изпратено от Forex Master
          пета седмица се тества/пробива 1.59 и седмицата приключва
          под 1.58 .
          Все си мисля че ще приключим над 1,58...
          а аз под 1.57 ...но пък са рядкост и дневните движения над 2 фигури така че ще видим
          Значи е абсолютно сигурно че ще затворим между 1.5700 и 1.5800, просто за да не се сбъдне нито едната, нито другата прогноза

Коментар

...но пък са рядкост и дневните движения над 2 фигури така че ще видим
            Е те на това разчита нашия отбор... Движенията над 2 фигури има сравнително често, но в 99% от случаите има връщане на 50% от движението в първите 2-3 дни след импулса.

След пробива на 1,5820 ще има по-разтегната консолидация и едно връщане на нива над 1,58 следва да бъде наново продадено с цели около 1,5630.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

под 1.58 .
              а аз под 1.57 ...но пък са рядкост и дневните движения над 2 фигури така че ще видим
              абе доларът ги прави тези номера..еврото се катери, катери, а гущера като тръгне и юруш на едни дъх 200 пипса...подбира всичко като лавина...на едни лавинообразно увеличава парите на други им ги присвоява...трябва да се въртят парите

Коментар

под 1.58 .

Коментар

• колеги а за акциите на google какво мислите заслужава ли си риска да се играе като гап с цел надолу?

Коментар

• затворих късата от 1,575....сега на дълги..обичам те еврооо

Коментар

Първоначално изпратено от turbalan
                      не мисля че 1,55 ще е основния аргумент на ФЕД
                      Естествено че валутният курс не може да е основният мотив сам по себе си. Основният мотив винаги е свързан с инфлацията. Тя пък на първо място е свързана с цената на енергоносителите и на първо място с цената на суровия петрол. Тази цена пък е свързана с курса!!! Защо? Защото от ЕЦБ много пъти са казвали че еврото има една единствена котва и това е цената на петрола!!! В момента те имат предостатъчно аргументи за вдигане на лихвите в еврозоната тоест много данни за засилваща се инфлация. По-висока инфлация по-високи лихви по-висок курс... и така пак се завъртаме в кръг...

Единственият ориентир е доларовата цена на нефта. Това е! А той няма как да падне... може само да се дигне още.
                      А какво ще стане, ако ФЕД не промени лихвите, а ЕЦБ ги пипне...дали пък може досега доларът да се е готвел за скок

Коментар

под 1.58 .

Коментар

• много яко. откривай позиции народе! И аз залагам на 1.6 до 1.62 до месец!
                          dipl.eng. Svetlin Nikolov

Коментар

• Първоначално изпратено от turbalan
                            не мисля че 1,55 ще е основния аргумент на ФЕД
                            Естествено че валутният курс не може да е основният мотив сам по себе си. Основният мотив винаги е свързан с инфлацията. Тя пък на първо място е свързана с цената на енергоносителите и на първо място с цената на суровия петрол. Тази цена пък е свързана с курса!!! Защо? Защото от ЕЦБ много пъти са казвали че еврото има една единствена котва и това е цената на петрола!!! В момента те имат предостатъчно аргументи за вдигане на лихвите в еврозоната тоест много данни за засилваща се инфлация. По-висока инфлация по-високи лихви по-висок курс... и така пак се завъртаме в кръг...

Единственият ориентир е доларовата цена на нефта. Това е! А той няма как да падне... може само да се дигне още.

Коментар

• пета седмица се тества/пробива 1.59 и седмицата приключва
                              под 1.58 . Пазара рядко дава повече от 5 седмици за пробив на ниво

Коментар

Първоначално изпратено от turbalan
                                Първоначално изпратено от Han Krum
                                Първоначално изпратено от bvg
                                Има ли някои на дълги?
                                много хора, без мен
                                Току що затворих дългото киви отпреди 2 дни и удължих еврото с цел 1,5815... Винаги е така! Завчера говорехте за 1,65 а днес вече 1,55... Споко Посоката е пробив на 1,60. При вербални интервенции винаги е така, пазарът се връща за преоценка, да се засили и да го прескочи...
                                дааа.старата поговорка- "не се присмивай на някого, който прави крачка назад..той може би просто се засилва".. но дали е така, кой,кой ще ми каже... ))
                                Ако доларът се засили и пробие 1,55 това само ще даде на ФЕД повод за още едно драстично намаляне на лихвите, което пак ще изстреля еврото напред. Така че следете цената на суровия петрол в долари! Там няма как да падне съществено под 100 долара, защото просто повече нефт не може да се точи... Източен е! А Индия и Китай с ударни темпове увеличават търсенето му!
                                не мисля че 1,55 ще е основния аргумент на ФЕД, според гумените глави на анализаторите те са на дъното и би трябвало да се откласкат вече, ако другата седмица излязат добри данни, ФЕД може и да не намали лихвите, а последното намаление беше горе -долу при 1,55,така че едва ли това ще е основния мотив, ако изобщо ги намалят

Коментар

Working...
                                X