IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vasil Kamenov
    браво на теб Han Krum
    позна го това ти си бил супер моите поздрави. не те послу6ах и загубих. за6тото сам млад и невеж в тази област надявам се с времето и аз да се нау4а. сега може6 ли да даде6 някакви предположения дали пак 6те отиде на 1.6000 или 6те продалжи да пада от тук надоло
    Мисля си че в понеделник сутрин и жълтите ще продължат посоката, но незнам дали така силно надолу ще е при тях, като ги знам, че едвам мърдат котировките(много рядко при азиатска сесия е имало силни движения)
    Аз съм за скъсяване, но това не значи абсолютно нищо

Коментар

• браво на теб Han Krum
      позна го това ти си бил супер моите поздрави. не те послу6ах и загубих. за6тото сам млад и невеж в тази област надявам се с времето и аз да се нау4а. сега може6 ли да даде6 някакви предположения дали пак 6те отиде на 1.6000 или 6те продалжи да пада от тук надоло

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
        Първоначално изпратено от Han Krum
        И ти си една либуда, ни за акции ми говори, ни за форекс
        Ханков, ако беше написал ливуда или либада да разбера че имаш предвид ливада! Ама така либуда, какво е това... да се престраша да попитам?
        абе що се дръгните за глупости..истината е че НИКОЙ не знае накъде ще тръгне шибания курс,всеки просто си казва мнението...вероятността да познае е 50%...ех, Трише, Трише..що не си ми баща

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
          Ханков, ако беше написал ливуда или либада да разбера че имаш предвид ливада! Ама така либуда, какво е това... да се престраша да попитам?
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Първоначално изпратено от bigswingingdick
            Първоначално изпратено от Forex Master
            Първоначално изпратено от Форекс Форексов
            Значи е абсолютно сигурно че ще затворим между 1.5700 и 1.5800, просто за да не се сбъдне нито едната, нито другата прогноза
            Има и такъв момент.... обаче се си мисля че като иде над 1,58 макар и другата седмица да стане, ще ударят стоповете на доларовите фенове над 1,5850 и тогава вече става страшно... каквато и да е посоката на движението след това ще имаме 3 фигури за един ден!
            v koia posoka? teia 3 figuri
            Преди пробива на 1,59 си мислех че ще е в посока под 1,56... сега вече като че съм по-склонен да си мисля че посоката ще е 1,61...

Днешното движение е предизвикано от керитата и това ме кара да бъда песимист дори и за краткосрочните доларовите перспективи. Паунд/йена днес направи 5 фигури и не изключвам кабела да пробие 2.0000 още тази вечер.

Коментар

• Първоначално изпратено от turbalan
              Първоначално изпратено от milionera
              kvo stana s CRUDE OIL shto se izstrelia taka?
              казва ли ти някой..луд петък
              mdaaa ... kogato ima silno volatility na futures idva ili TOP ili bottom v nashiat sluchai she da e TOP

Коментар

• Първоначално изпратено от bigswingingdick
                Първоначално изпратено от Forex Master
                Значи е абсолютно сигурно че ще затворим между 1.5700 и 1.5800, просто за да не се сбъдне нито едната, нито другата прогноза
                Има и такъв момент.... обаче се си мисля че като иде над 1,58 макар и другата седмица да стане, ще ударят стоповете на доларовите фенове над 1,5850 и тогава вече става страшно... каквато и да е посоката на движението след това ще имаме 3 фигури за един ден!
                Преди пробива на 1,59 си мислех че ще е в посока под 1,56... сега вече като че съм по-склонен да си мисля че посоката ще е 1,61...

Днешното движение е предизвикано от керитата и това ме кара да бъда песимист дори и за краткосрочните доларовите перспективи. Паунд/йена днес направи 5 фигури и не изключвам кабела да пробие 2.0000 още тази вечер.
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от milionera
                  kvo stana s CRUDE OIL shto se izstrelia taka?
                  казва ли ти някой..луд петък

Коментар

• Ако тръгне евентуално покачване в евро/долар днес, до затварянето мисля че 5770/80 ще е максималното възможно постижение. Предвид изцяло корективното падане днес, не виждам никави причини за входове в къси. След вторник ще дойде повече яснота и в средносрочната картинка, а именно дали ще има по-дълбока корекция.

Има и други интересни двойки, но във форума се говори само за евро/долар

Коментар

• Re: turbalan

Първоначално изпратено от supertrader
                      Нека се вдига , нека спрат да го продават реално и после ще се чудят как да си възтановят продажбите хората се готвят да ползват метан петрола да си го държат и въобще да не го помпят пък рафинериите да ги режат и за скраб че да падне цената и на металите.То златото че ще падне геройски няма съмнения.
                      само че тези дето държат петрола вече сигурно са го измислили..да не се окаже после че и метанът е техен...не пасат трева , не ги мисли тях

Коментар

• kvo stana s CRUDE OIL shto se izstrelia taka?

Коментар

• turbalan

Особенно Чавес да си го държи петрола защото горивото от него е богато на сяра и моторите на колите се скапват на метан ще се износват в пъти по малко.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• turbalan

Нека се вдига , нека спрат да го продават реално и после ще се чудят как да си възтановят продажбите хората се готвят да ползват метан петрола да си го държат и въобще да не го помпят пък рафинериите да ги режат и за скраб че да падне цената и на металите.То златото че ще падне геройски няма съмнения.
                            D.Y.F-091066

Коментар

Коментар

и аз така си мисля..ако се отиде над 1,58 и се върне под 1,57 ще сме за много надолул но задържи ли се и продължи над 1,585 ще целим небето пак... няма лошо от три фигури..номера е да ги отцелиш, нали

Коментар

Working...
                                X