If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
браво на теб Han Krum
позна го това ти си бил супер моите поздрави. не те послу6ах и загубих. за6тото сам млад и невеж в тази област надявам се с времето и аз да се нау4а. сега може6 ли да даде6 някакви предположения дали пак 6те отиде на 1.6000 или 6те продалжи да пада от тук надоло
Мисля си че в понеделник сутрин и жълтите ще продължат посоката, но незнам дали така силно надолу ще е при тях, като ги знам, че едвам мърдат котировките(много рядко при азиатска сесия е имало силни движения)
Аз съм за скъсяване, но това не значи абсолютно нищо
браво на теб Han Krum
позна го това ти си бил супер моите поздрави. не те послу6ах и загубих. за6тото сам млад и невеж в тази област надявам се с времето и аз да се нау4а. сега може6 ли да даде6 някакви предположения дали пак 6те отиде на 1.6000 или 6те продалжи да пада от тук надоло
И ти си една либуда, ни за акции ми говори, ни за форекс
Ханков, ако беше написал ливуда или либада да разбера че имаш предвид ливада! Ама така либуда, какво е това... да се престраша да попитам?
абе що се дръгните за глупости..истината е че НИКОЙ не знае накъде ще тръгне шибания курс,всеки просто си казва мнението...вероятността да познае е 50%...ех, Трише, Трише..що не си ми баща
Значи е абсолютно сигурно че ще затворим между 1.5700 и 1.5800, просто за да не се сбъдне нито едната, нито другата прогноза
Има и такъв момент.... обаче се си мисля че като иде над 1,58 макар и другата седмица да стане, ще ударят стоповете на доларовите фенове над 1,5850 и тогава вече става страшно... каквато и да е посоката на движението след това ще имаме 3 фигури за един ден!
v koia posoka? teia 3 figuri
Преди пробива на 1,59 си мислех че ще е в посока под 1,56... сега вече като че съм по-склонен да си мисля че посоката ще е 1,61...
Днешното движение е предизвикано от керитата и това ме кара да бъда песимист дори и за краткосрочните доларовите перспективи. Паунд/йена днес направи 5 фигури и не изключвам кабела да пробие 2.0000 още тази вечер.
И ти си една либуда, ни за акции ми говори, ни за форекс
Значи е абсолютно сигурно че ще затворим между 1.5700 и 1.5800, просто за да не се сбъдне нито едната, нито другата прогноза
Има и такъв момент.... обаче се си мисля че като иде над 1,58 макар и другата седмица да стане, ще ударят стоповете на доларовите фенове над 1,5850 и тогава вече става страшно... каквато и да е посоката на движението след това ще имаме 3 фигури за един ден!
v koia posoka? teia 3 figuri
Преди пробива на 1,59 си мислех че ще е в посока под 1,56... сега вече като че съм по-склонен да си мисля че посоката ще е 1,61...
Днешното движение е предизвикано от керитата и това ме кара да бъда песимист дори и за краткосрочните доларовите перспективи. Паунд/йена днес направи 5 фигури и не изключвам кабела да пробие 2.0000 още тази вечер.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Ако тръгне евентуално покачване в евро/долар днес, до затварянето мисля че 5770/80 ще е максималното възможно постижение. Предвид изцяло корективното падане днес, не виждам никави причини за входове в къси. След вторник ще дойде повече яснота и в средносрочната картинка, а именно дали ще има по-дълбока корекция.
Има и други интересни двойки, но във форума се говори само за евро/долар
Нека се вдига , нека спрат да го продават реално и после ще се чудят как да си възтановят продажбите хората се готвят да ползват метан петрола да си го държат и въобще да не го помпят пък рафинериите да ги режат и за скраб че да падне цената и на металите.То златото че ще падне геройски няма съмнения.
само че тези дето държат петрола вече сигурно са го измислили..да не се окаже после че и метанът е техен...не пасат трева , не ги мисли тях
Особенно Чавес да си го държи петрола защото горивото от него е богато на сяра и моторите на колите се скапват на метан ще се износват в пъти по малко.
Нека се вдига , нека спрат да го продават реално и после ще се чудят как да си възтановят продажбите хората се готвят да ползват метан петрола да си го държат и въобще да не го помпят пък рафинериите да ги режат и за скраб че да падне цената и на металите.То златото че ще падне геройски няма съмнения.
и аз така си мисля..ако се отиде над 1,58 и се върне под 1,57 ще сме за много надолул но задържи ли се и продължи над 1,585 ще целим небето пак... няма лошо от три фигури..номера е да ги отцелиш, нали
Коментар