IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.23

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Новините добри долара пада
    Пфууууууууууууууууууууууу
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Имам някъкво смътно чуство че сега с дългите в 17 -дърво , а дано да е параноя
      ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
        Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА
        Ако днееска не му избият чавиите на еур утре пак ще бъде скука с тоз fomc че рейнджи цял ден у тънка тръбичка на болинджъра и ако не променят лихвата кум 21:30 ще се изстреля нагоре
        нема да избие въпреки че брутално се катери . стопа ми вече е нма 1.5611 . измамници очаяквах го това и си мислях да махна на +20 пипа и да реселна пак горе ама пусто . нищо . целта се запазва сега ще видиме новините ще помогнат ли на долара.
        Отпиши го тоя стоп кире

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА
          Ако днееска не му избият чавиите на еур утре пак ще бъде скука с тоз fomc че рейнджи цял ден у тънка тръбичка на болинджъра и ако не променят лихвата кум 21:30 ще се изстреля нагоре
          нема да избие въпреки че брутално се катери . стопа ми вече е нма 1.5611 . измамници очаяквах го това и си мислях да махна на +20 пипа и да реселна пак горе ама пусто . нищо . целта се запазва сега ще видиме новините ще помогнат ли на долара.
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Шансовете хамериканците да промят лихвите са
            много нищожни!!!!
            Утре от еврозоната обаче се очакват
            доста лоши новини!!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Ако днееска не му избият чавиите на еур утре пак ще бъде скука с тоз fomc че рейнджи цял ден у тънка тръбичка на болинджъра и ако не променят лихвата кум 21:30 ще се изстреля нагоре

Коментар

злато петрол пак мъчат надолу , това евро мами пазара като е тока . трябва му ново дъно .трябват ми стоповете на дългите евра.
                Да ама за утре сме го планирали. Към 21:30

Коментар

• злато петрол пак мъчат надолу , това евро мами пазара като е тока . трябва му ново дъно .трябват ми стоповете на дългите евра.

Коментар

но аз не очаквам да бием нагоре 1.5580-1.56 зоната.
                    Е сега ке видиш неочакваното

Коментар

• Заебете тоя скучен пазар. Утре имаме 2 лихвички за гонене и не мисля, че и 2-те ще останат непроменени

Коментар

• в 17 часа е разковничето ако всичко е ок ще има иииихууууййй за усд , а може да има и ииихуууййй и за мен

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                          Крити 5650 е бошлаф 5770 е сериозната цифра там или завършваме някакво В и отиваме за С надолу с цели от сорта 5380 или сме малко по-нагоре къде 5820 за Хх и то тогава сме по-грубо надолу - на първо четене де. С две думи 5770 със сигурност пък после божа работа - успех
                          аз пък го виждам 1.5380 и после 1.6380 . сега ще видиме ако оцелее стопа . лошото е че ще направат едно 1.5628 -44 и тогава . и ще ми ударят стопа а аз не искам да скъсявам над 1.56 щото е опасно . но мога да пробвам с един къс стоп от 1.5628 . ще видиме , но аз не очаквам да бием нагоре 1.5580-1.56 зоната.

Коментар

• Крити 5650 е бошлаф 5770 е сериозната цифра там или завършваме някакво В и отиваме за С надолу с цели от сорта 5380 или сме малко по-нагоре къде 5820 за Хх и то тогава сме по-грубо надолу - на първо четене де. С две думи 5770 със сигурност пък после божа работа - успех

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              Първоначално изпратено от kritelin
                              Качим ли над 5600 бид става за кратко бича картината
                              Крити от доста време бяхме единомислещи но тук съм склонен да споря с теб освен ако нещо 1.5800 визираш като "за кратко"
                              Имам предвид,че с голяма вероятност ще видим качване до 5650.Тази зона ако падне вече потегляме за твоите цифри

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                                Качим ли над 5600 бид става за кратко бича картината
                                Крити от доста време бяхме единомислещи но тук съм склонен да споря с теб освен ако нещо 1.5800 визираш като "за кратко"

Коментар

Working...
                                X