Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.23
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kritelinкоко разглеждал ли си възможността надолу да върим в 5-ца за Ц.Да сме видяли удължена 3-та и текущо да се намираме в 4-та ?
Коментар
-
няма сила еврото нещо трябва го подритват и да му бъркат отзад за да върви напред ама то кат магаре ако изкърти 1.5640-50 и това съвпадне с кръгъл час ок ако не до 5630 и след това ще се върне копеленцето малкоНадеждата ми е 1.5647 до 20:00 ама то с надежди не става -колкото да се отбележи на 4 ч графика
¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от БОРЕУРОДААко днееска не му избият чавиите на еур утре пак ще бъде скука с тоз fomc че рейнджи цял ден у тънка тръбичка на болинджъра и ако не променят лихвата кум 21:30 ще се изстреля нагоре
Кире казах ли ти - а сега ще видиш че ако ме беше послушал да го мръднеш над 5670 немаше да падне днес а чак утре
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivoooKOKO, извинявай че ти отнемам от времето, но би ли ми изпратил камарилата като индикатор за МТ4 заедно със филтъра ССИ модифицирани по системата на Уудис, за които говориш по-назд във форума? Ще ти бъда много благодарен!
zezo1983@abv.bg
Благодаря предварително!
Поздрави.
Коментар
-
KOKO, извинявай че ти отнемам от времето, но би ли ми изпратил камарилата като индикатор за МТ4 заедно със филтъра ССИ модифицирани по системата на Уудис, за които говориш по-назд във форума? Ще ти бъда много благодарен!
zezo1983@abv.bg
Благодаря предварително!
Поздрави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от БОРЕУРОДАПървоначално изпратено от bgg_redНовините добри долара пада
Пфууууууууууууууууууууууудори и до 1.5606 не иска да стигн дет бях писал там за едни три измислени стъпки
ама си е бошлф работа
Дау да тръгне малко нагоре и
след добрите данни от хамерика
ще стигнем до това 5533 дето си
го чакам от сутринта...¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kiril123но аз не очаквам да бием нагоре 1.5580-1.56 зоната.
Коментар
-
Зеленият дъжд на изобилието
Зеленият дъжд на изобилието
http://businessweek.bg/news.php?category=25&id=2487
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДАПървоначално изпратено от bgg_redНовините добри долара пада
Пфууууууууууууууууууууууудори и до 1.5606 не иска да стигн дет бях писал там за едни три измислени стъпки
ама си е бошлф работа
Дау да тръгне малко нагоре и
след добрите данни от хамерика
ще стигнем до това 5533 дето си
го чакам от сутринта...--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар