Колеги нивото 20 ще се предаде ли след малко??????
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.23
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от greedyПървоначално изпратено от greedysh EUR 1.5461 SL 1.5480 TP1 1.5451 TP2 1.5421
тотал +29
за деня +51 пипа
Биричката си иска своето :-)
На оставащите да се борят успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЮнакПървоначално изпратено от greedyПървоначално изпратено от ЮнакЙената узря за разпродажба.
На дневна имаме пробив на двоен връх в зоната 108.60.
По-вероятно е да иде към 110, но ти си знаеш де.Парите са си твои :-)
P.S. Не е съвет. Не ми е много позната и не я търгувам.Чисто технически няма причина за разпродажба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedyПървоначално изпратено от ЮнакЙената узря за разпродажба.
P.S. Не е съвет. Не ми е много позната и не я търгувам.Чисто технически няма причина за разпродажба.Всеки ход е грешен!
Коментар
-
greedy
Само нови и нови долари , вече съм хеджнал всичко в долари..всички си мислят че ще върне нагоре ама то няма да върне като нищо и както къщата..колата и заплатата са в евра лошо затова трябва да се хеджва пък то че ще пада бавно и славно е ясно при всеки рязък шип нагоре е моммент да се вкарват нови големи долари. На петрола му е спукана работата вече чакаме арабите да захапят на БФБ..да видят и те как се губи няма само ние да знаем двете страни на медала.Ама с тоя петрол как ще боли..по принцип балони няма но за петрола може с чиста съвест да се каже че е балон.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЮнакЙената узря за разпродажба.
P.S. Не е съвет. Не ми е много позната и не я търгувам.Чисто технически няма причина за разпродажба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДАХайде една куса еур/усд селл 1.5459 стоп на 1.5490 Юруш на маслините
Таз поръчка за какво я направих без никакъв аргумент-овчи
Злото и петроля падат.
Аргументи.....--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар