IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.20

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• скочих и във къса йена от тука белким си помогна малко.
    Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
      Първоначално изпратено от guantanamo
      Първоначално изпратено от tandem
      1,2480/1,29/1,34 Лаладжии
      Абе хубаво си го бях сметнал 1,2899 ,ама викам и едно наум прави 1,29 ама пазара май не смята едно наум
      Може и да те огрее, нооо, на мен ми прави впечетление, как всички забравиха, че има пъти надолу и затова моя сценарии е, че сега ще има слизане....
      Не си единствения бря
      Аз скъсих на 1.2886 и му сложих
      лимит 1.2866 .
      Откънах 20 пипоня преди малко
      Аз чакам за по надолу

Нещо към 1.2810-20 ще бъде добре
      "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo
        Абе хубаво си го бях сметнал 1,2899 ,ама викам и едно наум прави 1,29 ама пазара май не смята едно наум
        Може и да те огрее, нооо, на мен ми прави впечетление, как всички забравиха, че има пъти надолу и затова моя сценарии е, че сега ще има слизане....
        Не си единствения бря
        Аз скъсих на 1.2886 и му сложих
        лимит 1.2866 .
        Откънах 20 пипоня преди малко
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
          момци мирнете малко с тия дълги че съм къс от 1.2760 сега добавих пуснете ме поне да се измъкна сух.
          Хе, и аз съм се ушил с едни къси и чакам нещо около 1.28 за да разтоваря и после ако ще и 1.60 да става

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
            момци мирнете малко с тия дълги че съм къс от 1.2760 сега добавих пуснете ме поне да се измъкна сух.
            Аз имам една останала дълга само ..ама тя е с много малък обем Искаше ми се да качи да си бие здраво дневната вола ама голям зор

Коментар

• момци мирнете малко с тия дълги че съм къс от 1.2760 сега добавих пуснете ме поне да се измъкна сух.
              Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem

Коментар

• Сигурно щото току що скъсих, но аз виждам едно ходене до към 2830 поне в близкия час

Коментар

• imate li ideia za GBP/USD

Коментар

• евро/долар днеска виждам възможност да качи до 2985/3005 зоната.Аз там ще търся къси най-малкото да изконтря дневната вола,но няма да са за много - предполагам 100-тина пипса

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                          Първоначално изпратено от danchoto
                          Късо гепи 146.50 добавка 147.20 стоп 147.70, пък да видим
                          Рано е за къс вход.

Успех
                          Мноого рано при това или съвсем нареме, това са вариантите си мисля. Успех и на теб всеки ден като днес да е

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                            Още тази вечер би трябвало да видим 1,2930.
                            падне ли 1.29 сега , ще литнем веднага до 1.30 . това 1.2930 е нищо вече не му се плашете и не скъсявайте там в никакъв случай
                            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo
                              Първоначално изпратено от danchoto
                              Внимавай с тия къси защото ако зелената вълна се пренесе и в Япония ще видим нива над 150...
                              Затова е плитък стопа, а ентусиазма за мен ще е до клоза на DOW. Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от danchoto
                                Рано е за къс вход.

Успех

Коментар

Working...
                                X