If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Биха се разни съпорти при S&P и май емоцията взе да отстъпва място на реалностите. Дори и при такива нива да затвори, пак ще е неуспех. По-скоро виждам разпродажби към затварянето на сесията. Но днес е сложно, не е като петъка.
Аз нямам нищо против да затвори и на по-високи нива,но се притеснявам, че толкова време задържа високо, без да върне, а това не е добре за добър краен резултат
пп
Ах, повече такива петъци ще бъде чудесно
Мерси за отговора!
ппп
хе, докато пиша и някаква корекциика започнала
Да видим докъде ще е
Ако е под 8200 вероятно ще затворим добре
Ако и днес си бил на дълги, вече е трябвало да ги затвориш.
Затворих 80%
20% оставям за всеки случай
Обаче, току що скъсих евр/долар и да видим ще има ли някаква корекция, че и там литна доста
Биха се разни съпорти при S&P и май емоцията взе да отстъпва място на реалностите. Дори и при такива нива да затвори, пак ще е неуспех. По-скоро виждам разпродажби към затварянето на сесията. Но днес е сложно, не е като петъка.
Аз нямам нищо против да затвори и на по-високи нива,но се притеснявам, че толкова време задържа високо, без да върне, а това не е добре за добър краен резултат
пп
Мерси за отговора!
ппп
Да видим докъде ще е
Ако и днес си бил на дълги, вече е трябвало да ги затвориш.
guantanamo, разбра ли ми идеята защо затворих в петък дългите? Пресметни колко съм загубил от петък до днес сутринта, когато съм ги подновил, но едва когато имах потвърждение за дълги - визирам новината за Сити. А колко бих загубил, ако липсваше тази новина или беше негативна?
пп
Мерси за отговора!
ппп
Да видим докъде ще е
Всичко ти е корекция на бъдещия възходящ тренд.
Дори и да се гъбаркаш по форекса, поне се научи на 2 неща:
1. Търпение
2. Премахни алчността.
За останалото, ако не се е погрижил Господ при раждането ти, няма кой да помогне.
Успех.
Успех и на теб
пп
Днес даучо на плюс ще е или го виждаш лекинко да се гмурне накрая
Щото твръде много време пъпли нагоре без сериозна корекция и взех да се притеснявам нещо
Боре де си бря ?????
АВСТРАЛИЕЦО гледаш ли????
Мисля си, че има ход надоле до около 1.95 днеска.
Кво мислиш?????
Здрасти БГГ_ред
Ей сега се прибирам и пускам компа последните 10 дена не играя щото правя ремонт и са обзавеждам пфуууу
Незнам не съм пускал нищо , кат се прибера си пускам малко котировкитре за успокоение на нервата и след туй заспивам и така
Бах ли го надолее е е голямото май ама ще има и изненади може пуснем и аз едно късо да не съм капо ама утре шъ му излени фракталче отдоле може ходи и нагоре де дазнам туй на 4 Н де
Боре требеше напролет да го подкараш ремонта.
Хем топличко,
хем най-малко 50% по ефтин
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
1. Търпение
2. Премахни алчността.
За останалото, ако не се е погрижил Господ при раждането ти, няма кой да помогне.
Успех.
Успех и на теб
пп
Днес даучо на плюс ще е или го виждаш лекинко да се гмурне накрая
Щото твръде много време пъпли нагоре без сериозна корекция и взех да се притеснявам нещо
1. Търпение
2. Премахни алчността.
Успех.
Коментар