IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.20

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• слагам стоп на + 5 пипа на късата . трабваше да махна половината при 1.3665 . сега само 5 пипа сигурно ще лапна .
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
      то затова пада еврото аз се чудех защо така става. Когато станишев говори големите играчи излизат от позиции и чакат да си каже мнението за кризата. ония ден беха поканили едни палячовци дето до преди 4-5 месеца говореха че криза не може да има в българия и че всичко ще бъде по мед и масло . да ама не . и имоти ще падат и банки ще гърмят от куци ипотечни кредити . и така . станишката ще остави на Бат Бойко криза яка . то си му е план това нещо .

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
        При 1,3674 каса на късата позиция А уж беше глупаво да се скъсява
        Честито колега, добро отиграване!
        Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• то затова пада еврото аз се чудех защо така става. Когато станишев говори големите играчи излизат от позиции и чакат да си каже мнението за кризата. ония ден беха поканили едни палячовци дето до преди 4-5 месеца говореха че криза не може да има в българия и че всичко ще бъде по мед и масло . да ама не . и имоти ще падат и банки ще гърмят от куци ипотечни кредити . и така . станишката ще остави на Бат Бойко криза яка . то си му е план това нещо .

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
            Първоначално изпратено от Han Krum
            Първоначално изпратено от tandem
            Късо евро от 1,3774 за 100 пипа стоп на 1,3790
            Преместих стопа на +9
            Върнах стария стоп
            Затваряй, че май пак грешната посока избра
            Кога пак бе Генадий От много време нямам грешка в посоката
            При 1,3674 каса на късата позиция А уж беше глупаво да се скъсява

Коментар

• Първоначално изпратено от triniti
              kakva srqda kakvi 5 lv?
              Питай Jason_Thorn да ти каже кво става в сряда

Коментар

• хубаво беше да пробие стоповете при 1.3670 ама не ги проби . та може би сега моя стоп ще замине 1.3717 , но съм длъжен да оставя тази позиция .

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                  Първоначално изпратено от Jason_Thorn
                  Първоначално изпратено от IVO_
                  Първоначално изпратено от IVO_
                  Добро утро ! ( то за мен добър вечер , защото съм след нощна смяна )
                  Та да видим как е хавата ? При долар/йена ми се вижда , че ще тества 101.00 ,
                  най-много 101.20 и после по пързалката под 100.00 ! Ще го изчакам да се качи , за да вляза на къси ! Днес , утре сигурно ще видим 97+ ниво ! Чичо Дау ще пробива 9000 май ! Напоследък моите прогнози са доста точни , но ако ме следвате си е на ваша отговорност ! Успешен ден , колеги !
                  Как си Зли Негоднико ? Абе къде се загуби Борето ?
                  Успях да си пусна една къса долар/йена от 101.25 и сега е с нулев стоп , пък ще видим дали ще се развият нещата по плана ! Имах проблеми с интернета - на доставчика му спрели тока и ме изправиха на нокти ! Трябва да се търси друг вариант , че при този пазар едно спиране на нет в неподходящ момент , мже да доведе до големи загуби ! Някой ползва ли услугите на Мегалан ? А БТК ?
                  Препоръчайте ми !
                  Здрасти Боре ! Къде се губиш ? Стрижеш ли , а ?
                  Аз съм на БТК. Ама от как тръгнаха промоцийте на оптимисти и реалисти нещо забозва скороста сегиз тогиз. Но пък иначе са бетон, няма прекъсване. А специално за платворма за форекс няма да имаш никви грижи.

Не съм рекламно лице на БТК, напротив мразя ги на общо основание. Ама на бялото черно не мога да кажа.
                  Да! Благодаря ! И аз чух , че връзката им била стабилна и кусура е само в скоростта !

Четохте ли статията за АИГ в инвестора ? Тия много нагли бе ! Аз затова съм против да се наливат пари в тези продънени чували , защото те не ги харчат по целесъобразност !
                  Сега в 13.30 ч. по БНТ започва пряко предаване на пресконференция на Станишев за мерките , които ще вземе МС срещу финансовата криза !
                  Ще ми е интересно какво са измислили ! Отивам да гледам !
                  Под твое давление пуснах и аз телевизора да слушам.
                  Гадния жид с тая партиина школа по демагогия дето е
                  завършил да очакваме няква програма срещу кртизата да направи
                  Хе хе хе
                  Най-доброто било да се държи голям Бюджетен излишък.
                  Най-добра политика , но за кои?????
                  Че се харчи едно към гьотере !!
                  Ядосах се.
                  А дена вървеше така хубаво.
                  Ще напусна позицията пред компа и
                  ще се отдам на наслада на следобеда дето
                  ни го праща тъй великудошно Великия Райчо!!
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                    Първоначално изпратено от bgg_red
                    Първоначално изпратено от kiril123
                    мисля да купя 5000 акции на ПИБ , какво ще кажете за идеята. не сме в правилния форум ама ? кажет през кой брокер да отворя сметка да го направя . или може и без сметка ? ква е схемата , дайте съвет .
                    Кириле от къде ти е дошла таз идея?????
                    Таз банка е в технически фалит.
                    Доколкото знам БНБ преди няколко
                    месеца са изсипали около 300 млн лева да я спасят,
                    обаче комплексите на Банско си седят непродадени
                    все още и не се вижда кога ще се продадът.
                    Това за 300-те млн са непотвърдена информация
                    но с почти 100% достоверност
                    точно с тази идея ще купя за да я продадат и да взме 100 % профит. аз ще направя портфейл .ще купя и други акции . знаеш ли за колко време мога да загубя 5 -10 к на форекс за 1 час . слабо ме интересува дали ще ги чакам 1 -2 години . важното за мен ще е да си ги имам .
                    Точно с тази идея с парите за акциите можеш да си купиш и каквато и да е валута и да я държиш по сметка в банка, без лостови ефект. Валутата никога не се обзеценява на 100 % дори да е на африканска държава, за разлика от акциите при евентуален фалит. Освен това ще ти начисляват и лихва

Коментар

• Имасреща Г7 такаче вмомента е чист хазарт а и утреизлзатърговск балансна сащтакачеда не пикаемсрещу вятъра евро зоната ис 3 делегация не тежи повече от САЩ на заседанието.

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.20

Първоначално изпратено от kiril123
                        сготвиха ни капанче. ако е така ще съм доволен , ако не ще съм тъжен .
                        Капанче ни сготвиха, нищо че не е сряда и в четвъртък искат да ни таковат мамка им, ама ние сме хитри като стадо лисици, навреме усетихме
                      Working...
                      X