слагам стоп на + 5 пипа на късата . трабваше да махна половината при 1.3665 . сега само 5 пипа сигурно ще лапна .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.20
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kiril123то затова пада еврото аз се чудех защо така става. Когато станишев говори големите играчи излизат от позиции и чакат да си каже мнението за кризата. ония ден беха поканили едни палячовци дето до преди 4-5 месеца говореха че криза не може да има в българия и че всичко ще бъде по мед и масло . да ама не . и имоти ще падат и банки ще гърмят от куци ипотечни кредити . и така . станишката ще остави на Бат Бойко криза яка . то си му е план това нещо .
Коментар
-
то затова пада еврото аз се чудех защо така става. Когато станишев говори големите играчи излизат от позиции и чакат да си каже мнението за кризата. ония ден беха поканили едни палячовци дето до преди 4-5 месеца говореха че криза не може да има в българия и че всичко ще бъде по мед и масло . да ама не . и имоти ще падат и банки ще гърмят от куци ипотечни кредити . и така . станишката ще остави на Бат Бойко криза яка . то си му е план това нещо .Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от tandemКъсо евро от 1,3774 за 100 пипа стоп на 1,3790От много време нямам грешка в посоката
А уж беше глупаво да се скъсява
Коментар
-
Първоначално изпратено от IVO_Първоначално изпратено от Jason_ThornПървоначално изпратено от IVO_Първоначално изпратено от IVO_Добро утро ! ( то за мен добър вечер , защото съм след нощна смяна )
Та да видим как е хавата ? При долар/йена ми се вижда , че ще тества 101.00 ,
най-много 101.20 и после по пързалката под 100.00 ! Ще го изчакам да се качи , за да вляза на къси ! Днес , утре сигурно ще видим 97+ ниво ! Чичо Дау ще пробива 9000 май ! Напоследък моите прогнози са доста точни , но ако ме следвате си е на ваша отговорност ! Успешен ден , колеги !
Как си Зли Негоднико ? Абе къде се загуби Борето ?
Препоръчайте ми !
Здрасти Боре ! Къде се губиш ? Стрижеш ли , а ?
Не съм рекламно лице на БТК, напротив мразя ги на общо основание. Ама на бялото черно не мога да кажа.
Четохте ли статията за АИГ в инвестора ? Тия много нагли бе ! Аз затова съм против да се наливат пари в тези продънени чували , защото те не ги харчат по целесъобразност !
Сега в 13.30 ч. по БНТ започва пряко предаване на пресконференция на Станишев за мерките , които ще вземе МС срещу финансовата криза !
Ще ми е интересно какво са измислили ! Отивам да гледам !
Гадния жид с тая партиина школа по демагогия дето е
завършил да очакваме няква програма срещу кртизата да направи
Хе хе хе
Най-доброто било да се държи голям Бюджетен излишък.
Най-добра политика , но за кои?????
Че се харчи едно към гьотере !!
Ядосах се.
А дена вървеше така хубаво.
Ще напусна позицията пред компа и
ще се отдам на наслада на следобеда дето
ни го праща тъй великудошно Великия Райчо!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от kiril123мисля да купя 5000 акции на ПИБ , какво ще кажете за идеята. не сме в правилния форум ама ? кажет през кой брокер да отворя сметка да го направя . или може и без сметка ? ква е схемата , дайте съвет .
Таз банка е в технически фалит.
Доколкото знам БНБ преди няколко
месеца са изсипали около 300 млн лева да я спасят,
обаче комплексите на Банско си седят непродадени
все още и не се вижда кога ще се продадът.
Това за 300-те млн са непотвърдена информация
но с почти 100% достоверност
Коментар
-
Валутна търговия - FOREX Архив 2.20
Първоначално изпратено от kiril123сготвиха ни капанче. ако е така ще съм доволен , ако не ще съм тъжен .Живота е, това което се случва, докато си правим планове.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар