IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.20

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не му ли е време на еврото да потегля за 1.33

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
      Първоначално изпратено от Iblis
      Първоначално изпратено от kiril123
      за който няма дълга . класика . бай стоп 1.3720 , стоп 1.3670 т.п 1.3880
      А за който няма къса сега е момента със стоп на 1.3725 цел 1.35858
      докато не бием дъното 1.3660 е рано да се отваря . може сел стоп но е малко рисково . аз все още фдържа . добре че реших да сложа стопа на дългата 5 пипа под дъното . та ще ме перне при 1.3655 .
      Почти ми скъса нервичките, ама няма да затварям.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn
        Малко да се поизплача. Прибирам се сега да хапна в нас и пускам платформичката. Гледкам си пивотчетата и решавам да пусна дълго евро, Да ама ми се види възможен пайк надоле за избиване на стопчета. По таз причина вземам пивота като подкрепа и мацкам на 5 пипа от него пендинг ордер за бай. И познайте изненадка, докато си махам кефтенца пущината слиза ама за 3 пипа не ми хваща ордера и нагоре. Кво е това сега, започва да ми писва. Редовно става тоя номер. Друг път слагам на пивота, друг път на 10 пипа от пивота, ей бога ми всеки път за по 3-4 пипа, както и да сложа се в гъз.

Как мислите, възможно ли е брокера да ми прави някакви кюляфи?
        Идентично е със стоповете, редовно ги удря до пип и обръща.

при булброкерс съм
        дай ниво и кажи кога си пуснал позицията . ще ти кажа имало ли е котировка .
        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai
          Първоначално изпратено от triniti
          kakva srqda kakvi 5 lv?
          Питай Jason_Thorn да ти каже кво става в сряда
          Тва го знам беееее, скакауееееец. Опа тва беше друго.

Та към въпроса: В сряда на *** се сяда
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Малко да се поизплача. Прибирам се сега да хапна в нас и пускам платформичката. Гледкам си пивотчетата и решавам да пусна дълго евро, Да ама ми се види възможен пайк надоле за избиване на стопчета. По таз причина вземам пивота като подкрепа и мацкам на 5 пипа от него пендинг ордер за бай. И познайте изненадка, докато си махам кефтенца пущината слиза ама за 3 пипа не ми хваща ордера и нагоре. Кво е това сега, започва да ми писва. Редовно става тоя номер. Друг път слагам на пивота, друг път на 10 пипа от пивота, ей бога ми всеки път за по 3-4 пипа, както и да сложа се в гъз.

Как мислите, възможно ли е брокера да ми прави някакви кюляфи?
            Идентично е със стоповете, редовно ги удря до пип и обръща.

при булброкерс съм
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
              докато не бием дъното 1.3660 е рано да се отваря . може сел стоп но е малко рисково . аз все още фдържа . добре че реших да сложа стопа на дългата 5 пипа под дъното . та ще ме перне при 1.3655 .

Коментар

Коментар

• за който няма дълга . класика . бай стоп 1.3720 , стоп 1.3670 т.п 1.3880

Коментар

• Хубаво говориха правителствените мъже по телевизията !
                    Вече съм спокоен за спестяванията си ( аз нямам ) ! Значи за заемите си !
                    Знам , че ще има на кой да ги изплащам !

Коментар

• ох колко сладко . слагам стопа на 1.3670 и забравям позицията.

Коментар

извинявай че те питам така . ама каква е тази простотия " +1 " . сори за въпроса
                        +1 мандат за Станишев....а за нас +1 гол банан
                        Като почнахме за политика, я кажете за кого мислите да гласувате, нищо че не е по темата за форекс.
                        Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                          то затова пада еврото аз се чудех защо така става. Когато станишев говори големите играчи излизат от позиции и чакат да си каже мнението за кризата. ония ден беха поканили едни палячовци дето до преди 4-5 месеца говореха че криза не може да има в българия и че всичко ще бъде по мед и масло . да ама не . и имоти ще падат и банки ще гърмят от куци ипотечни кредити . и така . станишката ще остави на Бат Бойко криза яка . то си му е план това нещо .
                          +1
                          ------------------------------------------------------------------
                          План има , обаче мен никои не ме е питал за него.
                          А аз не съм съгласен, че ме броят вътре в плана
                          Хайде приятна и доходна следобедна игра!!!
                          извинявай че те питам така . ама каква е тази простотия " +1 " . сори за въпроса

Коментар

• КУПУВАЙТЕ СТАНИШЕВ Е СВЪРШИЛ ДА ГОВОРИ ХАХАХАХАХАХАХА

Коментар

то затова пада еврото аз се чудех защо така става. Когато станишев говори големите играчи излизат от позиции и чакат да си каже мнението за кризата. ония ден беха поканили едни палячовци дето до преди 4-5 месеца говореха че криза не може да има в българия и че всичко ще бъде по мед и масло . да ама не . и имоти ще падат и банки ще гърмят от куци ипотечни кредити . и така . станишката ще остави на Бат Бойко криза яка . то си му е план това нещо .
                              +1
                              ------------------------------------------------------------------
                              План има , обаче мен никои не ме е питал за него.
                              А аз не съм съгласен, че ме броят вътре в плана
                              Хайде приятна и доходна следобедна игра!!!
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• касирах и купих със 20 пипа стоп . цената ми е 1.3679 стопа ми е 1.3659

Коментар

Working...
                                X