IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.20

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не е зле да се влиза в кожата и на масовката. Аз така мисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от danchoto
      Първоначално изпратено от anon6706
      Първоначално изпратено от danchoto
      Късо гепи 146.50 добавка 147.20 стоп 147.70, пък да видим
      Мдаа, лошо, ноо не ми се вярва та късо гепи 147.90 стоп 148.60. Това е при мен сел паунди и гепита при покачване и така. Принципи
      Има логика в късото, но по-добре да беше изчакал Япония. вчера почиваха и имат да наваксват петък и днес спрямо САЩ. Всичко под 10% ще е разочарование.
      HP разочароваха, преди малко и Starbucks. За къси е, но входът не е много ясен засега. Ще искат да ударят стопове първо. Нещо към 150 ще го чакам или ако започнат разпродажби под 146.
      Успех.
      Мии ударят ли 148.40 ще си е към 150+ , ноо всеки си има нагласа моята е надолу, психология, както казва E-Bat-Sedefcho. Да видим самурайте, но напоследък не подкрепят DOW клоза. Интересно ниво си е това за гепито, пък и за индексите май а

П.П. Да не мислиш за средносрочно дъно, като масовката ?
      За борсите ли? не.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
        Мдаа, лошо, ноо не ми се вярва та късо гепи 147.90 стоп 148.60. Това е при мен сел паунди и гепита при покачване и така. Принципи
        Има логика в късото, но по-добре да беше изчакал Япония. вчера почиваха и имат да наваксват петък и днес спрямо САЩ. Всичко под 10% ще е разочарование.
        HP разочароваха, преди малко и Starbucks. За къси е, но входът не е много ясен засега. Ще искат да ударят стопове първо. Нещо към 150 ще го чакам или ако започнат разпродажби под 146.
        Успех.
        Мии ударят ли 148.40 ще си е към 150+ , ноо всеки си има нагласа моята е надолу, психология, както казва E-Bat-Sedefcho. Да видим самурайте, но напоследък не подкрепят DOW клоза. Интересно ниво си е това за гепито, пък и за индексите май а

П.П. Да не мислиш за средносрочно дъно, като масовката ?

Коментар

Успех.

Коментар

Първоначално изпратено от Georgi_
            Аиде да отворя малка тема на разговор, какво мислите ще означава за пазарите ,подготвяното от Голдманите емитиране на дълг следващите дни, според мене това ще е новина, ако не се изкупят всички книжа и на аукциона ийлдовете се задържат високи, Аноне изкажи се и ти.
            п.п.
            за момента обаче това може да се окаже начало на серия от такива деиствия и на други банки, което не съм сигурен какво точно ще означава.
            georgi_, много рядко вече разсъждавам във форума. Когато съм в добро настроение, имам добра визия за пазара и най-вече - не ме е ядосал някой недоноско от съседни теми - пиша единствено за съответните движения. В края на краищата, над 90% от присъстващите тук се интересуват само от тях. Още повече - добре е да се пише за движенията, без да се упоменават причините за тях.
            Поздрави.

8500 мисля е таванчето при DOW преди 6200. Успех на всички от мен

Коментар

Първоначално изпратено от guantanamo
              Някаква новина ли излезе, че такъв импулс получи евр/долар?
              Прочели са книгата на Станишев.
              Майтапа настрана, ако продължи така, нищо чудно да започнат да ми гърмят стопове...
              щото, в момента съм в невидение от къде и защо има такъм импулс точно по това време

Ако продължи импулса, а не е само за обиране за стопове, няма голям смисъл да не ми удари и моите,щото по-добре сега, отколкото на 1.32(само хипотеза)
              Ако пък е движение само за разлайване на кучетата е добре,нооо откъде да зная..

Никой не знае,това е ясно, но се изнервям..

Хем бях сигурен в движението и кво ми хрумна да скъсявам

Сга ще чакам да видя по някое време няма ли най-после да коригира....надолу
              "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi_
                Аиде да отворя малка тема на разговор, какво мислите ще означава за пазарите ,подготвяното от Голдманите емитиране на дълг следващите дни, според мене това ще е новина, ако не се изкупят всички книжа и на аукциона ийлдовете се задържат високи, Аноне изкажи се и ти.
                п.п.
                за момента обаче това може да се окаже начало на серия от такива деиствия и на други банки, което не съм сигурен какво точно ще означава.
                georgi_, много рядко вече разсъждавам във форума. Когато съм в добро настроение, имам добра визия за пазара и най-вече - не ме е ядосал някой недоноско от съседни теми - пиша единствено за съответните движения. В края на краищата, над 90% от присъстващите тук се интересуват само от тях. Още повече - добре е да се пише за движенията, без да се упоменават причините за тях.
                Поздрави.

Коментар

Първоначално изпратено от guantanamo
                  Ти пък, Anon, ме кефиш максимално, не те притесняват движенията въобще

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo

Коментар

• Някаква новина ли излезе, че такъв импулс получи евр/долар?
                        "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                          Първоначално изпратено от greedy
                          Първоначално изпратено от Forex Master

Първа позиция - ударен стоп и 30 пипа загуба
                          Втора позиция - ударен стоп и 30 пипа загуба
                          Трета позиция - ударен стоп и 30 пипа загуба
                          Четвърта позиция (двойна) - Поставен стоп на 0 и ударен - 0 пипа печалба/загуба
                          Пета позиция (двойна) - продадени на 1,2925 и закрити на 1,2895 - 60 пипа печалба

Това прави общо 90 пипа загуби и 60 пипа печалби.... А това прави общо 30 пипа назад! Явно си направил някоя друга позиция в суматохата за която не си признаваш?!...
                          уф последно :-)
                          първите 3 сделки -3 стопа по 10 пипа на 3 лота -90 пипа
                          петата 6 лота , 4 затворени на +30 пипа *4 = 120 пипа последната третина е още отворена със стоп на 0 и цел 100 пипа :-)
                          Жив и здрав... Шеста ще има ли?!
                          аха :-)

къса 1.2930 стоп 3*10 пипа цели 1.2895 ,1.2860 и 1.2830
                          и стоп -30 пипа лека на всички :-)
                          А седма ще има ли?
                          утре сутрин :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от greedy

Първа позиция - ударен стоп и 30 пипа загуба
                            Втора позиция - ударен стоп и 30 пипа загуба
                            Трета позиция - ударен стоп и 30 пипа загуба
                            Четвърта позиция (двойна) - Поставен стоп на 0 и ударен - 0 пипа печалба/загуба
                            Пета позиция (двойна) - продадени на 1,2925 и закрити на 1,2895 - 60 пипа печалба

Това прави общо 90 пипа загуби и 60 пипа печалби.... А това прави общо 30 пипа назад! Явно си направил някоя друга позиция в суматохата за която не си признаваш?!...
                            уф последно :-)
                            първите 3 сделки -3 стопа по 10 пипа на 3 лота -90 пипа
                            петата 6 лота , 4 затворени на +30 пипа *4 = 120 пипа последната третина е още отворена със стоп на 0 и цел 100 пипа :-)
                            Жив и здрав... Шеста ще има ли?!

къса 1.2930 стоп 3*10 пипа цели 1.2895 ,1.2860 и 1.2830
                            и стоп -30 пипа лека на всички :-)
                            А седма ще има ли?
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Аиде да отворя малка тема на разговор, какво мислите ще означава за пазарите ,подготвяното от Голдманите емитиране на дълг следващите дни, според мене това ще е новина, ако не се изкупят всички книжа и на аукциона ийлдовете се задържат високи, Аноне изкажи се и ти.
                              п.п.

Коментар

• лелеееее, добре, че не говорите за продадени апартаменти........

Коментар

Working...
                                X