Не е зле да се влиза в кожата и на масовката. Аз така мисля.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.20
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от danchotoПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от danchotoПървоначално изпратено от danchotoКъсо гепи 146.50 добавка 147.20 стоп 147.70, пък да видим
HP разочароваха, преди малко и Starbucks. За къси е, но входът не е много ясен засега. Ще искат да ударят стопове първо. Нещо към 150 ще го чакам или ако започнат разпродажби под 146.
Успех.
П.П. Да не мислиш за средносрочно дъно, като масовката ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от danchotoПървоначално изпратено от danchotoКъсо гепи 146.50 добавка 147.20 стоп 147.70, пък да видим
HP разочароваха, преди малко и Starbucks. За къси е, но входът не е много ясен засега. Ще искат да ударят стопове първо. Нещо към 150 ще го чакам или ако започнат разпродажби под 146.
Успех.
П.П. Да не мислиш за средносрочно дъно, като масовката ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от danchotoПървоначално изпратено от danchotoКъсо гепи 146.50 добавка 147.20 стоп 147.70, пък да видим
Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от Georgi_Аиде да отворя малка тема на разговор, какво мислите ще означава за пазарите ,подготвяното от Голдманите емитиране на дълг следващите дни, според мене това ще е новина, ако не се изкупят всички книжа и на аукциона ийлдовете се задържат високи, Аноне изкажи се и ти.
п.п.
за момента обаче това може да се окаже начало на серия от такива деиствия и на други банки, което не съм сигурен какво точно ще означава.
Поздрави.
8500 мисля е таванчето при DOW преди 6200. Успех на всички от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от guantanamoНякаква новина ли излезе, че такъв импулс получи евр/долар?
щото, в момента съм в невидение от къде и защо има такъм импулс точно по това време
Ако продължи импулса, а не е само за обиране за стопове, няма голям смисъл да не ми удари и моите,щото по-добре сега, отколкото на 1.32(само хипотеза)
Ако пък е движение само за разлайване на кучетата е добре,нооо откъде да зная..
Никой не знае,това е ясно, но се изнервям..
Хем бях сигурен в движението и кво ми хрумна да скъсявам
Сга ще чакам да видя по някое време няма ли най-после да коригира....надолу"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi_Аиде да отворя малка тема на разговор, какво мислите ще означава за пазарите ,подготвяното от Голдманите емитиране на дълг следващите дни, според мене това ще е новина, ако не се изкупят всички книжа и на аукциона ийлдовете се задържат високи, Аноне изкажи се и ти.
п.п.
за момента обаче това може да се окаже начало на серия от такива деиствия и на други банки, което не съм сигурен какво точно ще означава.
Поздрави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от greedyПървоначално изпратено от greedyПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от greedyПървоначално изпратено от Forex Master
Първа позиция - ударен стоп и 30 пипа загуба
Втора позиция - ударен стоп и 30 пипа загуба
Трета позиция - ударен стоп и 30 пипа загуба
Четвърта позиция (двойна) - Поставен стоп на 0 и ударен - 0 пипа печалба/загуба
Пета позиция (двойна) - продадени на 1,2925 и закрити на 1,2895 - 60 пипа печалба
Това прави общо 90 пипа загуби и 60 пипа печалби.... А това прави общо 30 пипа назад! Явно си направил някоя друга позиция в суматохата за която не си признаваш?!...
първите 3 сделки -3 стопа по 10 пипа на 3 лота -90 пипа
петата 6 лота , 4 затворени на +30 пипа *4 = 120 пипа последната третина е още отворена със стоп на 0 и цел 100 пипа :-)
къса 1.2930 стоп 3*10 пипа цели 1.2895 ,1.2860 и 1.2830
утре сутрин :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedyПървоначално изпратено от greedyПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от greedyПървоначално изпратено от Forex Master
Първа позиция - ударен стоп и 30 пипа загуба
Втора позиция - ударен стоп и 30 пипа загуба
Трета позиция - ударен стоп и 30 пипа загуба
Четвърта позиция (двойна) - Поставен стоп на 0 и ударен - 0 пипа печалба/загуба
Пета позиция (двойна) - продадени на 1,2925 и закрити на 1,2895 - 60 пипа печалба
Това прави общо 90 пипа загуби и 60 пипа печалби.... А това прави общо 30 пипа назад! Явно си направил някоя друга позиция в суматохата за която не си признаваш?!...
първите 3 сделки -3 стопа по 10 пипа на 3 лота -90 пипа
петата 6 лота , 4 затворени на +30 пипа *4 = 120 пипа последната третина е още отворена със стоп на 0 и цел 100 пипа :-)
къса 1.2930 стоп 3*10 пипа цели 1.2895 ,1.2860 и 1.2830Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Аиде да отворя малка тема на разговор, какво мислите ще означава за пазарите ,подготвяното от Голдманите емитиране на дълг следващите дни, според мене това ще е новина, ако не се изкупят всички книжа и на аукциона ийлдовете се задържат високи, Аноне изкажи се и ти.
п.п.
Коментар
Коментар