If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз почти избих загубите от днешното контрене на тренда
Мисля да разтоварвам вече и да се оглеждам за дълги от тези нива
Щото от тук нагоре има мнооого път
Поне до 1.32
Успешна търговия на всички
пп
йената прави интресни движения
незнам аз сутринта затворих 4 -те позици от вчера две на загуба и две на печалба със общ + от всичките 61 пипса.обикновнно като вляза в лай...та гледам да се измакна сух не мисля за печалби.сега съм вънка и не мисля да влизам защото имам излизания а довечера ще имам тежка пиянска нощ.
така че от утре ще съм на линия ако съм с бистра глава.хаха
успех на всички които продължават битката.
п.с. иначе бих сложил ммалко в късо евро за 1.2680 и в къс кабел.
Развива се низходящо движение след реверсията при 2.0153. Техническите индикатори са низходящи на дневна база, а търговията е ситуирана под 50- и 200-дневна SMA.
Тук все още липсват потвърждения за започнал растеж, но в корелационен аспект спрямо останалите основни валутни двойки е резонно да очакваме преодоляване на 1.5270 и покачване към 1.6231. В по-близък план двойката все още консолидира под резистентното 1.5270, а критично ниво е 1.4711, като евентуален спад под него ще трансформира конструкцията от 1.4551 в корективна и ще е сигнал за подновяване на генералния низходящ тренд.
При литературните анализи винаги прави лошо впечатление, когато се използват много чуждици!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Развива се низходящо движение след реверсията при 2.0153. Техническите индикатори са низходящи на дневна база, а търговията е ситуирана под 50- и 200-дневна SMA.
Тук все още липсват потвърждения за започнал растеж, но в корелационен аспект спрямо останалите основни валутни двойки е резонно да очакваме преодоляване на 1.5270 и покачване към 1.6231. В по-близък план двойката все още консолидира под резистентното 1.5270, а критично ниво е 1.4711, като евентуален спад под него ще трансформира конструкцията от 1.4551 в корективна и ще е сигнал за подновяване на генералния низходящ тренд.
Добри ден
Колеги кафенце пих... процедирах....
Много мътна е днеска.
Позициии нямам в евро/долар още...
Една къса евро/австралиец от 1.9980 и назаде назаде...
Сложил съм там един лимит 1.9920 и ще си чакам да клъвне
Днеска ще гледам май тъпо мониторите ..
Като гледам кви лоши данни излизат от Европата ,
а пазара не ги възприема ..май се чака нещо да става..
Аз засега не участвам
Успешен ден на всики от форума
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар