IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.20

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз съм дълъг 2750 цел 2880 и 2950

И един виц

На пазара в Ерусалим: Моше се хвали на Исак какъв хубав часовник си е купил за 50$. Исак се замислил, казал си наум: "Абе тоя Моше, той е голям търговец, тука има нещо, я да го купя аз от него тоя часовник! Ще му предложа 100$ и той няма да устои" Речено - сторено. Исак купил часовника, Моше си тръгнал доволен към къщи, обаче по пътя го заглождило: "А бе тоя Исак, цял Ерусалим го знае какъв е, тука има нещо! За по-сигурно още сутринта рано ще го купя обратно този часовник! Ще му предложа 150$ и той няма да устои...
    На другата сутрин Моше бързо-бързо купил часовника срещу 150$, но до вечерта часовника бил отново у Исак срещу 200$... и така няколко дни си го препродавали взаимно, докато една сутрин Моше среща Исак: "Исак, къде e часовника?" "А-а-а, часовника ли? Няма го вече...Продадах го на един руски турист за 1000$" отговорил Исак. "А бе будала, как можа да продадеш за 1000$ бизнес дето ни носеше по 50$ на ден?"

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
      Първоначално изпратено от guantanamo
      Идеи накъде отиваме днес при евр/долар?

пс
      може да има консенсус по въпроса назад в темата, но нямам време да чета

Благодаря ако някой се отзове

Да споделя личното си виждане все пак

очаквам да направим ход до 29+

Но не съм сигурен и затова търся и други мнения

Успешни сделки на всички които са на пазара
      В общи линии, дългосрочно отиваме към EUR/GBP = GBP/USD = EUR/USD = 1.0000.
      В общи линии съм съгласен с теб

Въпроса който ме вълнува е по-скоро е в краткосрочен аспект

Тези дни, примерно до седмица, какъв е шанса да видим нива 29+ при евр/долар
      "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo
        Идеи накъде отиваме днес при евр/долар?

пс

В общи линии, дългосрочно отиваме към EUR/GBP = GBP/USD = EUR/USD = 1.0000.

Коментар

• Идеи накъде отиваме днес при евр/долар?

пс

"Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Аз, ако пиша тук само когато ДАУ е червен, няма да остане време за вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
              Първоначално изпратено от anon6706
              Егати злокобното затишие на пазарите.......
              След като те прочетох и веднага се досетих че премаркета на Дау е излязъл на червено .Интересно просто
              Напротив, зелен е.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                Егати злокобното затишие на пазарите.......
                След като те прочетох и веднага се досетих че премаркета на Дау е излязъл на червено .Интересно просто

Коментар

• Егати злокобното затишие на пазарите.......

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
                    Сега имате по-добра престава ка работи Уол Стрийт...
                    Хахаххаха
                    много ми хареса
                    Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
                      Веднаж у темната Индиа в ено село дошел един омраз и казал на
                      селяньете, че ша купува маймуне по десет долара парчето.

Селяньете куто виделе, че има бая маймуне у жунглъта, отишле а ги
                      ловат. Омразът купил неколко иляди за по десет долара. Маймунете, каде
                      рипале по дръвеата, останале малко и ората спреле да си дават зор а ги
                      ловат. Тогива тоа им рекъл, че ша копува по дваесе долара бройката.
                      Ониа като чуле, па отишле да ловат маймуне, кой на трици, кой на друга
                      стръв. Обаче маймунете намалели още. Офертата била вече на дваесе и
                      пет долара, а у гората немало вече ни маймуна, ни уй.

Тогива омразът им рекъл, че ша копува по пейсе долара парчето! Обаче
                      имАл бил работа у големиа град, и неговиа менажер щел да копува
                      наместо ньега.
                      Менажера им казал: "А глейте оня пустиняк що маймуне е насъбрал, да му
                      го тура! Язе ша еба да ви ги продам по триесе и пет долара, а оня куту
                      си доде, виа ша му ги дадете по пейсе долара!"

Селяньете си извадиле сичката парасъ и купиле сичкото маймуне...
                      Повече не виделе ни менажера, ни омраза, ка са обърнаале - маймуне
                      отсекъде!

Това е приказка за ипотекарите в БГ
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                        Първоначално изпратено от tandem
                        Първоначално изпратено от kiril123
                        ето сега гледаме 15 минутката и над 1.2830 е за покупка със стоп под дъното и и обратното под 1.2730 е за продажба със стоп 10 пипа над върха . покупката пак се прави 10 пипа над върха . докато не се пробие това не се пипа и не се играе вътрешната структура щото е много малка и рискова.
                        Аз рискувам и купих от 1,2806
                        Кое те накара да купиш на 2806 ?
                        На 1 час нищо не ми подсказва да продавам.На 30м покачването от 1,2654 му трябва и 3 част според мен две ги имаме .

Коментар

• Веднаж у темната Индиа в ено село дошел един омраз и казал на
                          селяньете, че ша купува маймуне по десет долара парчето.

Селяньете куто виделе, че има бая маймуне у жунглъта, отишле а ги
                          ловат. Омразът купил неколко иляди за по десет долара. Маймунете, каде
                          рипале по дръвеата, останале малко и ората спреле да си дават зор а ги
                          ловат. Тогива тоа им рекъл, че ша копува по дваесе долара бройката.
                          Ониа като чуле, па отишле да ловат маймуне, кой на трици, кой на друга
                          стръв. Обаче маймунете намалели още. Офертата била вече на дваесе и
                          пет долара, а у гората немало вече ни маймуна, ни уй.

Тогива омразът им рекъл, че ша копува по пейсе долара парчето! Обаче
                          имАл бил работа у големиа град, и неговиа менажер щел да копува
                          наместо ньега.
                          Менажера им казал: "А глейте оня пустиняк що маймуне е насъбрал, да му
                          го тура! Язе ша еба да ви ги продам по триесе и пет долара, а оня куту
                          си доде, виа ша му ги дадете по пейсе долара!"

Селяньете си извадиле сичката парасъ и купиле сичкото маймуне...
                          Повече не виделе ни менажера, ни омраза, ка са обърнаале - маймуне
                          отсекъде!

Коментар

ето сега гледаме 15 минутката и над 1.2830 е за покупка със стоп под дъното и и обратното под 1.2730 е за продажба със стоп 10 пипа над върха . покупката пак се прави 10 пипа над върха . докато не се пробие това не се пипа и не се играе вътрешната структура щото е много малка и рискова.
                            Кое те накара да купиш на 2806 ?

Коментар

• А бате ви Сандо точно в тоя момент си започва почивката .
                              Гледам тая седмица 482 пипона + и се питам какво диря в петък в 16.00ч. пред компа?
                              Какво още искам?

Искам почивка точва е .
                              Успех на всички които остават.
                              Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

съжалявам това горното не съм го измислил аз . това е практически доказано и се води стратегия . дано не изгориш
                                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Working...
                                X