If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пичове аз смятам да затворя късата си позиция когато графиката се удари 2 или 3 път в долната черта и някол от филтрите да има дивергенция и и да имаме обръщаш бар на 30м да го еба
Ауууу още един гениии в постфактумите , що не написа сутринта нещо бре момко?
За да не се излагам и аз.
Тогава за какво въобще влизаш тук.
Не можеш да ме изгониш. Знам, че дразня такива като теб.
хаха освен да ме развеселиш нищо друго не можеш да направиш.аз те помня преди около 1 месец ме ме яде за една тренд линия.после като се оказах прав повече не те видях.сега пак се появи и натискаш хората тук.
Съжалявам те ти си от хората където майките и бащите им се питат : КЪДЕ СГРЕШИХМЕ ?
остани си със здраве и успех.
Благодаря за пожеланието. Естествено, и аз ти желая здраве, успех, печалба....
Заяждам се, когато има за какво. Влизам тук, когато имам време. Критикувам ви, защото бъркате. Нито капка злобичка
Дали Шъ плющи до 2,100 или Шъ съ спре на 1.93 и кусур ей сегичка скоро излиза ноеа свещичка на 4 Н Да видим дали Шъ ни огрее Или Шъ апним среден
Ти сериозно ли играеш интрадей по графики на 4Н???? :О Майтапиш се!
Лошо няма
Колега, съвземи се! На Н4 имаш близки свещички на 1.85. Точиш си зъбите за 7 фигури нагоре, а зад теб са 7 фигури надолу.
Гледай само 15-30 мин графики, ако си интрадей. Не знам с какъв депозит и левъридж работиш, де... допускам, че е в рамките на нормалното.
Ко да се съвземам интрадей, дейтреиднг каквото даде или вземе това е не играя с огромен депозит и левъридж просто дългосрочно си е по далавера И да съм търпелив в това се крие разковничето другото е на графиката Мен си ке устройва даже на дейлито си е най далаверка и с по малък риск ама до там не съм дорасъл още
Поздрави http://i34.tinypic.com/ic8dcl.gif
Ауууу още един гениии в постфактумите , що не написа сутринта нещо бре момко?
За да не се излагам и аз.
Тогава за какво въобще влизаш тук.
Не можеш да ме изгониш. Знам, че дразня такива като теб.
хаха освен да ме развеселиш нищо друго не можеш да направиш.аз те помня преди около 1 месец ме ме яде за една тренд линия.после като се оказах прав повече не те видях.сега пак се появи и натискаш хората тук.
Съжалявам те ти си от хората където майките и бащите им се питат : КЪДЕ СГРЕШИХМЕ ?
остани си със здраве и успех.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Дали Шъ плющи до 2,100 или Шъ съ спре на 1.93 и кусур ей сегичка скоро излиза ноеа свещичка на 4 Н Да видим дали Шъ ни огрее Или Шъ апним среден
Ти сериозно ли играеш интрадей по графики на 4Н???? :О Майтапиш се!
Лошо няма
Колега, съвземи се! На Н4 имаш близки свещички на 1.85. Точиш си зъбите за 7 фигури нагоре, а зад теб са 7 фигури надолу.
Гледай само 15-30 мин графики, ако си интрадей. Не знам с какъв депозит и левъридж работиш, де... допускам, че е в рамките на нормалното.
Коментар