Първоначално изпратено от tandem
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.20
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NetisanПървоначално изпратено от БОРЕУРОДАПървоначално изпратено от NetisanПървоначално изпратено от БОРЕУРОДАПусни ме да си лудеем бряРазбира се, че може да се загуби , ама се пънем бре
Артистично, интелигетно---хехехе
Ако не сме те разбрали извинявай но тук говорим за други неща а не за заяждания и обиждания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДАПървоначално изпратено от NetisanПървоначално изпратено от БОРЕУРОДАПусни ме да си лудеем бряРазбира се, че може да се загуби , ама се пънем бре
Коментар
-
Първоначално изпратено от NetisanПървоначално изпратено от БОРЕУРОДАПусни ме да си лудеем бряРазбира се, че може да се загуби , ама се пънем бре
¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от NetisanПървоначално изпратено от БОРЕУРОДАКо да се съвземам интрадей, дейтреиднгкаквото даде или вземе това е не играя с огромен депозит и левъридж просто дългосрочно си е по далавера
И да съм търпелив в това се крие разковничето другото е на графиката
Мен си ке устройва даже на дейлито си е най далаверка и с по малък риск ама до там не съм дорасъл още
Поздравиhttp://i34.tinypic.com/ic8dcl.gif
В тези 7 фигури прогрес се крият по 2-3 фигури откат, които могат за ден да ти занулят акаунта. Дългосрочната позиция предполага голям резерв (голям депозит, малък левъридж).Разбира се, че може да се загуби , ама се пънем бре
¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от proizvoditelПървоначално изпратено от proizvoditelПървоначално изпратено от tandemВреме е за контрЕенЕ дълго евро от 1,2528 стоп 1,2480 примерноА пук може къде 1,2685 -1,27 да запрашим знае ли чиляк
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДАКо да се съвземам интрадей, дейтреиднгкаквото даде или вземе това е не играя с огромен депозит и левъридж просто дългосрочно си е по далавера
И да съм търпелив в това се крие разковничето другото е на графиката
Мен си ке устройва даже на дейлито си е най далаверка и с по малък риск ама до там не съм дорасъл още
Поздравиhttp://i34.tinypic.com/ic8dcl.gif
В тези 7 фигури прогрес се крият по 2-3 фигури откат, които могат за ден да ти занулят акаунта. Дългосрочната позиция предполага голям резерв (голям депозит, малък левъридж).
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от proizvoditelПървоначално изпратено от tandemВреме е за контрЕенЕ дълго евро от 1,2528 стоп 1,2480 примерноАма кажи пу да не е уроки
!
Успехи !
Коментар
Коментар